Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: περι χαιρετουρων συνέχεια!!!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Δεν μπορω να καταλαβω ποσο διαφορετικα βλεπω το θεμα.....στο συνολο σχεδον των περιπτωσεων που βλεπω μηχανακι απεναντι μου, παιζω τα φωτα και σχεδον ολοι ανταποδιδουν - το ιδιο γινεται με ολη την παρεα μου και κανεις δεν εχει ασχοληθει περισσοτερο με το θεμα....

Ηarley, παπακια, τσοπερ, Goldwing δεν χαιρετουν και δεν τα χαιρετω....
    Πάλι τα ίδια?
    Λίγο πιο πάνω δεν το έγραψα?

Δηλαδή όταν ήμουν με άλλου τύπου μοτοσυκλέτα, θα με χαιρετούσες, κι αν ήμουν με το "τσοπερ"(ο Θεός να το κάνει, δηλαδή!), θα με έγραφες?
    Ό ίδιος άνθρωπος δεν θα ήμουν?
    Μοτοσυκλέτα δεν θα οδηγούσα?

Δηλαδή, τα ράσα κάνουν τον παπά?

Δεν λέω ότι έχεις άδικο, για τις παραπάνω κατηγορίες, ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ δεν χαιρετουν.
    Αλλά υπάρχουν και οι λίγοι, οι μοτοσυκλετιστες.

Και το ξαναλέω. ...
    Αν πήγαινα μία βόλτα, με ένα μηχανάκι αποδεκτό για σένα, και με πετύχαινες στον δρόμο, δεν θα με χαιρετούσες? ΝΑΙ.
    Κι αν γυρνούσα, και άλλαζα μηχανή, και έπαιρνα την "γαλερα" μου που λέει κι ο ΤΙΓΚΑΣ, με τα ιδια δερματινα κρανη κτλ., και τυχαινε να ξανασυναντηθούμε, γιατι δεν θα χαιρετούσες?
    το βρίσκεις λογικό?
    Ευχαρίστως να χαιρετήσω πρώτος, και το κάνω, αλλά προσπαθώ να καταλάβω την λογική!

-Ο καπετανιος του κρουαζιεροπλοιου virago-
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

.
    Lupo, δεν καταλαβες την απαντηση μου.....

Ρατσιστικες μ@λ@κιες θα τις συναντησεις αλλου - οχι απο μενα και τους φιλους μου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Lupo, δεν καταλαβες την απαντηση μου.....

Ρατσιστικες μ@λ@κιες θα τις συναντησεις αλλου - οχι απο μενα και τους φιλους μου.....
    ΟΚ.
    Μπορεί να κατάλαβα λάθος.

Αλλά απάντησα στο
    "Ηarley, παπακια, τσοπερ, Goldwing δεν χαιρετουν και δεν τα χαιρετω...."

που μου φάνηκε κάπως απόλυτο βρε gmakris.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    ΟΚ.
    Μπορεί να κατάλαβα λάθος.

Αλλά απάντησα στο
    "Ηarley, παπακια, τσοπερ, Goldwing δεν χαιρετουν και δεν τα χαιρετω...."

που μου φάνηκε κάπως απόλυτο βρε gmakris.

Στις εκατονταδες εξορμησεις που εχω κανει, η αληθεια ειναι οτι εχω δει ελαχιστα τετοια μηχανακια.
    Στις λιγες αυτες περιπτωσεις, εχω χαιρετησει 2-3 φορες δεν ειδα ανταποκριση, και θεωρησα οτι ειναι της αλλης "νοοτροπιας".....

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ STREETBOYS ΕΙΜΝΑΣΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ON-OFFΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΙΑΛΑ ΚΤΛ.

ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙ ΓΑΛΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΦΩΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ

LUPO ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ
    ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ:rotflmao:

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ STREETBOYS ΕΙΜΝΑΣΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ON-OFFΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΙΑΛΑ ΚΤΛ.

ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙ ΓΑΛΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΦΩΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ

γιες μαν....

ειμαι μαζι σου...

και η ζωή συνεχίζεται...

Προτείνω, περισσότερη ξηρή τροφή, και λιγότερη φασολάδα, για αποφυγή πυροβολισμών!

Έχω και γαλέρα, πάμε μια βόλτα???

Oh captain, my captain!

:rotflmao:
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Τον χειμωνα που κυκλοφορουμε λιγοτεροι,ειναι μεγαλυτερη η ανταποκριση.Ερχομαστε πιο κοντα,λογω συνθηκων μαλλον.
    Σε αραιη κινηση τον χειμωνα,με ασχημες καιρικες συνθηκες,χαιρετουν ακομη και οι φορτηγατζηδες...

ΥΓ.Ολες οι Goldwing,μου ανταπεδιδαν παντα τον χαιρετισμο.Ισως,επειδη εβλεπαν την Pacific τοτε...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Προτείνω, περισσότερη ξηρή τροφή, και λιγότερη φασολάδα, για αποφυγή πυροβολισμών!

Oh captain, my captain!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ RACING ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ , κοκοκο

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ RACING ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ , κοκοκο

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Κόντρα με πλεούμενα!
    Τουλάχιστον δεν θα έχω φόβο να μην μου έρθει καμμία ρόδα στο κεφάλι, γιατι κάπου διάβασα ότι όταν είσαι δεύτερος, βγάζεις τις ρόδες απ'το όχημα σου και τις πετάς στον πρώτο!
    Τελευταία έγινε με κάρτ, νομίζω????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Oh captain, my captain!

εξαρτάται απο το αν μας θέλεις για να τραβάμε κουπί....

και η ζωή συνεχίζεται...

