Γτ καμια φορα αμα βιαζεσε αφηνεις τον συμπλεκτη πριν σβησει και κανει "γκαπ"Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
επιτρέπεται να ρωτήσω γιατί...?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γτ καμια φορα αμα βιαζεσε αφηνεις τον συμπλεκτη πριν σβησει και κανει "γκαπ"Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
επιτρέπεται να ρωτήσω γιατί...?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΝ εχεις ΚΤΜ απλα βαζεις πρωτη και φευγεις καντηλι,να υποθεσω ε...???Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν έχεις παπια, κρατάς πατημένο το λεβιέ γκαζώνεις του σκοτωμού και αφήνεις τον λεβιέ μόλις ανάψει πράσινο.
![]()
![]()
![]()
Ελα τι επαθες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
Δε σου εχει τυχει ποτε να βιαζεσε,να κλεινεις απο kill switch και να αφηνεις τον συμπλεκτη λιγο νωριτερα???Κ να κλωτσαει το μηχανακι???![]()
μήπως εννοείς το γνωστό: καπ κατ καν ''γκάπ''...?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ελα τι επαθες...![]()
Δε σου εχει τυχει ποτε να βιαζεσε,να κλεινεις απο kill switch και να αφηνεις τον συμπλεκτη λιγο νωριτερα???Κ να κλωτσαει το μηχανακι???![]()
Σε εχασα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μήπως εννοείς το γνωστό: καπ κατ καν ''γκάπ''...?![]()
![]()
όχι ρε συ δεν τον είχα συνέχεια πατημένο.. απλώς στα φανάρια έχω το συνήθειο να βάζω πρώτη νωρίς..Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ολη μερα πατημενο τον ειχες?στα φαναρια δλδ 1η μεσα και συμπλεκτη?
για τα ρουλεμαν του συμπλεκτη στην ΚΙΑ τι αποψη ειχαν?
![]()
![]()
![]()
θα τους ρωτήσω.. πάντως εμένα υγιέστατο μου φαίνεται και ακούγεται..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
συχνά πυκνά..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ελα τι επαθες...![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
kala mh to gelas, πολυς κοσμος το κανει αυτο, να ξεχναει ταχυτητα μεσα...
:o
edit:η μανα μου πρωτη και καλυτερη:rotflmao:
οπως εχει ηδη ειπωθει, φυσικα και δεν τρωγονται οι δισκοι οταν παταμε συμπλεκτη...
ομως ταλαιπωρουνται τα ρουλεμαν του συμπλεκτη...
οποτε εχουμε 2 επιλογες....η μια να μην παταμε το συμπλεκτη και να μην φθειρεται τιποτα, η αλλη να παταμε το συμπλεκτη, να μην φθειρονται οι δισκοι, αλλα να ταλαιπορουνται τα ρουλεμανια...
διαλεχτε και παρτε
υπάρχουν συμπτώματα? θα έπρεπε να καταλάβω κάτι? με έβαλες ψίλους..Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kala mh to gelas, πολυς κοσμος το κανει αυτο, να ξεχναει ταχυτητα μεσα...
:o
edit:η μανα μου πρωτη και καλυτερη:rotflmao:
οπως εχει ηδη ειπωθει, φυσικα και δεν τρωγονται οι δισκοι οταν παταμε συμπλεκτη...
ομως ταλαιπωρουνται τα ρουλεμαν του συμπλεκτη...
οποτε εχουμε 2 επιλογες....η μια να μην παταμε το συμπλεκτη και να μην φθειρεται τιποτα, η αλλη να παταμε το συμπλεκτη, να μην φθειρονται οι δισκοι, αλλα να ταλαιπορουνται τα ρουλεμανια...
διαλεχτε και παρτε![]()
![]()
αυτό ισχύει και τις Τρίτες?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΑΝ εχεις ΚΤΜ απλα βαζεις πρωτη και φευγεις καντηλι,να υποθεσω ε...???![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
υπάρχουν συμπτώματα? θα έπρεπε να καταλάβω κάτι? με έβαλες ψίλους..![]()
ατιμουλικο αφηνεις ταχυτητες μεσα και πατας συμπλεκτη εεε?
σε τσακωσα![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ατιμουλικο αφηνεις ταχυτητες μεσα και πατας συμπλεκτη εεε?
σε τσακωσα![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αφού σου πα ρε.. βάζω νωρίς πρώτη στο φανάρι..
αυτο γινετε και με νεκρα σκετη στο κιβωτιο. το χα παρατηρησει σε cbr που ειχε μεσαιο σταντ , οτι με νεκρα ο πισω τροχος περιστρεφοτανε μεν, πολυ λιγο δε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν εχεις κεντρικο σταντ και σηκωσεις τη μηχανη θα δεις οτι οντως σε καποιες μηχανες, με ταχυτητα στο κιβωτιο και πατημενο συμπλεκτη, ο πισω τροχος περιστρεφεται ελαφρα. Οποτε, οντως υπαρχει μια ολισθηση στο δισκο. Αυτη ομως η ολισθηση δεν μεταφερει ροπη (ελαχιστη) και η οποια φθορα συμβαινει ειναι ελαχιστη σε σχεση με αυτη που ο δισκος υφισταται κατα τη διαρκεια της αποσυμπλεξης και συμπλεξης με ταχυτητα και εν κινησει.
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Καλο ειναι????μερικα δεν παιρνουν μπρος αν δεν πατησεις συμπλεκτη . Επισεις δεν καταλαβα αυτο το τελευταιας τεχνολογιας νομιζα οτι πχ ΟΛΑ τα σουζουκι πρεπει να εχουν πατημενο συμπλεκτη για να παρουν μπρος τα καβασακι παλι οχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
3. Όταν βάζεις μπροστά το μοτέρ καλό είναι να πατάς και συμπλέκτη (άς έχεις βγάλει νεκρά), αν και σε τελευταίας τεχνολογίας μοτο επιβάλλεται.
[/B]
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone