Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 65

Θέμα: αγαπας την ελλαδα?αποδειξη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Οσο αστειο και να σου φανει εχει γινει ήδη αυτη η ερωτηση σε ειδικους.
    Η επισημη απαντηση ηταν πως εξαρχης θα ζηταμε λογαριασμο δια 4 ,6 κλπ

ή αλλιως Μαστρο Βαγγελη ? Κοψε το τζατζικι στον Τακη , τις μπυρες στην Μαρια και τα παϊδακια στον Χρηστο, ενταξει ?

:rotflmao:
    Παιδιά αυτό εφαρμόζεται ήδη σε προηγμένες χώρες όπως η Πορτογαλία. Είχαμε πάει εκεί σε επαγγελματικό ταξίδι και ο μαγαζάτορας διαιρούσε σε καθένα ξεχωριστά τον λογαριασμό γιανα μπορούμε να το παρουσιάσουμε ως έξοδα στις εταιρίες μας.
    εδώ βέβαια θα γίνει χαμός.
    Εδω σε ακόμα και σε πρώην Κομουνιστικές χώρες (Κίνα) η απόδειξη στα ταξί είναι υποχρεωτική, εμείς ακόμα το παλεύουμε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τραβάω ένα ζόρι που ο Γερμανός συνάδελφος βγάζει 3χ απο ότι παίρνω ναι.
    Ενα ζόρι που ο γιατρός έχει δέκα άτομα στον προθάλαμο και χρεώνει 80 χωρίς απόδειξη (γιατί δεν έχω άνετα τα 80)
    Ενα ζόρι οταν η εφορία ζητάει το μερίδιο του παραπάνω γιατρού απο εμένα.
    Ενα ζόρι που δεν έχω κανα γνωστό στην ΕΡΤ να πάρω καμιά εργολαβία.
    Το ότι πέρνει ο άλλος εκατονταδες χιλιάδες δεν με νοιάζει, δεν είναι αδικία, είναι μαγκιά του και καλά κάνει.
    Αδικία είναι να μην πληρώνει ο γιατρός ο δικηγόρος ο μηχανικός που παίρνουν τα εικοσαπλάσια και δεν φαίνονται πουθενά και μετά η εφορία τα ζητάει απο εμένα.
    Δυο μετρα και δυο σταθμα για το ιδιο πραγμα. Και γιατι το κλεψιμο του ενος ειναι μαγκια και του αλλου ειναι εγκλημα; Κι αυτος που δε θα σε εγχειρησει, αν δε του σκασεις ενα παχουλο φακελακι μαγκια του! Τραβα να βρεις αλλο γιατρο! Οταν λες Γερμανος, να πλενεις το στομα σου με σαπουνι. Εκτος κι αν αναφερεσαι στον καφρο με τα κινητα.

Ενα ζόρι που ο γιατρός έχει δέκα άτομα στον προθάλαμο και χρεώνει 80 χωρίς απόδειξη (γιατί δεν έχω άνετα τα 80)
    Το ότι πέρνει ο άλλος εκατονταδες χιλιάδες δεν με νοιάζει, δεν είναι αδικία, είναι μαγκιά του και καλά κάνει.
    Αδικία είναι να μην πληρώνει ο γιατρός ο δικηγόρος ο μηχανικός που παίρνουν τα εικοσαπλάσια και δεν φαίνονται πουθενά και μετά η εφορία τα ζητάει απο εμένα.
    Σίγουρα καταπίνεις τις καραμέλες που σου δίνουν αμάσητες!!!! Ειδικά οι μηχανικοί βγάζουν εκατομμύρια. Εγω δεν ξέρω τι να τα κάνω!!!!!!! έχω κάνει 7 offshore για να τα κρύψω !

Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasA
    Παιδιά αυτό εφαρμόζεται ήδη σε προηγμένες χώρες όπως η Πορτογαλία. Είχαμε πάει εκεί σε επαγγελματικό ταξίδι και ο μαγαζάτορας διαιρούσε σε καθένα ξεχωριστά τον λογαριασμό γιανα μπορούμε να το παρουσιάσουμε ως έξοδα στις εταιρίες μας.
    εδώ βέβαια θα γίνει χαμός.
    +1000

O ελληνας σε κάθε μέτρο γκρινιάζει βλέπει μονο τα αρνητικά.. τεσπα.. τελος του χρονου θα ξέρουμε αν το μέτρο θα εχει φέρει αποτελέσματα...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σίγουρα καταπίνεις τις καραμέλες που σου δίνουν αμάσητες!!!! Ειδικά οι μηχανικοί βγάζουν εκατομμύρια. Εγω δεν ξέρω τι να τα κάνω!!!!!!! έχω κάνει 7 offshore για να τα κρύψω !
    Δε χωρανε κατω απ'το στρωμα, ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Δυο μετρα και δυο σταθμα για το ιδιο πραγμα. Και γιατι το κλεψιμο του ενος ειναι μαγκια και του αλλου ειναι εγκλημα; Κι αυτος που δε θα σε εγχειρησει, αν δε του σκασεις ενα παχουλο φακελακι μαγκια του! Τραβα να βρεις αλλο γιατρο! Οταν λες Γερμανος, να πλενεις το στομα σου με σαπουνι. Εκτος κι αν αναφερεσαι στον καφρο με τα κινητα.
    Καθόλου δυό μέτρα.
    Ο γιατρός που δεν κόβει απόδειξη είναι ΚΛΕΦΤΗΣ.
    Ο εργαζόμενος στην ΕΡΤ κύριος.
    Γιατρό που να έχει ζητήσει φακελάκι δεν έχω γνωρίσει.
    Κλέφτη γιατρό που να μην κόβει απόδειξη και να βγάζει μια χήνα την μέρα έχω γνωρίσει.
    Κορόειδα που δίνουν φακελάκια σε γιατρούς ξέρω.
    Οι Γερμανοί εργαζόμενοι δεν λένε και πολλά.Το Δημόσιό τους μια χαρά είναι.
    Ο κάφρος με τα κινητά μιά χαρά δίκτυο έκανε.

Ρε παιδιά , συγγνώμη…

ΤΙ περιμένετε να γίνει με το μέτρο των αποδείξεων?
    ΤΙ θα αλλάξει ? (εκτός του ότι θα μειωθεί το αφορολόγητο μας ή στην καλύτερη να μείνει το ίδιο?)

Δηλαδή , μέχρι σήμερα ΔΕΝ σας έκοβαν αποδείξεις στις αγορές σας?

Στην Αθήνα τουλάχιστον ,ΣΠΑΝΙΑ μου έχει τύχει να μην μου δώσουν απόδειξη για οτιδήποτε (εκτός από τα περίπτερα)….

Πραγματικά , νομίζετε ότι θα χεστει στα ΕΣΟΔΑ η κυβέρνηση ή ότι ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα της φοροδιαφυγής ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μπορεί οχι εγώ και εσύ αλλά στην εφορία πάμε με συντελεστή ενώ οι υπόλοιποι όχι.

Καθόλου δυό μέτρα.
    Ο γιατρός που δεν κόβει απόδειξη είναι ΚΛΕΦΤΗΣ.
    Ο εργαζόμενος στην ΕΡΤ κύριος.
    Γιατρό που να έχει ζητήσει φακελάκι δεν έχω γνωρίσει.
    Κλέφτη γιατρό που να μην κόβει απόδειξη και να βγάζει μια χήνα την μέρα έχω γνωρίσει.
    Κορόειδα που δίνουν φακελάκια σε γιατρούς ξέρω.
    Οι Γερμανοί εργαζόμενοι δεν λένε και πολλά.Το Δημόσιό τους μια χαρά είναι.
    Ο κάφρος με τα κινητά μιά χαρά δίκτυο έκανε.
    Ο γιατρος σου σωζει τη ζωη αλλα ειναι κλεφτης ενω ο καθε Παπαδοπουλος που κανει το χαβαλε του, χορευει με τα φιλαρακια του το αδερφολοϊ, ειναι καλλιτεχνης! Μην ακουμπατε! Καλλιτεχνης! Υποκλιθειτε γιδια!
    Γιατρό που να έχει ζητήσει φακελάκι δεν έχω γνωρίσει. Υπαρχουν!

πάμε με συντελεστή γιατί αν πήγαινες με πραγματικά έξοδα θα έπρεπε να αγόραζες τόνους χαρτί και αμέτρητα στυλό!!!!
    Άρα δεν είναι άδικο αυτό το μέτρο. Άδικα είναι τα έξοδα που δικαιούμαστε να έχουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ρε παιδιά , συγγνώμη…

ΤΙ περιμένετε να γίνει με το μέτρο των αποδείξεων?
    ΤΙ θα αλλάξει ? (εκτός του ότι θα μειωθεί το αφορολόγητο μας ή στην καλύτερη να μείνει το ίδιο?)

Δηλαδή , μέχρι σήμερα ΔΕΝ σας έκοβαν αποδείξεις στις αγορές σας?

Στην Αθήνα τουλάχιστον ,ΣΠΑΝΙΑ μου έχει τύχει να μην μου δώσουν απόδειξη για οτιδήποτε (εκτός από τα περίπτερα)….

Πραγματικά , νομίζετε ότι θα χεστει στα ΕΣΟΔΑ η κυβέρνηση ή ότι ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα της φοροδιαφυγής ???
    Συνεργείο ? Γιατρό? Οδοντριατρο ? Δικηγόρο? Καφετέρια ,Μπαρ νυχτερινα μαγαζια ....

Σε μεγαλο συνεργειο που εχει 3 ατομα στο λογιστηριο με ρωτάνε και με θράσος... κύριε θα πληρώσετε με απόδειξη η χωρις?