Κύριοι εγω πιστεύω οτι πάνω απο όλα, σημαντικό ρόλο παίζει το πως νοιώθει και βλέπει το θέμα μοτοσυκλέτα ο καθένας ξεχωριστά.
    Δηλαδή. Όποιοι έχουν το δίκυκλο απλά σαν μέσω μετακίνησης και μοναδικό τρόπο να αποφύγει τη κίνηση, σιγά μην ασχοληθεί με το συνάδελφο απέναντι γιατί στην ουσία δεν έχει ο ανθρωπος συνάδελφο.
    Άλλοι έχουν το μοτό τους σαν μέσω κοινωνικής καταξίωσης (συνήθως τύπου varaderaδες) που τις καθημερινές πηγαίνουν στη δουλεία τους με το 4χ4 και τα θερινά σαβ/κα καβαλάνε τα super on-of τους, γιατί είναι και πουρεΪτζερ οι άνθρωποι και δεν μεγαλώνουν ποτέ πανω στη πολυθρόνα του σπιτιού τους και το παίζουνε τζόβενα. εεε μην περιμένετε απο αυτούς τους βλαχονεόπλουτους να σας χαιρετήσουν!
    Η άλλη κατηγορία είναι οι σκληροπυρινικοί ροκόβιοι με τα τσόπερ που έχουν πιάσει τη ζωή και το καταστημένο απο τα κέρατα και δεν δείχνουν οίκτο πουθενά, περιμένεις εσύ βλαμένε που εχεις κατεβάσει το κεφάλι και τα σώβρακα στη κοινωνία και το κατεστημένο να σε χαιρετίσει ο <επαναστάτης δίχως αύριο>!!!
    Βέβαια υπάρχουν και άλλες κατηγορίες αλλά επειδή πρέπει να βγάλουμε και μεροκάματο, μόνον όσοι νοιώθουν κάτι παραπάνω για το δίκυκλο, οδηγώντας το, στίβωντας το και ξεζουμίζωντας το( συνήθως σουπερσπορτάδες και κάποιοι original on-ofαδες) ΄βλέπουν τον απέναντι όμοιό τους και αξιο προσοχής για να τον χαιρετήσουν!!
    Εγω προσωπικά πιστεύω οτι καταφέρνω και με ότι ασχολούμαι το αισθάνομαι και το νοιώθω σε σημείο που με εξιτάρει και με πλυμηρίζει απο <ηδονή>. Είμαι ευχαριστημένος και μ αρέσει!!!!
    Καλημέρα και αγαπάτε ότι κάνετε, έτσι θα χαιρετήσετε πολύ κόσμο!!1

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasgym
    Κύριοι εγω πιστεύω οτι πάνω απο όλα, σημαντικό ρόλο παίζει το πως νοιώθει και βλέπει το θέμα μοτοσυκλέτα ο καθένας ξεχωριστά.
    Δηλαδή. Όποιοι έχουν το δίκυκλο απλά σαν μέσω μετακίνησης και μοναδικό τρόπο να αποφύγει τη κίνηση, σιγά μην ασχοληθεί με το συνάδελφο απέναντι γιατί στην ουσία δεν έχει ο ανθρωπος συνάδελφο.
    Άλλοι έχουν το μοτό τους σαν μέσω κοινωνικής καταξίωσης (συνήθως τύπου varaderaδες) που τις καθημερινές πηγαίνουν στη δουλεία τους με το 4χ4 και τα θερινά σαβ/κα καβαλάνε τα super on-of τους, γιατί είναι και πουρεΪτζερ οι άνθρωποι και δεν μεγαλώνουν ποτέ πανω στη πολυθρόνα του σπιτιού τους και το παίζουνε τζόβενα. εεε μην περιμένετε απο αυτούς τους βλαχονεόπλουτους να σας χαιρετήσουν!
    Η άλλη κατηγορία είναι οι σκληροπυρινικοί ροκόβιοι με τα τσόπερ που έχουν πιάσει τη ζωή και το καταστημένο απο τα κέρατα και δεν δείχνουν οίκτο πουθενά, περιμένεις εσύ βλαμένε που εχεις κατεβάσει το κεφάλι και τα σώβρακα στη κοινωνία και το κατεστημένο να σε χαιρετίσει ο <επαναστάτης δίχως αύριο>!!!
    Βέβαια υπάρχουν και άλλες κατηγορίες αλλά επειδή πρέπει να βγάλουμε και μεροκάματο, μόνον όσοι νοιώθουν κάτι παραπάνω για το δίκυκλο, οδηγώντας το, στίβωντας το και ξεζουμίζωντας το( συνήθως σουπερσπορτάδες και κάποιοι original on-ofαδες) ΄βλέπουν τον απέναντι όμοιό τους και αξιο προσοχής για να τον χαιρετήσουν!!
    Εγω προσωπικά πιστεύω οτι καταφέρνω και με ότι ασχολούμαι το αισθάνομαι και το νοιώθω σε σημείο που με εξιτάρει και με πλυμηρίζει απο <ηδονή>. Είμαι ευχαριστημένος και μ αρέσει!!!!
    Καλημέρα και αγαπάτε ότι κάνετε, έτσι θα χαιρετήσετε πολύ κόσμο!!1

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ρε σεις ...
    εχουμε ενα προβλημα ..

κάθε φορά που πιάνουμε να συζητήσουμε κάτι μας πιανει η χαζομαρα και αρχιζουμε τις βλακειούλες...

και η ζωή συνεχίζεται...

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    ρε σεις ...
    εχουμε ενα προβλημα ..

κάθε φορά που πιάνουμε να συζητήσουμε κάτι μας πιανει η χαζομαρα και αρχιζουμε τις βλακειούλες...

κι εσύ πρώτος απ'όλους
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου