οκ.. δεκτόν σαν εξήγηση... Λογικά παίζει αρθροιστικά (έστω και ελάχιστα συγκριτικά)τον ρόλο του στην γενική κακομεταχείριση του συμπλέκτη ...Ευχαριστώ πολύ.
Gandalf
οκ.. δεκτόν σαν εξήγηση... Λογικά παίζει αρθροιστικά (έστω και ελάχιστα συγκριτικά)τον ρόλο του στην γενική κακομεταχείριση του συμπλέκτη ...Ευχαριστώ πολύ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Και γενικά μην εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα γυναικών οδηγών. Η πεθερά μου ορκίζεται ότι δεν έχει το πόδι της ποτέ πάνω στον συμπλέκτη εκτός των αλλαγων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
οκ.. δεκτόν σαν εξήγηση... Ευχαριστώ πολύ.
Gandalf
Τελευταία φορά που με φώναξε να δω τι έχει και δεν ξεκινάει, άφηνα τον συμπλέκτη με 1η μέσα και δεν κουνιόταν ούτε εκατοστό
:rotflmao:
![]()
και μεχρι εδω να εγραφες κομπλε θα μασταν....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και γενικά μην εμπιστεύεσαι τα λεγόμενα γυναικών
frankly my dear, i dont give a damn...
Βέβαια επειδή μιλάμε για υγρούς πολύδισκους, εάν κάνεις το ίδιο 'τεστ' με ζεστό κινητήρα θα διαπιστώσεις ότι σχεδόν δεν γυρνάει η ρόδα αφού η -όποια- ροπή μεταδίδεται οφείλεται στο.... λάδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν εχεις κεντρικο σταντ και σηκωσεις τη μηχανη θα δεις οτι οντως σε καποιες μηχανες, με ταχυτητα στο κιβωτιο και πατημενο συμπλεκτη, ο πισω τροχος περιστρεφεται ελαφρα. Οποτε, οντως υπαρχει μια ολισθηση στο δισκο. Αυτη ομως η ολισθηση δεν μεταφερει ροπη (ελαχιστη) και η οποια φθορα συμβαινει ειναι ελαχιστη σε σχεση με αυτη που ο δισκος υφισταται κατα τη διαρκεια της αποσυμπλεξης και συμπλεξης με ταχυτητα και εν κινησει.
Επίσης φάινεται ότι είναι αμελητέα αφού μπορείς να σταματήσεις τη ρόδα σχεδόν με το χέρι (αλλά καλύτερα να μην το δοκιμάσετε αυτό....).Σίγουρα πάντως δεν έχει αντίκτυπο στη φθορά του συμπλέκτη η οποία δεν είναι αναλογική αλλά επηρεάζεται από τη βαρειά και επαναλμβανόμενη (βλέπε υπερθέρμανση) χρήση.
You BETA believe...
+990 :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και μεχρι εδω να εγραφες κομπλε θα μασταν....:rotflmao: :rotflmao:
Ρε ΄συ τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Αυτοκίνητο-μηχανάκι να πατινάρει έχω δει. Να πατινάρει του σκοτωμού επίσης. Να αφήνεις συμπλέκτη, να μένει ακίνητο και να κρατάει και ρελαντί αμα λάχει ήταν εκτός ύλης![]()
εφ οσον θελετε να το πατε τοσο μακρυα να πουμε οτι ακομη και με νεκρα παρατηρειται πολλες κινηση του τροχου...
Μπλε πλατό έχεις δει?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+990 :rotflmao:
Ρε ΄συ τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Αυτοκίνητο-μηχανάκι να πατινάρει έχω δει. Να πατινάρει του σκοτωμού επίσης. Να αφήνεις συμπλέκτη, να μένει ακίνητο και να κρατάει και ρελαντί αμα λάχει ήταν εκτός ύλης![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
εδω ερχομαι να επιβεβαιωσω των λογων σου το αληθες μια και υπηρξα παρων σε μια απο αυτες τις περιπτωσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+990 :rotflmao:
που ειχε ερθει στον σταθμο η πεθερα και μας ειπε οτι το αμαξι δεν τραβαει...
και ειχε ερθει μεχρι εκει με τραβηγμενο χειροφρενο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμένα μια φορά που άλλαζα αλυσίδα, γύρναγε μόνη της η ρόδα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εφ οσον θελετε να το πατε τοσο μακρυα να πουμε οτι ακομη και με νεκρα παρατηρειται πολλες κινηση του τροχου...![]()
αλλά για αυτό μάλλον θα φταίει η κακή αεροδυναμική των τρακτερωτών.....![]()
![]()
You BETA believe...
οχι, αλλά έχω δεί φωτό στο net από ένα νοικιασμένο Yaris ή Micra που το πήγαν Ηράκλειο-Χανιά με 1η και κάηκε το μισό αυτοκίνητοΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μπλε πλατό έχεις δει?![]()
![]()
:hypnotize
δηλαδη καταληγουμε, στο οτι ο χειροτερος εχθρος του συμπλεκτη, ειναι η πεθερα....
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ακριβώς ο συμπλέκτης φθείρεται όταν δέν χρησειμοποιείς.!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το έγραψαν και από πάνω. Όταν ο συμπλέκτης είναι πατημένος δεν υπάρχει φθορά.
george
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από kawazoyras
ακριβώς ο συμπλέκτης φθείρεται όταν δέν χρησειμοποιείς.!!!!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
προφυλακτικοΑρχικά δημιουργήθηκε από kawazoyras
ακριβώς ο συμπλέκτης φθείρεται όταν δέν χρησειμοποιείς.!!!!![]()