Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: Continental Road Attack - Τρέμουλο τιμονιού

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
    Eστρωσε η μαιρη?

3.600 χλμ. Έπονται χιλιάδες ακόμη...
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασμτατα για ενα ελαστικο κ να γραφετε δηλωσεις του στυλ μακρια απο το ταδε , μακρια απο το αλλο κτλ

Οι παραγοντες ειναι πολλοι ...

στραβη παρτιδα ? Αν ναι , πρεπει να εγινε ανακληση

απο που τα αγορασες ? τον εμπιστευεσαι τον εμπορα ή ειναι κανενα λαμογιο κ σου πουλαει σκαρτα

αποθηκευση ? τα αποθηκευει μακρια απο τον ηλιο σε σωστες θερμοκρασιες ή χυμα ?

Εμενα χλωμο μου φαινεται μια τοσο μεγαλη εταιρια με ιστορικο στα ελαστικα αυτοκινητων οπως η continental να εβγαζε στραβη παρτιδα κ να την πουλαγε αβερτα ...

Εγω προσωπικα στο fz6 εχω τα conti road attack, και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος , σε βαθμο που εχω αποφασησει να ξαναβαλω τα ιδια στην επομενη αλλαγη.

Ψαξε βρες υπευθυνους ...

Αυτό έκανα εδώ και 2,5 μήνες... Είναι στραβή ολόκληρη η παρτίδα των 19" ελαστικών.
    Σε άλλα μηχανάκια είναι πιο δύσκολο να συμβεί. Αλλά τι ψάχνει κανείς να βρει από τη
    στιγμή που 9 στους 10 (για να μην πω όλοι) που τοποθέτησαν Conti σε V-strom είχαν
    πρόβλημα...?

Α και κάτι άλλο. Μετά τα 160 χλμ την ώρα, το μηχανάκι χάνει τόσο πολύ την ευστάθειά
    του, σε σημείο που γίνεται επικίνδυνο.

Παλαιό μέλος
    Εχω οδηγησει πολλα β-στρομ 650 και ολα παρουσιαζου το ιδιο τρεμουλο σε ταχυτητες 60-90 περιπου αλλα κανενα απο αυτα ασταθεια σε τελικες. Αν φταιει το λαστιχο αλλαξε το δεν ειναι να παιζεις με αυτα. φιλος επεσε με 190 χιλιομετρα στην εθνικη σε ευθεια λογω ταλαντωσης που δημιουργουσε ετσι κι αλλιως το μηχανακι του αλλα εγινε πιο εντονη απο ανομοιομορφια οδοστρωματος.

Παιδιά επιβεβαιώνω για τα trail και το κουνημα στα 60-80. Πάντως πρέπει να πέσεις και σε ξηγημένο λαστιχά.
    Εγώ τα έβαλα σε ένα μ.......α, που μόνο που δεν μου έβγαλε σκάρτο το μηχανάκι (από στραβή ζάντα έλεγε μέχρι και ρουλεμάν-που τα είχα ήδη αλλάξει). Πήγα στο Aaron Υμηττός και μου λέει πως
    τα αλλάζει η εταιρία λόγω ελλατωματικής παρτίδας . Προσπάθησε να τα αλλάξει-Το θέμα είναι ότι πήγα μετά 6 μήνες και 6000χλμ. Και εμένα δεν με καλύπτει.
    Οπότε τώρα βρίζοντας τον προηγούμενο και μην αντέχοντας τοσο τρεμουλο θα βάλω BW.

Εγώ παίδες Μόλις έβαλα το Conti Road attack καινούρια παρτίδα και έχω κάνει 100χλμ... το βλέπω καλό λάστιχο μέχρι στιγμής ... θα σας πώ στα επόμενα χλμ...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

φοραω τα road attack απο τον αυγουστο.
    εχω κανει μαζι τους 4500 χλμ και οταν με το καλο τα αλλαξω
    παλι road attack θα βαλω γιατι το λαστιχακι ειναι Α Π Α Ι Χ Τ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σε παρακαλώ Θεέ μου. Άφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δε θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου!

Παλαιό μέλος
    TO EXOYME ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ......!!!!!!!!!!!!!!!1

ΣΕ ΒΕΣΤΡΟΜ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ BATTLEWING!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΟΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΛΑΣΤΙΧΟ
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random

ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΟΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΛΑΣΤΙΧΟ
    Σε μοτολαστιχο οκ.Σε αυτοκινητο εχει πολυ καλα λαστιχα.(Γραφε με μικρα ρε φιλε)
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μιας και απο τα attack εχω μεινει κατι παραπανω απο ικανοποιημενος
    Σε παρακαλώ Θεέ μου. Άφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δε θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου!

Ανοησίες, υπάρχουν αρκετές εξαιρετικές επιλογές για κάθε γούστο!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από σαλιγκαρι
    φοραω τα road attack απο τον αυγουστο.
    εχω κανει μαζι τους 4500 χλμ και οταν με το καλο τα αλλαξω
    παλι road attack θα βαλω γιατι το λαστιχακι ειναι Α Π Α Ι Χ Τ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μετά τα 180χλμ/ω δεν νιώθεις πως είναι έτοιμο να πετάξει από την απώλεια ευστάθειας
    που προκαλεί η "γλυκιά" κορώνα του ελαστικού;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Μετά τα 180χλμ/ω δεν νιώθεις πως είναι έτοιμο να πετάξει από την απώλεια ευστάθειας
    που προκαλεί η "γλυκιά" κορώνα του ελαστικού;
    αδερφε ειλικρινα δεν εχω λογο να σε παραμυθιασω.
    το λαστιχο ειναι βραχος σε ολο το φασμα των χλμ απο 0 εως οσο παει.
    και αλλα παιδια απο την λεσχη v strom - forum v strom δεν με πιστευαν
    οσπου το καναν βολτα και το διαπιστωσαν μονοι τους.
    υπ οψιν δεν ειμαι ο μοναδικος τυχερος αν βολταρεις μια απο το v strom forum
    και διαβασεις τις κουβεντες περι ελαστικων θα δεις και μονος σου οτι δεν ειναι ολοι δυσαρεστημενοι.
    και ξανα λεω οτι παρ ολο το ρισκο γιατι οντως υπαρχει προβλημα με την μπροστινη παρτιδα θα το ρισκαρω να τα ξαναβαλω γιατι το λαστιχο ειναι ειδικα σε στριφτερους δρομους ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ.
    σου προσδιδει απιστευτη ασφαλεια που σε κανει να ξεπερασεις τα ορια σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    +1 για ευστάθεια μετά τα 180, δεν έχει καμιά απώλεια ευστάθειας ίσα ίσα πάει καρφί το μηχανάκι, και εγώ είμαι ευχαριστήμένος ακόμη και αν έχω τρέμουλο στα 65 έντονο. Σε όλες τις άλλες ταχύτητες ακλόνητο και στις στροφές μπράβο τους που το βγάλαν και για το μηχανάκι μας!
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Άντε να γράψω κι εγώ την δική μου εμπειρία . Έβαλα τα sport-attack μετά από bridgestone bt-014 τα οποία μου διαφήμιζαν για καταπληκτικά λάστιχα . Η δική μου άποψη είναι ότι ήταν ανέκδοτα . Για ολόκληρο χειμώνα δεν ένοιωσα ασφαλής από τα ελαστικά αυτά ούτε στιγμή . Παγωμένα και σκληρά ακόμη και μετά από 30 χλμ πορείας . Στο νερό δε ήταν απλά ότι είναι τα λάστιχα για τα ριμουλκά στο λιμάνι , αντικραδασμικά για τις κρούσεις με το μόλο . Από τον Σεπτέμβριο έβαλα τα sport-attack και νομίζω ότι οδηγώ άλλη μηχανή . Πλαστελίνη μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται ένα με την άσφαλτο , μορφοποιείται στα μέτρα της . Οι πληροφορίες του οδοστώματος έχουν την τιμητικής τους .
    Τελικά η άποψη μου είναι ότι για 300ευρώ δεν μπορεί να κάνεις λάθος επιλογή με αυτά τα ελαστικά . Και ναι ευχαρίστως τα ξαναβάζω όταν με το καλό τα καταναλώσω .

Παλαιό Μέλος ??? Το avatar του/της harisvfr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Άντε να γράψω κι εγώ την δική μου εμπειρία . Έβαλα τα sport-attack μετά από bridgestone bt-014 τα οποία μου διαφήμιζαν για καταπληκτικά λάστιχα . Η δική μου άποψη είναι ότι ήταν ανέκδοτα . Για ολόκληρο χειμώνα δεν ένοιωσα ασφαλής από τα ελαστικά αυτά ούτε στιγμή . Παγωμένα και σκληρά ακόμη και μετά από 30 χλμ πορείας . Στο νερό δε ήταν απλά ότι είναι τα λάστιχα για τα ριμουλκά στο λιμάνι , αντικραδασμικά για τις κρούσεις με το μόλο . Από τον Σεπτέμβριο έβαλα τα sport-attack και νομίζω ότι οδηγώ άλλη μηχανή . Πλαστελίνη μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται ένα με την άσφαλτο , μορφοποιείται στα μέτρα της . Οι πληροφορίες του οδοστώματος έχουν την τιμητικής τους .
    Τελικά η άποψη μου είναι ότι για 300ευρώ δεν μπορεί να κάνεις λάθος επιλογή με αυτά τα ελαστικά . Και ναι ευχαρίστως τα ξαναβάζω όταν με το καλό τα καταναλώσω .
    Παγωμένα και σκληρά τα 014 ?
    Φίλε μου τι να σου πω, εγώ που τα είχα στο VFR ήταν βεντούζα.
    Το μόνο κακό είναι ότι περέδωσαν το πνεύμα στα 6.500 χλμ.
    Ααααατσα

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τρεμουλο τιμονιου στο 990
    από mykonos στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2008, 08:49
  2. Continental Trail Attack
    από hercul στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 22:47
  3. Τρέμουλο τιμονιού, the day after