Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: τρεμουλο τιμονιου στο 990

Νέο μέλος

τρεμουλο τιμονιου στο 990

Γεια χαρά σε όλους,
    ήθελα να ρωτήσω το εξής:
    έχω παρει τo 990 adventure το οποιο έχει 590χλμ το εχω 3 μερες και παρατηρώ ότι μετά τα 80 και ωσ τα 100 μου κάνει ένα τρέμουλο στο τιμόνι .Έχει κανείς υπόψιν του τι μπορεί να συμβαίνει;
    Ευχαριστώ

Νομίζω οτι πρέπει να κοιτάξεις το μπροστινό λάστιχο.

κατ'αρχήν, σε δεύτερη φάση τή ζάντα και μετά το πίσω...τιμή αγοράς;

Νέο μέλος
    το πιρα κενουριο και το κανει απο την πρωτη μερα. σε 10 μερεσ φευγω ταξιδι και με εχει βαλει σε σκεψεις το τρεμουλω αυτο.

Ρίξε μιά ματιά και εδώ.

εχω το ιδιο προβλημα αλλά στα 70 με 80. στο "συνεργειο" που ρωτησα πηρα την εξης απάντηση, οτι το πιθανοτερο είναι να φταιει το μπροστινο λάστιχο (της μαμας) γιατι εχουν βγει κάποια ελατωματικά.

ειναι το λαστιχο σου το εμπρος φιλε μου ψαξτο δεν ειναι τπτ!το επεθα κ γω με το καινουριο tdm που πηρα πηγαινε πριν το φορτωσεις με χιλιομετρα στην αντιπροσωπεια κ στο αλλαζουν στην εγγυηση,στη yamaha τουλαχιστον!!

Καρατσεκαρισμενο...Αν δεν φταιει η ζαντα,που για να φανει αυτο πρεπει να την κανεις "φυλο και φτερο" να τσεκαρεις τα στεφανια,τοτε φταιει το ελαστικο.Μη χαλιεσαι ομως γιατι δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας...

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απανησεις. να προσθεσω οτι τα ελαστικα ειναι παραγωγης 2006 και το 990 το πηρα πριν απο λιγες μερες καινουργιο. αυτο που με ανησυχη ειναι το αν οντος ειναι το ελαστικο που φταιη το τρεμουλο θα εμφανιστεί και στα πολλα 170-200 η θα παραμείνει στα 80 μονο?? μεχρι τα 140 που το εχω δει δεν το κανει?

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    αν το πηρες απο αντιπροσωπεια πηγαινε και πες τους οτι τα λαστιχα ειναι 2 χρονων και οτι μου εμφανιζει αυτο και αυτο το προβλημα...λογικα ειναι μεσα στην εγγυηση αν εχει...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Το ίδιο μου κάνει και εμένα από την πρώτη μέρα.
    Στην πρώτη αλλαγή ελαστικών πιστεύω ότι θα διορθωθεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα στην αντιπροσωπεία να ζητήσω αλλαγή ελαστικού και θα ήθελα να μάθω τι θα σου απαντήσουν αν τους ενοχλήσεις.

Όταν λες 170 - 200χλμ προφανώς δεν εννοείς ότι θα δοκιμάσεις να οδηγήσεις χωρίς τα χέρια στο τιμόνι με αυτή την ταχύτητα.... Είπαμε ότι το έχουμε....αλλά όχι και έτσι

Αν δεν αφήνεις τα χεράκια σου, τρέμουλο δεν υπάρχει οπότε δεν υπάρχει και κίνδυνος.

Νέο μέλος
    εννοειται οτι δε αφηνω τιμονι σε τετοιες ταχυτητες. απλα σκεφτομαι οτι δυκαβαλο αποσκευς το κενο μεταξυ ελαστικο φτερο μπρος και ελαστικο ελατοματικο μην κανει το ταξιδι κουραστικο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mykonos
    ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απανησεις. να προσθεσω οτι τα ελαστικα ειναι παραγωγης 2006 και το 990 το πηρα πριν απο λιγες μερες καινουργιο. αυτο που με ανησυχη ειναι το αν οντος ειναι το ελαστικο που φταιη το τρεμουλο θα εμφανιστεί και στα πολλα 170-200 η θα παραμείνει στα 80 μονο?? μεχρι τα 140 που το εχω δει δεν το κανει?
    Ζαντα ειναι...κατα πασα πιθανοτητα.Καπου ανεβηκε το 990 σε κανα πεζοδρομιο...γκουπ και νατο!Δεν θα στο κανει στα ψηλα χλμ...μην ανησυχεις.

ρωτησα μηχανικο για παρομοιο προβλημα σε αλλη μηχανη... μαλλον φταιει το εμπρος ελαστικο ή/και η ζαντα...αρα με την αλλαγη του ελαστικου κ ζυγοσταθμιση.. απαιτησε το τζαμπα λογω εγγυησης. καλο θα ηταν να το φτιαξεις πριν κανεις μεγαλο ταξιδι.... προβλημα πιθανοτατα δε θα εχεις, αλλα ειναι πραγματικα εκνευριστικο. αντι να απολαμβανεις το ταξιδι, θα σκεφτεσαι το τρεμουλο...
    karaferas

εγω νομιζω πως με ενα ζυγισμα μπορει να στρωσει κ να μη χρειαστει να αλλαξεις λαστιχο!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mykonos
    Tι λετε ρε παιδια???
    Λαστιχα 2 ετων σε καινουργια μηχανη αντιπροσωπειας?
    Ξεχεσμ@ θελουν και να σου το αλλαξουν τσαμπα.
    Τα λαστιχα καθε 2 χρονια θελουν αλαγμα και ας μην εχουν χιλιομετρα.
    Ξερενοντε και χαλαει η γομα τους .
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παρόμοια θέματα

1. Αποστάτες τιμονιού σε 990-adv
    από LC8-990-salonic στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 20:58
  2. Τρέμουλο τιμονιού, the day after
    από kles στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 19:01
  3. Τρέμουλο τιμονιού
    από kles στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46