kai poso kostise auth h diplh eksatmish???
παντως η δουλεια του φαινεται καλη!! ποσο σου πηγε για το ΚΤΜ??
οι τιμες του lpa ειναι 550-680 και 800 ευρω αναλογα με την ποιοτητα του υλικου.. μιλαμε μονο για λαιμους οπως εχω αναφερει.. αν σκεφτουμε οτι μιλαμε για χειροποιητη ελληνικη κατασκευη μονοκυλινδρου τα χρηματα σας φαινονται πολλα, λιγα ή λογικα??
Εγώ ότι aftermarket λαιμούς είδα για το cb ήταν ίδια με τα μαμά, οπότε... μήπως να πάω μόνο για τελικό;![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Πολυ ακριβα μου φαινεται.Δες κι αυτον που λεω στη Μιχαλακοπουλου να παρεις εστω μια τιμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
οι τιμες του lpa ειναι 550-680 και 800 ευρω αναλογα με την ποιοτητα του υλικου.. μιλαμε μονο για λαιμους οπως εχω αναφερει.. αν σκεφτουμε οτι μιλαμε για χειροποιητη ελληνικη κατασκευη μονοκυλινδρου τα χρηματα σας φαινονται πολλα, λιγα ή λογικα??
Νικος 2107778315
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ!!ΠΑΡΕ ΣΤΟ 210 4173504 ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ....ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ!!
Κι εγώ είχα πάει κάποτε να ρωτήσω τιμές για κάτι εξατμίσεις και μου φάνηκαν πολύ τσουχτερές οι τιμές του.Τα δείγματα της δουλειάς του όμως που είχε εκεί ήταν απίστευτα.Αν χρειάζεσαι μόνο λαιμούς μάλλον δεν συμφέρει για ένα κομμάτι που δεν πολυφαίνεται.Με τις τιμές που αναφέρεις γνωρίζω ότι ο Παπαγιάννης έφτιαξε για varadero δύο τελικά με μισό περίπου μέτρο σωλήνα το καθένα ώστε να ενώνεται με το Υ.Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles