Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Χειροποιητη εξατμιση - ζητειται εξατμισας!

Παλαιό μέλος

Χειροποιητη εξατμιση - ζητειται εξατμισας!

Παιδια, θα θελα να μου πειτε αν ξερετε καποιον καλο εξατμισα να μου φτιαξει λαιμους για το δουκα μου . Δεν με απασχολει το κοστος οσο η ποιοτητα κατασκευης. Αυτο που με νοιαζει ειναι να δωθει προσοχη στις συγκολησεις, στη διαμετρο και στα υπολοιπα που χαρακτηριζουν μια καλοφτιαγμενη εξατμιση ετσι ωστε εκτος απο μειωση του βαρους λογω υλικου να υπαρχει αυξηση στην αποδοση και να μην επηρεαστει η σωστη λειτουργια του κινητηρα (να μην κλαιμε τιποτα βαλβιδες εξαγωγης κλπ). Να τονισω οτι ενδιαφερομαι μονο για λαιμους.

Ευχαριστω

Νέο μέλος
    Ενας ειναι φιλε δεν εχω τηλ λεγετε Παπαγιαννης στον Πειραιά θα βρεις το τηλ σε ενα απο αυτα τα118,,,Ρωτα Παπαγιαννης εξατμίσεις

Κάνει πάρα πολυ καλή δουλειά είχα φτιάξει και εγώ παλιότερα!!!
    Freedom
    http://www.youtube.com/watch?v=sFNWe_EsUFg

Bmw R75/5 (1972) www.youtube.com/watch?v=GUYeaZGvp88
    Honda ss50 (1976)
    Ktm 125exc (2005)
    Vespa 200px (1995)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Derti
    Ενας ειναι φιλε δεν εχω τηλ λεγετε Παπαγιαννης στον Πειραιά θα βρεις το τηλ σε ενα απο αυτα τα118,,,Ρωτα Παπαγιαννης εξατμίσεις

+1

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    2107778315 Νικος στη Μιχαλακοπουλου διπλα απο το σερβις της ΚΤΜ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Derti

www.raceguns.gr

Παλαιό μέλος
    σε 4 ποστ 3 διαφορετικοι μαστορες

έτοιμοι λαιμοί δεν υπάρχουν για αυτο το μηχανάκι?

για να φτιάξεις χειροποίητους, θα σου κοστίσει παρόμοια χρήματα, και η ποιότητα σαφώς δε θα είναι η ιδια ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ετσι ακριβως...απο την στιγμη που το κοστος δεν ειναι θεμα,γιατι να μην επιλεξεις μια δοκιμασμενη λυση απο καποιον αξιοπιστο κατασκευαστη? πχ. akrapovits...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    έτοιμοι λαιμοί δεν υπάρχουν για αυτο το μηχανάκι?

για να φτιάξεις χειροποίητους, θα σου κοστίσει παρόμοια χρήματα, και η ποιότητα σαφώς δε θα είναι η ιδια ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ετσι ακριβως...απο την στιγμη που το κοστος δεν ειναι θεμα,γιατι να μην επιλεξεις μια δοκιμασμενη λυση απο καποιον αξιοπιστο κατασκευαστη? πχ. akrapovits...
    Γιατί για παράδειγμα για μενα με τον Τίγρη όλες οι επιλογές που υπάρχουν με έτοιμους λαιμούς είναι χάλια.

To post του φιλου θα βοηθήσει και μενα γιατι και εγω θα χρειαστώ αντίστοιχη πατέντα για να προσαρμόσω κανα τελικό της προκοπής.

Εσεις οι 2 όλα εύκολα τα χεται με το Busa και τόσες επιλογές έτοιμες που έχετε

L.P.A. 2310528477

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Γιατί για παράδειγμα για μενα με τον Τίγρη όλες οι επιλογές που υπάρχουν με έτοιμους λαιμούς είναι χάλια.

To post του φιλου θα βοηθήσει και μενα γιατι και εγω θα χρειαστώ αντίστοιχη πατέντα για να προσαρμόσω κανα τελικό της προκοπής.

αυτα ειναι τα τυχερα οταν εχεις μηχανακι της προκοπης...:rotflmao: :rotflmao:

περαν του χαβαλε...τι σε κανει να πιστευεις οτι η χειροποιητη,η οποια εδω ελλαδα τουλαχιστον φτιαχνεται με το σκεπτικο του "καντη οσο μεγαλυτερη χωραει" οτι θα δουλεψει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μα,αν δεν του αρεσει το τελικο της akrapovic μπορει να παρει ΜΟΝΟ τους λαιμους και να κανει μοντα και να προσαρμοσει το τελικο που αυτος θελει.

οι λαιμοι δεν ειναι τοσο εμφανεις για να "αρεσουν"...κομματια σωληνας ειναι κουρμπαρισμενα ομορφα για να ταιριαξουν στο μηχανακι...:wacko:

ΑΥΤΟ εδω είναι χάλια δλδ???

ρε μας δουλευουν ψιλό γαζί αυτοι οι εγγλέζοι ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

πω πω...τι ασχημο μηχανακι...

αυτό είναι χάλια τελικό, από πίσω σαν σαρδέλα στη πρέσα μοιάζει, όσες φορές το εχω δει στο δρόμο νομίζω ότι έχει τρακάρει το μηχανάκι

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χειροποίητη εξάτμιση και μείωση κατανάλωσης?
    από perrakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2011, 22:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF