Εγώ μάγκες μέσα σε ότι πείτε.
Είτε καφετέρια είτε εξοχή, όλα δρόμος είναι!!![]()
![]()
Ρε πστμ!!!Τη γκαντεμιά μου μέσα...
Πήγα για καφέ με τον ταμία και είχε άδεια το Μαράκι...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δεν χανεις και τιποτα βρεεε,???τι να δεις ο καθενας μας εχει το δικο του γουστο στα κοριτσια γι'αυτο επιφυλασομε με το μαρακι???>>![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Πάντως αν κρίνω απ' τις άλλες γκόμενες που κρυφοκοιτάει ο πορνο-ταμίας...Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Δεν χανεις και τιποτα βρεεε,???τι να δεις ο καθενας μας εχει το δικο του γουστο στα κοριτσια γι'αυτο επιφυλασομε με το μαρακι???>>![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
πρέπει να'ναι πολύ σύρμα η νεαρά...:wacko:![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Πάντως αν κρίνω απ' τις άλλες γκόμενες που κρυφοκοιτάει ο πορνο-ταμίας...:rotflmao: :rotflmao:
πρέπει να'ναι πολύ σύρμα η νεαρά...:wacko:![]()
Xaxaxa..
Δεν μου λετε καμια μικρη βολτα για καφε αυριο πεζει.???![]()
Κανά γρήγορο πρωινό καφεδάκι την Κυριακή που έρχεται παίζει
ώστε να βρεθούμε και να συζητήσουμε από κοντά τα περί βασιλόπιτας?
Ή κάποια άλλη μέρα?
![]()
Για Κυριακή ψήνομαι κι εγώ για κάτι σύντομο...![]()
XR
XTR
XJR
Κι εγω κι εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Για Κυριακή ψήνομαι κι εγώ για κάτι σύντομο...![]()
Ακου εκει πορνοταμιας...![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εντάξει baby, δεν ήθελα να σε προσβάλλω...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κι εγω κι εγω...
Ακου εκει πορνοταμιας...![]()
![]()
![]()
(Μη φάμε και κανά πρόστιμο χρονιάρες μέρες...:o )![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Γουστάρωωωωωω καφεδοβολτίτσα![]()
![]()
Αναχώρηση την συνήθη ώρα, 08:15 πρωινήν.
Για Σούνιο μεριά ή τίποτις άλλο?
Ψάχνοντας πληροφορίες στο internet για το wrάκι βρήκα κι έναν μεσήλικα μοτοσυκλετιστή ο οποίος
δείχνει πραγματικά να χαίρεται το moto-ταξιδεύειν. Ενδιαφέρον κείμενο και photo.
Καλή σας νύχτα συνάδελφοι παντοφλοεισπράκτορες.
![]()
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ![]()
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ
gas......N
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥΖΑΤΟΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΡΑ....![]()
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ![]()
Καλη χρονιά και εύχομαι το 2010 να μας βρεί όλους γερούς και δυνατούς...
![]()
![]()
![]()