Οχι δεν κάνω πλάκα...
Και έχω δεί ιδίοις όμασοι πως τρώγονται όπως λέμε οι δίσκοι συμπλέκτη ειδικότερα σε Ι.Χ κυριών/δεσποινίδων που "ξεχνάνε" το πόδι στον συμπλέκτη όπως λέει και στο άρθρο.
Ειδικότερα σε συνεργεία FORD που έχω περάσει αρκετά χρόνια ακόμα και σαν βοηθός κάποια στιγμή , είδα ΄δίσκους και πλατώ να έχουν τελειώσει στα 35000ΚΜ επειδή νομίζαν οτι κάνουν step πάνω στο πεντάλ συμπλέκτη όταν τα λογικά ΚΜ για αλλαγή στα νέα Ι.Χ. είναι περίπου 50-60.000ΚΜ.
Μην μου λές λοιπόν αερολογίες... στήριξε το. Εκτός όπως σου είπα αν μηχανολογικά αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας εμπλοκής ταχύτητας στις μηχανές,.... οπότε πάσο και περιμένω να μάθω πραγματικά.
BLiTzeRR... αυτό λέω φίλε... όταν κρατάς πατημένο συμπλέκτη και έχεις ταχύτητα μέσα το ρελαντί πάντα είναι λίγο πιο ψηλά απο όταν έχεις νεκρά μέσα. Λίγες στροφές μόνο στον κινητήρα κινητήρα αλλά είναι ικανές να φθείρουν γρηγορότερα δίσκους-πλατό. Αν δεν με πιστεύει κάποιος ας το τσεκάρει στο μοτέρ του Ι.Χ. του... ας το αφήσει νεκρά και ας μετρήσει ρελαντί... βάλτε μετά πρώτη και τέρμα συμπλέκτη ξαναμετρήστε ρελαντί.
Gandalf