Θα ηθελα την αποψη σας ...ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧR600R sm H καποιο ευρωπαικο sm???- ΤΑΒΑΝΙ ΤΑ 4000? Η 5000?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ηθελα την αποψη σας ...ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧR600R sm H καποιο ευρωπαικο sm???- ΤΑΒΑΝΙ ΤΑ 4000? Η 5000?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)
ΧR600R!
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
το xr600 ειναι μηχανακι 15ετιας πλεον...στα λεφτα που λες περνεις sm ειτε πολιτικο ειτε αγωνιστικο πολυ ανωτερο απο xr
δηλαδη ενα ktm smc660 2003μοντ στα 3900? με ενα χρονο εγγυηση το βρισκεις καλη περιπτωση? χλμ δεν τα πιστευω ειναι απο εκθεση...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
το xr600 ειναι μηχανακι 15ετιας πλεον...στα λεφτα που λες περνεις sm ειτε πολιτικο ειτε αγωνιστικο πολυ ανωτερο απο xr
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
δηλαδη ενα ktm smc660 2003μοντ στα 3900? με ενα χρονο εγγυηση το βρισκεις καλη περιπτωση? χλμ δεν τα πιστευω ειναι απο εκθεση...
η τιμη ειναι νορμαλ...το μηχανακι δεν ειναι νορμαλ![]()
το 660 ειναι το πιο δυνατο lc4 με 60 αλογα περιπου...χιλιομετρα μπορει οντως να εχει λιγα γιατι ειναι ''ειδικο'' μηχανακι...
παντως με το XR600 δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση...
εγω στη θεση σου αμα το ηθελα για 2ο για βολτες να ξεσκαω και να μπαινω και καμια πιστα θα το παιρνα
σορρυ για την αγνοια μου!!!!....οταν λες ειδικο ??? σερβις σε τι διαστηματα ωρες?, η χιλιομετρα? ,λαδια φιλτρα η πιστονομπιελα κτλ...? εγω το θελω για καθημερινη χρηση και κανα track day που και που...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
η τιμη ειναι νορμαλ...το μηχανακι δεν ειναι νορμαλ![]()
το 660 ειναι το πιο δυνατο lc4 με 60 αλογα περιπου...χιλιομετρα μπορει οντως να εχει λιγα γιατι ειναι ''ειδικο'' μηχανακι...
παντως με το XR600 δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση...
εγω στη θεση σου αμα το ηθελα για 2ο για βολτες να ξεσκαω και να μπαινω και καμια πιστα θα το παιρνα![]()
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
δε ξερω να σου πω σιγουρα αν εχει σερβις με ωρες λειτουργειας...ισως και να εχει μιας και ειναι λιγο τουμπανιασμενο το μοτερ...
αλλα αν μιλας για καθημερινη χρηση και το απλο lc4 η κανα duke ειναι μια χαρα και τα διαστηματα σερβις ειναι οπως σε ολες τις μοτο για δρομο
βρηκα ενα δουκα πορτοκαλι 2003 η 2004 μοντ 3500 ? ,με τελικα εξατμισης ,καλος ακουγετε απο μοτερ τον εκανα και μια βολτα δεν πρεπει να εχει τρακαρει ασχημα ποτε ,,,μαλλον θα τον τσιμπησω και οτι βγει !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δε ξερω να σου πω σιγουρα αν εχει σερβις με ωρες λειτουργειας...ισως και να εχει μιας και ειναι λιγο τουμπανιασμενο το μοτερ...
αλλα αν μιλας για καθημερινη χρηση και το απλο lc4 η κανα duke ειναι μια χαρα και τα διαστηματα σερβις ειναι οπως σε ολες τις μοτο για δρομο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
Εγώ δε θα έπαιρνα XR για πολιτικο μηχανακι χωρις μίζα.. εκτος και βρεις κατι dal ara που κυκλοφορήσαν...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
βρήκα ένα 650L αλλά είναι πολύ ταλαιπωρημένο και του λοιπούν τα μίσα πλαστικά είναι και αρχαίο 199? Μάλλον θα πάρω τον δούκα . Ελπίζω να μην με βρείτε πουθενα να κλαίω την μοίρα μου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Εγώ δε θα έπαιρνα XR για πολιτικο μηχανακι χωρις μίζα.. εκτος και βρεις κατι dal ara που κυκλοφορήσαν...
..Οσον ζής φαίνου,
Μηδέν όλως σύ λυπού
Προς ολίγον εστί το ζήν
(“Όσο ζεις, να λάμπεις
Μη λυπάσαι καθόλου
Η ζωή είναι σύντομη
ΝΤάξει αμα μπορεις να πας.. σε ενα εξουσιοδοτημενο KTM να το δει το μηχανακι... πριν το πάρεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
βρήκα ένα 650L αλλά είναι πολύ ταλαιπωρημένο και του λοιπούν τα μίσα πλαστικά είναι και αρχαίο 199? Μάλλον θα πάρω τον δούκα . Ελπίζω να μην με βρείτε πουθενα να κλαίω την μοίρα μου.....
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
με μιζα (κ χωρις μανιβελα) κυκλοφορησε το 650"L" παλιο μοτο δεκαετεια 90ς
το το νταλλαρα (δεν μας χεζεις) απο 2008 κ μετα (επισημη εισαγωγη)
παντως το θεμα της μιζας δεν ειναι κ τοσο τραγικο παιρνεις ενα xr του βαζεις μπαταρια κ κοτσαρεις κ μια μιζα...αλλα ποιος χρειαζετε μπαταρια την σημερον ημερα βεβαιως-βεβαιως
τελος φιλε κουρεμενε γιατι λες xr600 που ειναι παλια στα χρηματα που διαθετεις παιρνεις το650,
μπαι δε γουει που λεν κ στο χωριο, τα xr εχουν αξιοπιστα μοτερ αλλα ειναι τεχνολογια αλλης εποχης κ ειδικα για sm δεν θα το προετεινα( για εκδρομικο enduro ας πουμε ειναι μια χαρα)
panta vromikoi panta laspomenoi
Ρε με σκέφτεσε στα φανάρια με πίσω τη γυναίκα να βαράω μανιβέλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
με μιζα (κ χωρις μανιβελα) κυκλοφορησε το 650"L" παλιο μοτο δεκαετεια 90ς
το το νταλλαρα (δεν μας χεζεις) απο 2008 κ μετα (επισημη εισαγωγη)
παντως το θεμα της μιζας δεν ειναι κ τοσο τραγικο παιρνεις ενα xr του βαζεις μπαταρια κ κοτσαρεις κ μια μιζα...αλλα ποιος χρειαζετε μπαταρια την σημερον ημερα βεβαιως-βεβαιως
τελος φιλε κουρεμενε γιατι λες xr600 που ειναι παλια στα χρηματα που διαθετεις παιρνεις το650,
μπαι δε γουει που λεν κ στο χωριο, τα xr εχουν αξιοπιστα μοτερ αλλα ειναι τεχνολογια αλλης εποχης κ ειδικα για sm δεν θα το προετεινα( για εκδρομικο enduro ας πουμε ειναι μια χαρα)![]()
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
δεν εχεις αναγκη εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε με σκέφτεσε στα φανάρια με πίσω τη γυναίκα να βαράω μανιβέλα...![]()
![]()
![]()
panta vromikoi panta laspomenoi