Αυτες ειναι μικρες επιχειρησεις?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Ψηφισες ομως!Και ψηφισες γιατι σκεφτεσαι ετσι:¨ενα ζορι που δεν εχω γνωστο στην ΕΡΤ να παρω εργολαβια¨...
    Οπως και 10 εκατομμυρια Ελληνες...η μιζα εχει περασει στο αιμα μας...ονειρο το Δημοσιο...τρεχ(ουμε)ετε να ψηφισετε μηπως γινουν πραγματικοτητα τα ανωθι and the story goes on...περνανε οι 4ετιες,εχω φτασει 36 και στενοχωριεμαι να ακουω ανθρωπους που εχουν φαει ξυλο στα χρονια της Χουντας κι υστερα απο δεκαετιες αριστερων αγωνων να μνημονευουν ονοματα απ΄το παρελθον που αλλοτε θα ξερνουσαν...
    Μιλουσα με Γερμανο στη Νυρεμβεργη ο οποιος επαιρνε 1300 το μηνα ανειδικευτος εργατης σε ¨κορδελα¨ παραγωγης για 8ωρη 5νθημερη εργασια...και η weiss που επινε το βραδυ εξω σε μπυραρια την πληρωνε 2,90 οχι 7 ευρω που ειδα προχθες σε καφε στο Χολαργο!!!!
    Αλλα ειπαμε...εχει υψηλο ενοικιο,μισθους υπαλληλων,Δημοτικα τελη,ρευματα,ΕΡΤ,ΦΠΑ,κλπ συν τις μιζες για ολα τα παραπανω...μονο ο Ελληνας...ο Γερμανος ειναι σε αλλο πλανητη...κυριλεκτικα ομως!
    ...cause the place seems still alive...

Να σας δώσω και μια «μυστική πληροφορία» γιατί έχετε κωλύσει με τους γιατρούς…
    Εδώ και τουλάχιστον 5 ΧΡΟΝΙΑ οι αποδείξεις των γιατρών – νοσηλειών κλπ. εκπίπτουν στο ΑΚΕΡΑΙΟ από τον φόρο μας …
    Δηλαδή , ΔΕΝ είναι νέο μέτρο …
    Τώρα , αν ο γιατρός σου λέει «100 με απόδειξη , 80 χωρίς απόδειξη» , το ίδιο θα σου πει και φέτος ….και θα σε εκβιάσει με το 20 ευρο που ΔΕΝ θα το έχεις εύκολο…
    Και θα «κλέψει» την «φουκαριάρα» την εφορία που η δύσμοιρη ΔΕΝ έχει τρόπο για να ελέγξει κάποιον που δηλώνει 10.000€ εισόδημα το χρόνο αλλά έχει τρεις σελίδες Ε9 , τρεις Porsche , χιλιαδες μετοχες , και δυο τρεις off shore…
    Γι αυτό βαζει εσενα με το εξελακι σου …. Να την «σωσεις»

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Συνεργείο ? Γιατρό? Οδοντριατρο ? Δικηγόρο? Καφετέρια ,Μπαρ νυχτερινα μαγαζια ....

Σε μεγαλο συνεργειο που εχει 3 ατομα στο λογιστηριο με ρωτάνε και με θράσος... κύριε θα πληρώσετε με απόδειξη η χωρις?

Αυτες ειναι μικρες επιχειρησεις?
    Τι να σου πω ρε φίλε…

Εμένα το συνεργείο μου κόβει πάντα απόδειξη… και μάλιστα ξεχωριστή για ανταλλακτικά και εργασία …

Για τους γιατρους , απάντησα παραπάνω…

Τώρα , για καφέ-μπαρ – εστιατόρια…
    Σε εστιατόρια ΠΟΤΕ δεν μου έτυχε να μην κόψουν απόδειξη …. (επίσης , εδώ και δυο χρόνια ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ του φόρου)
    Επίσης , σε καφέ ΠΑΝΤΑ είχαν το σφηνακι με την απόδειξη…

Όσες φόρες που συναλλάχτηκα με δικηγόρους , ΠΑΝΤΑ μου έκοβαν απόδειξη (ίσως γιατί ήταν παράσταση σε συμβόλαια)

Όπως και να εχει , ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει ο εκβιασμός «100 με απόδειξη , 70 χωρίς απόδειξη» και ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν «στριμοκΩλιασματα» και κάποιοι θα επιλέγουν τα «70 χωρίς»…
    Το θέμα είναι , αυτός που θα δηλώνει 10.000€ τον χρόνο , θα μπορεί να ζει σαν βασιλιάς χωρίς ΠΟΤΕ να τον ενοχλήσει κάνεις ?και γιατι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Δημοκρατια εχουμε

Δημοκρατια ειναι 3 λυκοι κ 1 προβατο να ψηφιζουν τι θα φανε ...

Αρκας

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Από την Ελλάδα με αγάπη !
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 07:20
  2. O ΑΡΗΣ που ενωνει την Ελλαδα...
    από SvsGreek στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2006, 13:03
  3. Επάνοδος από την Ελλάδα
    από tifoefs στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 17:30
  4. Αγαπάς την Ελλάδα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 19:15
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF