ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΦΤΕΙ...
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 95 ΛΕΠΤΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΚΑΤΕΧΑΚΗ) ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 93 ΛΕΠΤΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΦΤΕΙ...
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 95 ΛΕΠΤΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΚΑΤΕΧΑΚΗ) ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 93 ΛΕΠΤΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΤΗΝ AVIN ΛΕΣ?
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
ωραια θα το επισκεφτω αυτο το AVIN![]()
ελπιζω η πτωση να υπαρξει και στα πρατηρια στην περιοχη μας..
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Γιωργαρα Αvin νομιζω ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΤΗΝ AVIN ΛΕΣ?
Που μενεις ρε Τζωρτζ;
Παντως εχει μια ετεκα στην πετρου ραλλη υψος carrefour, φτηνη, στην Αλεξανδρας η εκο ειχε εχτες 98, αλλες δεν μου ερχονται τωρα
ΜΕΣ ΤΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΒΙΝ ΕΤΣΙ ΟΠΟΥ Η ΣΟΥΠΕΡ ΕΧΕΙ 1,118!!!!![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
www.bloka.gr έχει αρκετά στοιχεία για τα πιο φτηνά βενζινάδικα στην περιοχή Αττικής, για την ιστορία πάντως σήμερα την super την πλήρωσα 1.18
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Στην Θεσσαλονίκη σήμερα η αμόλυβδη έχει 0,89 σε καταστήματα της Aegean ενώ σε ΕΚΟ και BP την βρίσκεις 0,95. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που την έχουν 1,15!!!
Οι ειδήσεις γιατί έλεγαν το πρωί ότι η μέση τιμή της αμόλυβδης (RON 95) είναι 1,05??????!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
δεν ειναι ενημερωμενα τα sites αυτα και ουτε αληθη τα αποτελεσματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
www.bloka.gr έχει αρκετά στοιχεία για τα πιο φτηνά βενζινάδικα στην περιοχή Αττικής, για την ιστορία πάντως σήμερα την super την πλήρωσα 1.18
Gandalf
Γιατί ο μέσος όρος της τιμής βγαίνει από όλη την Ελλάδα. Στην Κρήτη η τιμή της αμόλυβδης είναι στα ύψη. Και γενικά σε παραμεθόριες περιοχές η αμόλυβδη είναι ακριβή.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Οι ειδήσεις γιατί έλεγαν το πρωί ότι η μέση τιμή της αμόλυβδης (RON 95) είναι 1,05??????!
Την Κυριακή είχα πάει στις Πρέσπες και κάποια βενζινάδικα είχαν την αμόλυβδη στο 1,20.
Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ανάλογο post, από την ποιό φθηνή βενζίνη την βρίσκεις στη Γέφυρα του Σταυρού αριστερά...ξεκινάει η κλεισθένους. Υπάρχουν 3 μαγαζιά που την δίνουν 0,898.
Ίδια τιμή ισχύει και στην συνέχεια της Δουκίσσης Πλακεντίας (Χαλάνδρι) προς Γέρακα
βασικα η ενημερωση τους καθυστερει μια βδομαδα περιπου.. για 2-3 βενζιναδικα εδω στο Γαλατσι οι τιμες τους ηταν σωστεςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
δεν ειναι ενημερωμενα τα sites αυτα και ουτε αληθη τα αποτελεσματα.
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
magkes min leme ta idia se bp ke shell den patame etsi?
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Εσύ λεωνίδα άμα βρεις την ποιό φτηνή βενζίνη στη shell μην τη βάλειςΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
magkes min leme ta idia se bp ke shell den patame etsi?![]()
(για κάποιο λόγο θα το λέει.....αλλά μάλλον έχω χάσει επεισόδια)![]()
filaraki komeni i saxlamara leme kanoume mpouikotaz se aftes tis dio eteries giati aftes akrivenoun tis timesΑρχικά δημιουργήθηκε από sas
Εσύ λεωνίδα άμα βρεις την ποιό φτηνή βενζίνη στη shell μην τη βάλεις![]()
(για κάποιο λόγο θα το λέει.....αλλά μάλλον έχω χάσει επεισόδια)![]()
ke enimero sou kalitera min to pezis politis tou planiti ari
mas exoun kseskisi me tin akrivia pou programatizoun
ke den patame leme
den ine ipo8esi tou trelou afro ke esi me tous logikous 8a kanis oti leei i kini gnomi
ine ipo8esi olon mas
ke prepi na antidrasoume omadika
tora ama den se endiaferoun i epiptosis pou 8a xtipane tin tsepi mas pigene sta mpourdela shell ke bp na vazis venzines
ke otan ftasou 2 euro to litro vale ta klamata
Αφροτζιξ.kata tin nona druna