Μιλάς για το γνωστό ατύχημα ........... στα Μάλια ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ωχ... απο εκεί θα πάρω τα λεφτά του τελευταίου ατυχήματος.... που ακόμα η δικογραφία δεν εχει βγει για εναν σουπερ μ@λ@κ@ μπ@τσο.....΄αντε γμτ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλάς για το γνωστό ατύχημα ........... στα Μάλια ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ωχ... απο εκεί θα πάρω τα λεφτά του τελευταίου ατυχήματος.... που ακόμα η δικογραφία δεν εχει βγει για εναν σουπερ μ@λ@κ@ μπ@τσο.....΄αντε γμτ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μόλις γύρισα από την κομερσιαλ... από λεφτά πήρα τα @@ μου...
ατύχημα που έγινε τον σεπτέμβρη, με πάνε από μήνα σε μήνα για αποζημίωση, μου είχαν πει τελική ημερ/ία σήμερα κ πάλι λόγω των προχθεσινών δεν πληρώνουν κανέναν...
αν είναι δυνατόν...
μήπως ξέρει κανένας πως μπορώ να κινηθώ από εδώ και στο εξής;
...
Δυο τα σεναρια: Βαζεις δικηγορο και καταθετεις αγωγη η οποια ουτως η αλλως θα καταληξει επικουρικο η' περιμενεις να πληρωθεις απο το επικουρικο χωρις δικαστηρια απλα καταθετοντας τιμολογια (μετα απο μηνες)Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
ατύχημα που έγινε τον σεπτέμβρη, με πάνε από μήνα σε μήνα για αποζημίωση, μου είχαν πει τελική ημερ/ία σήμερα κ πάλι λόγω των προχθεσινών δεν πληρώνουν κανέναν...
αν είναι δυνατόν...
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
Ξαναπήγαινε στον διακανονιστή, πιάστον από κοντά και παρακάλεσε τον (διότι δεν είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
αν είναι δυνατόν...
υποχρεωμένος) να σου δώσει έστω μία φωτοτυπία της πραγματογνωμοσύνης και μία της
δήλωσης ατυχήματος του υπαίτιου. Πιστεύω ότι έχεις τα πρωτότυπα τιμολόγια.
Μόλις βαρέσει (όπως διαφαίνεται λιαν συντόμως) κανόνι η commercial θα πας λίγο μετά στο
Επικουρικό με ολοκληρωμένο τον φάκελο της ζημιάς σου ( αριθμός φακέλλου. πραγμ/νη,
δήλωση υπαίτιου, πρωτότυπα τιμ/για και άδεια κυκλοφορίας).
Με ολοκληρωμένο τον φάκελο της ζημιάς σου έχεις σημαντικότατες πιθανότητες να αποζημιωθείς πολύ νωρίτερα εν συγκρίση με το να περίμενες να κινηθεί ο μηχανισμός του Επικουρικού.
![]()
Μια δικογραφια περιμενω ακομα ,να παρω αντιγραγο αυτης και να καταθεσω τα χαρτια μου για
να αποζημιωθω για τα 9.5 χιλιαρικα που πληρωσα να φτιαξω το κουτι χωρις να φταιω!!!!
Λες να φαω κανα πακετο???
δεν σε αμφισβητησα και τελικα ειχες απολυτο δικειο...τα εμαθα και εγω απο μεσα...εντωμεταξυ εμαθα οτι και το επικουρικο κανει τον λουη και σου δινει οτι γουσταρει...κατι μου ανεφεραν για αποφαση δικαστηριου 40.000 ευρω και τελικα το επικουρικο εδινε μονο τα 20.000...και αν καταλαβα καλα ηταν τα τιμολογια η κατι τετοιο...αυτο γνωριζεις αν παιζει???Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Ειπα Σιγουρα, Τελος.
Για τα δικαστηρια τωρα, κατεθεσε την αγωγη νωρις για να τρεχουν οι τοκοι, μιλαμε για επενδυση, θα κανεις υπομονη 2 χρονακια και μετα θα σου ερθουν μαζεμενα, εξαλλου οπως και παλαιοτερα εχω γραψει το 90% των ατυχηματων με μηχανες πρεπει να πηγαινει κατευθειαν δικαστικως και οχι να παρακαλαει τις ασφαλιστικες για ψιχουλα.
