Εύγε..!!Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Paranoid,
με λίγο περισσότερη υπομονή στην κρεβατομουρμούρα και
λίγο μεγαλύτερη αντοχή στις παντοφλιές θα δεις τελικά
ότι όλα θα τα καταφέρουμε φέτος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...
![]()
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και απο εμενα φιλοι μου!!!
Υγεια και Ευτυχια στις οικογενειες μας και ευχη να ΜΗΝ σβησει ΠΟΤΕ το χαμογελο απο τα χειλη ολων μας!!
Χρονια Πολλα και Καλα!![]()
![]()
![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Πολύ καλημέρα σας κύριοι
Ότι πρέπει καιρός για οικογενειακή βόλτα σήμερα.![]()
Όσο γι'αύριο,
Μορφέα εσύ που θα'ρθεις από ποιό μακρυά κανόνισε εσύ που θέλεις να βρεθούμε.
Μιας που θέλετε να πάμε βόρεια? λέτε να βρεθούμε Κηφισίας ?
Δεν ξέρω................ ότι σας βολεύει.
Πάντως όπου και να αποφασίσετε να πάμε καλό θα'ταν να συναντιόμασταν 08:00 με
08:30 ώστε να επιστρέψουμε σχετικά νωρίς.
Τα λέμε μετά.
![]()
Την καλημέρα μου κύριοι!!![]()
Εγώ πρέπει το πολύ στις 11:00 να είμαι πίσω γιατί ακολουθεί μοτο-βόλτα με την σαλιγκαρίνα προς Ωροπό. Αυτό σημαίνει ότι έρχομαι μαζί σας όπου αποφασίσουμε αλλά θα πρέπει να την κάνω πιο νωρίς.
Η ανάβαση Πεντέλης από Διόνυσο είναι πολύ ωραία διαδρομή, ήταν πιο όμορφή πριν καεί το δάσος...Εκεί μπορούμε να σταματήσουμε στην καφετέρια στο πιο ψηλό σημείο με θέα όλη τη Νέα Μάκρη για καφέ, είτε να κατέβουμε στη Νέα Μάκρη/Ραφήνα και να απολαύσουμε τον καφέ μας παραλιακά.
Μιας και θα ανέβουμε την Κηφισίας ιδανικότερο σημείο συνάντησης θα'ταν ... στην Κηφισίας..![]()
Τώρα, όσο πιο πρωινή η βόλτα, τόσο περισσότερο θα απολαύσω την παρέα σας.
Για πέτε, τι ώρα να βάλω το ρολόι?![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κανονίστε σε πιο μέρος θα πάμε. Και από κι και πέρα συννενούμαστε και για το μέρος που θα συγκεντρωθούμε. Για την ώρα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Ότι ώρα μου πείτε έρχομαι. Επίσης να σας πω εκεί στην καφετέρια, πάνω από την Νέα Μάκρη, εκεί κοντά είναι και το φράγμα με την λίμνη της Ραπεντώσας. Για να πας στο φράγμα έχει άσφαλτο αλλά κάπου τελειώνει και έχει γύρω στα 2 χλμ χωματόδρομο. Αν θέλουν κάποιοι και στροφές μπορούμε να πάμε από τον δρόμο που ευρισκεται και η σπηλιά του Νταβέλη (αν και τον θεωρώ λίγο απότομο στις στροφές). Δηλ. Πλατεία Πεντέλης-σπηλιά Νταβέλη (Υπόψιν δεν το ξέρω ακριβώς το μέρος είδα τις ταμπέλες που γράφουν ΠΡΟΣ ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ)-διασταυρωση Διονύσου (είναι και η καφετέρια εκεί/προσπερνάμε)-Λίμνηφράγμα Ραπεντώσα-επιστροφή καφετέρια.
Ή μπορούμε να πάμε:Γέφυρα Βαρυμπόμπης - Βασιλικά κτήματα - σταση για νερό στην πηγή - εντουράδα όποιοι θέλουν / Ιπποκράτειος πολιτεία / λίμνη / παιδική χαρά. :rotflmao: Αραλίκη στα κιόσκια - επιστροφή πλατεία Βαρυμπόμπης στις καφετέριες.
Στην πρώτη διαδρομή μπορούμε να συναντηθούμε στο δαχτυλίδι στην Κηφισίας στο μέγαρο του ΟΤΕ
Εκτός αν έχετε κάτι άλλο να προτίνεται. Όλες οι προτάσεις να πέσουν στο τραπέζι των συσκέψεων.
Η φώτο είναι από την περιοχή Ραπεντώσα.
![]()
Ρε σεις, αμα δεν βαλει ο ταμιας το χερακι του εσεις απο μονοι σας δεν κανονιζετε τιποτα...
Τελικα δεν τα παιρνω τσαμπα τα φραγκα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8,15 το πρωι απεναντι απο το Υγεια και οχι το ΙΑΣΩ ειναι καλα??
(εκει που ειχαμε συναντηθει και την αλλη φορα εννοω)![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τελικά, ψιλοχωμάτινη η βόλτα;![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Έκλεισε 8:15 λοιπόν.![]()
Αναχώρηση το πολύ 8:25, λόγω έλλειψης χρόνου.
Η πρώτη μοτο-βόλτα του 2010 είναι γεγονός!!![]()
Καλή ξεκούραση παιδιά! Τα λέμε αύριο από κοντά !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Παρων και αξουριστος![]()
αντιπροσωπος Ελευσινιου κλιμακιου![]()
μονο που δεν ξερω καλα το σημειο συναντησης
αλλα εχω το τηλ. του γνωστου σαλιγκαρου![]()
ΤΑ ΛΕΜΕ...............
gas......N
Τελικά να'ρθω με το cbδάκι μου?
Δεν πιστεύω να με τραβολογάτε πάλι από τίποτις χωράφια, εεε καλοί μου συμforumίτες?
Αλλοιώς να'ρθω με το πολεμικό κα-ελ-ϊιιι![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Υπόψιν αν πάμε στην λίμνη / φράγμα έχει χωματόδρομο 2 χ.λ.μ. Πάρε και τα δύο για να αλλάζεις.
Να υποθέσω κλασσικό on-offάδικο χιούμορ?![]()
Σας καληνυχτίζω όλους σας![]()
εις αύριον τα ωραία![]()
![]()
![]()
παλιοonoffάδες όλοι σας που'μπλεξα μαζί σας![]()
![]()
![]()