ε ρε και να ξεχάσει να τραβήξει το πόδι με το πέδιλακιΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε με σκέφτεσε στα φανάρια με πίσω τη γυναίκα να βαράω μανιβέλα...![]()
![]()
:hypnotize
![]()
ε ρε και να ξεχάσει να τραβήξει το πόδι με το πέδιλακιΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε με σκέφτεσε στα φανάρια με πίσω τη γυναίκα να βαράω μανιβέλα...![]()
![]()
:hypnotize
![]()
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)
το καλυτερο ειναι να βαρας μανιβελα με κλειστο διακοπτη. εργο!!
ειχα δουκα για 15000χιλ
φανταστικος και χωρις προβληματα
αλλα με πολυ προσοχη σε σερβις
καλυτερα ομορφος και πλουσιος
παρα φτωχος και ασχημος
φιλε θα σου προτεινα να μην αγορασειs δουκα γιατι θα εισαι 11 μηνεs στο μαστορα και ενα μηνα βολτα!!!!!!καλυτερα ιαπωνικο 10αs παρα ΚΤΜ!!!!!!!ασε που μπορει να σου σφινωσει καμια κεφαλη στα μαλακα σου μορια οταν οδηγαs!!!!!!εχουν καλα φρενα αναρτησειs στησιμο τα οποια τα πληρωνειs βεβαια αλλα να ξερειs οτι οταν το παρειs πολλοι μαστοροι θα τριβουν τα χερακια τουs οταν σε βλεπουν!!!!!αν ειναι να παιρνουμε ενα μηχανακι και να πληρωνουμε αλλο ενα σε ζημιεs καλυτερα ιαπωνικο και αs ειναι χρεπι!!!πιο πολυ θα κρατησει!!!!!!!![]()
![]()
να εισαι καλα φιλε και πανω απο ολλα ασφαλη χιλιομετρα
an se pairnei file tsimpa auto me kleista matia. http://www.husqvarna-motorcycles.com...19&rpstry=198_
ypospin, service XWRIS wres leitourgias, nomizw ka8e 6000![]()
![]()
![]()
+1...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
XR 650 R...
αλλα βρες κανένα με ανεστραμένο μπροστινό και βελτιωμένα φρένα ειδικά μπροστινά ...ο κινητήρας απλά σκοτώνει αλλά η "μαμά χόντα" άγνωστο γιατί δεν τον χρησημοποίησε ποτέ ξανά (αν κάνω λάθος διορθώστε με...). φαντάσου το FMX με αυτόν τον κινητήρα...![]()
Σε άλλη περίπτωση ΚΤΜ με σουπερ περιφεριακά αλλά προσοχή γιατί πολλα είναι κακοσυντηρημένα...Παίζουν και άλλα ευρωπαικά αλλα θέλει ψαξιμο...
Καλή μελέτη και καλές αγορές...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
XR650 δαγκωτό! οχι μην παρεις ευρωπαϊκο!![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
για το xr650 φυσικά ναι, για το 600 αστο καλυτερα. Πάντως με το husqvarna κάποιοι πήγαν αλβανία και γύρισαν και πήραν μερος και σε αγωνα! Τωρα βεβαια αν πιστευεις τα περιιοδικα ειναι αλλο θεμα!
ασχετο,αλλα μια και αναφερθηκε, το μοτερ του Fmx με 500 ευρω και εργασια βγαζει 50 κατω σχετικα ευκολα...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
+1...
αλλα βρες κανένα με ανεστραμένο μπροστινό και βελτιωμένα φρένα ειδικά μπροστινά ...ο κινητήρας απλά σκοτώνει αλλά η "μαμά χόντα" άγνωστο γιατί δεν τον χρησημοποίησε ποτέ ξανά (αν κάνω λάθος διορθώστε με...). φαντάσου το FMX με αυτόν τον κινητήρα...![]()
Σε άλλη περίπτωση ΚΤΜ με σουπερ περιφεριακά αλλά προσοχή γιατί πολλα είναι κακοσυντηρημένα...Παίζουν και άλλα ευρωπαικά αλλα θέλει ψαξιμο...
Καλή μελέτη και καλές αγορές...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αν το θες για να πηγαίνεις και στη δουλειά σου και ίσως και καμιά κοντινή βόλτα ξέχνα ότι έχεις σκεφτεί μέχρι ψάχνεις οπωσδίποτε κάτι με μίζα και όχι παλιό μοντέλο.Το Xr είναι καλό και σκυλί αλλά χωρίς μίζα συνήθως και με αρκετούς κραδασμούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
σορρυ για την αγνοια μου!!!!....οταν λες ειδικο ??? σερβις σε τι διαστηματα ωρες?, η χιλιομετρα? ,λαδια φιλτρα η πιστονομπιελα κτλ...? εγω το θελω για καθημερινη χρηση και κανα track day που και που...![]()
Επίσης κατα τη γνώμη μου μακριά από Duke,γιατί πέρα από το ότι δεν το θεωρώ καθαρό Sm,δεν πρόκειται να πάρεις σε καμιά περίπτωση σοβαρά λεφτά όταν αργότερα θα θες να το πουλήσεις.
Καλύτερα να πας σε κάτι ιαπωνικό να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο,αλλά αν επιμένεις για KTM κοίτα και κανένα LC4(πολύ πιο όμορφο και αρκετά πιο αλλήτικο από τα άλλα αν έχεις σκοπό να μπαίνεις και πίστα μια στο τόσο).
Επίσης...Γιατί ειναι στις αντιπαραθέσεις???
Εχουμε σκοπό να το τραβίξουμε...???
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Επίσης...Γιατί ειναι στις αντιπαραθέσεις???
Εχουμε σκοπό να το τραβίξουμε...???
![]()
![]()
![]()
Κι εμένα μου κάνει εντύπωση πώς και δεν έχει γίνει βιετνάμ ακόμα εδώ μέσα...![]()
![]()
ασχετο, αλλα μιας και το 'πεταξες', δε γινεσαι πιο σαφης? Ειμαι σιγουρος οτι θα ενδιεφερε πολυ κοσμο!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ασχετο,αλλα μια και αναφερθηκε, το μοτερ του Fmx με 500 ευρω και εργασια βγαζει 50 κατω σχετικα ευκολα...
Παντως για να ειμαι ειλικρινης, μου φαινονται πολυ λιγα τα 500!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
....εκτος κι αν χρησιμοποιησεις περισσεματα απο χαγιαμπουσα....
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ορθη επιλογη σε πιστονι,εκκεντροφορο,μια καλη ροϊκη και τελος...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ασχετο, αλλα μιας και το 'πεταξες', δε γινεσαι πιο σαφης? Ειμαι σιγουρος οτι θα ενδιεφερε πολυ κοσμο!
Παντως για να ειμαι ειλικρινης, μου φαινονται πολυ λιγα τα 500!
γιατι σου φανηκαν λιγα τα 500 για ανταλλακτικα μοτερ?ενα κυλινδρακι ειναι...
frankly my dear, i dont give a damn...