ωωωω ναι..... άστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μιλάς για το γνωστό ατύχημα ........... στα Μάλια ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω δώσει και συμπληρωματική κατάθεση μόλις πριν 1 μήνα καθώς ο βλάκας ο μπάτσος που είναι και απο πολλούς γνωστούς γνωστός με εξυπηρέτησε:
α. έστειλε την υπόθεση Ιούλιο 2009 στον Εισαγγελέα (απο πέρυσι τον Αυγουστο 2008)
β. φυσικά χωρίς να περιλαμβάνει τα χαρτιά που του χα παραδώσει (μάλλον τα χασε) ,
γ. χωρίς κατάθεση του Ιταλού που με χτύπησε (παπάρια μας έλεγε ότι την περιμένει για να την στείλει Εισαγγελέα)
δ. με ένα δελτίο συμβάντων ανυπόγραφο (γελάγαν στην Τροχαία Αν.Αττικής)
ε. με μια πραγματογνωμοσύνη που δεν έλεγε ποιος είχε STOP!
στ. με ένα αντίγραφο δελτίο συμβάντος της 10ης Αυγούστου που γράφτηκε την 1η Σεπτεμβρίου(που αν δεν είχες πάει εσύ Κωστή - arxaios ακόμα θα περίμενα) και ευτυχώς λέει ποιος είχε STOP για να μην ψάχνεται ο Εισαγγελέας
Το γνωρίζω προσωπικά και γω αυτό... για αυτό κάνε αγωγή για τα πάντα με απίστευτες λεπτομέρειες για να πάρεις τα λεφτά σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν σε αμφισβητησα και τελικα ειχες απολυτο δικειο...τα εμαθα και εγω απο μεσα...εντωμεταξυ εμαθα οτι και το επικουρικο κανει τον λουη και σου δινει οτι γουσταρει...κατι μου ανεφεραν για αποφαση δικαστηριου 40.000 ευρω και τελικα το επικουρικο εδινε μονο τα 20.000...και αν καταλαβα καλα ηταν τα τιμολογια η κατι τετοιο...αυτο γνωριζεις αν παιζει???![]()
Το Α και το Ω (οταν πλεον τραβιεσαι δικαστικως) ειναι ο δικηγορος, ειναι δικα του χωραφια και τα οργωνει οπως γουσταρει, γι' αυτο πρεπει να ειναι εμπιστοσυνης.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν σε αμφισβητησα και τελικα ειχες απολυτο δικειο...τα εμαθα και εγω απο μεσα...εντωμεταξυ εμαθα οτι και το επικουρικο κανει τον λουη και σου δινει οτι γουσταρει...κατι μου ανεφεραν για αποφαση δικαστηριου 40.000 ευρω και τελικα το επικουρικο εδινε μονο τα 20.000...και αν καταλαβα καλα ηταν τα τιμολογια η κατι τετοιο...αυτο γνωριζεις αν παιζει???
Φίλε μου τα χρήματά σου θα τα πάρεις όπως και νά'χει.Απλά θα καθυστερήσεις αρκετά (χρόνο,ίσως και παραπάνω) μέχρι να αναλάβει τα συμβόλαια κάποια άλλη ασφ. εταιρία όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Μια δικογραφια περιμενω ακομα ,να παρω αντιγραγο αυτης και να καταθεσω τα χαρτια μου για
να αποζημιωθω για τα 9.5 χιλιαρικα που πληρωσα να φτιαξω το κουτι χωρις να φταιω!!!!
Λες να φαω κανα πακετο???
Υπομονή :smilea:
CAGIVA ELEFANT 750
?????????????????????? τι ειναι αυτα που του λες, τα χεις μπερδεψει τελειως και μπερδευεις και τους αλλουςΑρχικά δημιουργήθηκε από zezes
Φίλε μου τα χρήματά σου θα τα πάρεις όπως και νά'χει.Απλά θα καθυστερήσεις αρκετά (χρόνο,ίσως και παραπάνω) μέχρι να αναλάβει τα συμβόλαια κάποια άλλη ασφ. εταιρία όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Υπομονή :smilea:![]()
Ο Ζεζες απαντησε σε ερωτημα μου .Εγω και αν ειμαι μπερδεμενος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
?????????????????????? τι ειναι αυτα που του λες, τα χεις μπερδεψει τελειως και μπερδευεις και τους αλλους![]()
Comercial Value εχω και περιμενω τη δκογραφια που εχει κολησει στον
ιατροδικαστη μιας και αυτος που τρακαρε το παρκαρισμενο εκτος
οδοστρωματος αμαξι μου σκοτωθηκε.
Εχω δωσει 9 χιλιαρικα και ειμαι στο περιμενε.
Απο την αλλη δεν εχω ακουσει επισημα οτι η εταιρια εκλεισε.
Τι παιζει???
Η Εταιρεια κλεινει 500%, τωρα το εχω Comercial Value σημαινει οτι χρησιμοποιεις την νομικη προστασια της για να σε εκπροσωπησει και ο υπαιτιος και μακαριτης ποια ασφαλεια ειχε?Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Ο Ζεζες απαντησε σε ερωτημα μου .Εγω και αν ειμαι μπερδεμενος!!!
Comercial Value εχω και περιμενω τη δκογραφια που εχει κολησει στον
ιατροδικαστη μιας και αυτος που τρακαρε το παρκαρισμενο εκτος
οδοστρωματος αμαξι μου σκοτωθηκε.
Εχω δωσει 9 χιλιαρικα και ειμαι στο περιμενε.
Απο την αλλη δεν εχω ακουσει επισημα οτι η εταιρια εκλεισε.
Τι παιζει???
Πριν μου απαντησεις να σου πω να παρεις απο την Comercial Value (Μιχαλακοπουλου 174) οτι στοιχεια εχει ο φακελος
γιατι οταν κλεισει θα τα δωσεις στον δικηγορο.
Συνεπειες για σενα δεν υπαρχουν απο το κλεισιμο πλην των ασφαλιστρων που θα χασεις, εκτος και αν πας με το ασφαλιστηριο (κομπλε) ο ιδιος και το ακυρωσεις και ζητησεις αμεσα τα λεφτα (και εαν εισαι τυχερος τα παρεις) η' πες του ασφαλιστη σου να αναλαβει το υπολοιπο της αφαλειας σου με συμβολαιο αλλης εταιρειας
Σε βλεπω πολυ ψαγμενο...Εγω τωρα τα μαθαινωΑρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Η Εταιρεια κλεινει 500%, τωρα το εχω Comercial Value σημαινει οτι χρησιμοποιεις την νομικη προστασια της για να σε εκπροσωπησει και ο υπαιτιος και μακαριτης ποια ασφαλεια ειχε?
Πριν μου απαντησεις να σου πω να παρεις απο την Comercial Value (Μιχαλακοπουλου 174) οτι στοιχεια εχει ο φακελος
γιατι οταν κλεισει θα τα δωσεις στον δικηγορο.
Συνεπειες για σενα δεν υπαρχουν απο το κλεισιμο πλην των ασφαλιστρων που θα χασεις, εκτος και αν πας με το ασφαλιστηριο (κομπλε) ο ιδιος και το ακυρωσεις και ζητησεις αμεσα τα λεφτα (και εαν εισαι τυχερος τα παρεις) η' πες του ασφαλιστη σου να αναλαβει το υπολοιπο της αφαλειας σου με συμβολαιο αλλης εταιρειας![]()
![]()
Δεν ανεφερα εταιρια γιατι εχουμε και οι δυο την ιδια.
ΣΗΜΕΡΑ κατεθεσα τα τιμολογια ΟΛΑ (περιπου 9.500 ευρα)
Επειδη ειμαι επαρχια ΚΡΗΤΗ πηγα στον τοπικο.Αυτος μου ειπε οτι
δεν τα στελνει ακομα γιατι ουτως η αλλως θα τα δουν μετα τις γιορτες.
Επισης μου ανεφερε το οτι πρεπει η εταιρια να κανει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου μεχρι 10 του μηνα.
Αν οχι τοτε ΒΟΟΜ ,που δεν μπορει να κανει,αλλα παιζει εντονα το σεναριο να εξαγοραστει.
απο μια axas,....axis .κατι τετοιο.
Οπως και να χει εγω πηρα τον αριθμο φακελου και ζημιας ο οποιος και θα δωθει σε
οικογενειακη φιλη δικηγορο στην Αθηνα που ειδικευεται σε τετοιου ειδους θεματα.
Το γαμωτο στη υποθεση ειναι η δικογραφια η οποια δεν εχει βγει ακομα λογο ιατροδικαστη.
Και κατι αλλο .Το χαρτι που κραταω λεει Εδρα Λ.Βασ.Σοφιας60.
Απο εδω και περα λεω πως τα εχω ψιλοδρομολογησει τα πραγματα.
Καλα μου ξεμπερδεματα γιατι απο το επικουρικο μαλλον θα αργησει .
Ολοι μου λενε πως οτι και να γινει δεν θα τα χασω.Το θεμα ειναι ΠΟΤΕ??? θα τα παρω?
Ξερετε δεν μου περισευαν....Απο δω και απο κει τα μαζεψα.
Τι σκατονομους εχουμε ρε που@@η μου!!!!
Στην Πολωνια που τα ελεγα στον εν δυναμη πεθερο μου γελουσε με τα χαλια μας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a31: :a31:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Σε βλεπω πολυ ψαγμενο...Εγω τωρα τα μαθαινω![]()
![]()
Δεν ανεφερα εταιρια γιατι εχουμε και οι δυο την ιδια.
ΣΗΜΕΡΑ κατεθεσα τα τιμολογια ΟΛΑ (περιπου 9.500 ευρα)
Επειδη ειμαι επαρχια ΚΡΗΤΗ πηγα στον τοπικο.Αυτος μου ειπε οτι
δεν τα στελνει ακομα γιατι ουτως η αλλως θα τα δουν μετα τις γιορτες.
Επισης μου ανεφερε το οτι πρεπει η εταιρια να κανει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου μεχρι 10 του μηνα.
Αν οχι τοτε ΒΟΟΜ ,που δεν μπορει να κανει,αλλα παιζει εντονα το σεναριο να εξαγοραστει.
απο μια axas,....axis .κατι τετοιο.
Οπως και να χει εγω πηρα τον αριθμο φακελου και ζημιας ο οποιος και θα δωθει σε
οικογενειακη φιλη δικηγορο στην Αθηνα που ειδικευεται σε τετοιου ειδους θεματα.
Το γαμωτο στη υποθεση ειναι η δικογραφια η οποια δεν εχει βγει ακομα λογο ιατροδικαστη.
Και κατι αλλο .Το χαρτι που κραταω λεει Εδρα Λ.Βασ.Σοφιας60.
Απο εδω και περα λεω πως τα εχω ψιλοδρομολογησει τα πραγματα.
Καλα μου ξεμπερδεματα γιατι απο το επικουρικο μαλλον θα αργησει .
Ολοι μου λενε πως οτι και να γινει δεν θα τα χασω.Το θεμα ειναι ΠΟΤΕ??? θα τα παρω?
Ξερετε δεν μου περισευαν....Απο δω και απο κει τα μαζεψα.
Τι σκατονομους εχουμε ρε που@@η μου!!!!
Στην Πολωνια που τα ελεγα στον εν δυναμη πεθερο μου γελουσε με τα χαλια μας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a31: :a31:
![]()
![]()
![]()
Η Εταιρεια θα κλεισει μεσημερι 18 Φεβ 010
Καμμια εξαγορα απο ΑΧΑ.
Δεν εχει νοημα να στειλεις τιποτα εφοσον δεν εχεις την δικογραφια, αλλα εαν θελεις να στειλεις, στειλε μονο Φ/Α
Οταν θα εχεις την Δ/Α στα χερια σου η Ασφαλιστικη σου θα λεγεται πλεον Επικουρικο
Πως ελεγχεις την πορεια της Δ/αΣ, μηπως απο τα λεγομενα του ασφαλιστη/που του ειπε η Εταιρεια?
Γιατι εαν ναι..
Ξεχνα την δνση που λες ειναι για αλλες εργασιες, οι Ζημιες πηγαν εκει που σου εγραψα
Εαν κατεθεσεις Αγωγη θα τρεχει τοκος 11%, αλλα εαν κλεισουν (σιγουρα) για το Επικουρικο που θα σε πληρωσει μετα ειναι 5%
Ε οχι και η Πολωνια, θα τσακωθω με τον πεθερο σου στα σιγουρα :a5:
για όποιους είχαν ατύχημα που έφταιγε πελάτης της Commercial Value και υπήρχε τραυματισμός και απλά περιμένουν να βγει η δικογραφία τους απο τροχαίες και εισαγγελλείς για να την καταθέσουν και να δουν αν πληρωθούν τα ζητούμενα ή πάνε σε δικαστήριο για να τα κηνυγήσουν , πρέπει και αυτοί να καταθέσουν αγωγή ή μετράει αυτή που έχει γίνει αυτεπάγγελτα για τον τραυματισμό απο την τροχαία? Φαντάζομαι ότι άλλο ο τραυματισμός άλλο η αστική αποζημίωση οπότε θέλει να κάνει και μια αγωγή που να ζητάς τι πρέπει να αποζημιωθείς έτσι δεν είναι? (για να τρέχουν παράλληλα και οι τόκοι)