Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 65

Θέμα: αγαπας την ελλαδα?αποδειξη...

Racefit Growler...τελος!!

αγαπας την ελλαδα?αποδειξη...

κ αναφερομαι φυσικα στο οοοολο κλιμα που εχει δημιουργηθει τις τελευταιες μερες στην ελλαδα...
    2 ειναι οι υπευθυνοι για οοοολο αυτο που τραβαμε με τον πανικο κ οοοολο το κουπι που εχουμε να τραβηξουμε απο δω κ περα...

1)οι εκαστοτε κυβερνησεις που μας εφτασαν στο χαλι αυτο
    2)τα γαμ***μενα κ*λοκαναλα

κ οι 2 αυτο που κανουν ειναι:ριξιμο ευθυνης στον λαο,πανικο κ προσπαθεια αποσιωποιησης των πραγματικων υπευθυνων...

ερχονται κ μας λενε για φοροδιαφυγη κ π**τσες μπλε την στιγμη που τα γ*μημενα κ**λολαμογια εχουν φαει ΤΑ λεφτα μας τοσο καιρο...ακουμε για επιδοματα εγκαιρης προσελευσης,υπευθηνοτητας για τα λεφτα που παιρνει ο σπ.παπαδοπουλος κ οι υπολοιποι δημοσιοι υπαλληλοι στην ερτ-νετ
    κ φρικαρω πραγματικα....
    ΡΕ Μ**ΛΑΚΕΣ Γ*ΜΗΜΕΝΟΙ Κ***ΡΙΟΛΗΔΕΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΟΥΣ?ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ,ΝΟΜΑΡΧΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΕΣΤΩ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΕΑΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ...ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
    ειμαι χυμα αλλα εχω φτασει στο αμην...κοροΪδια στο full...απο το κρατος κ τα κ**λοκαναλα...
    ξυπνατε ρε παληκαρια κατι πρεπει να κανουμε επιτελους...δεν γινεται να τους πληρωνουμε μια ζωη

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Δυστυχως καναμε πριν 3 μηνες στις εκλογες

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Πολυ σωστα το εθεσες. Κρατος και καναλια.

Εχουνε θαψει και "περνανε στο ντουκου" πολλες ειδησεις , την συγκεκριμενη ομως καινουρια

ανακαλυψη της αποδειξης απλως την "διαστρεβλωνουν".

Δεν ειναι δυνατον να ριχνουν ολο το βαρος στους μικρομεσαιους(...και ομως το κανουν)

τα 27 ΔΙΣ ομως βρεθηκαν και χαριστηκαν καθως και οι πλειστηριασμοι των ληστ...σορρυ τραπεζων ,

συνεχιζονται ακαθεκτα μεχρι τις 15 Ιανουαριου...στις 16 θα ειναι παρανομοι βεβαιως βεβαιως

"Εδω ο κοσμος χανεται και η αποδειξη χτενιζεται"
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Για την ιστορια....σταματησα σημερα να βαλω βενζινη και ρωταω δειλα-δειλα τον υπάλληλο :
    Αποδείξεις κόβεται ?
    Αμε , μου λεει.
    Πρεπει να κατεβω απ οτη μηχανη και να ερθω μεσα ?
    Οχι καλε , θα σας την φερω εγω.
    Και τσουπ , κανονικη αποδειξουλα με ολο το ποσο

Και ακομα δεν εχει ψηφιστει ο νομος για τα βενζιναδικα (αν δεν κανω λαθος)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Με τις αποδείξεις το μόνο πράγμα που θα καταργηθεί σίγουρα είναι το αφορολόγητο, απο αυτούς που θα αμελήσουν να μαζεύουν χαρτάκια.
    Η φοροδιαφυγή των ελευθέρων επαγγελματιών θα συνεχίσει κανονικά.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Δυστυχως καναμε πριν 3 μηνες στις εκλογες
    +1

ο λαός μίλησε ....

και αν εσυ φίλε μου kyko δεν θέλεις να τους πληρώνεις θέλει το 80% των Ελλήνων οπότε δεν ξέρω τωρα γιατί συζητάμε πάλι τα ιδια

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    +1
    ο λαός μίλησε ....
    και αν εσυ φίλε μου kyko δεν θέλεις να τους πληρώνεις θέλει το 80% των Ελλήνων οπότε δεν ξέρω τωρα γιατί συζητάμε πάλι τα ιδια
    οποτε spyro τι προτεινεις?προβατακια(λαος) επι σφαγη(κρατος),εεε?
    κ τουμπεκι χοντροκομμενο,εεε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    Απο το τουμπεκί έως το καταργούμε το Δημόσιο υπάρχουν μιά χαρά δρόμοι.
    Γιατί απλά το 80% των Ελλήνων ζούνε απο το Δημόσιο στήν ουσία με δανεικά που τώρα πρέπει να επιστρέφουμε σιγά σιγά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Για την ιστορια....σταματησα σημερα να βαλω βενζινη και ρωταω δειλα-δειλα τον υπάλληλο :
    Αποδείξεις κόβεται ?
    Αμε , μου λεει.
    Πρεπει να κατεβω απ οτη μηχανη και να ερθω μεσα ?
    Οχι καλε , θα σας την φερω εγω.
    Και τσουπ , κανονικη αποδειξουλα με ολο το ποσο

Και ακομα δεν εχει ψηφιστει ο νομος για τα βενζιναδικα (αν δεν κανω λαθος)

Νομίζω ότι τα βενζινάδικα ΔΕΝ φορολογούνται με βάση τις αποδείξεις, αλλά με βάσει τις αγορές τους. Έτσι, όπως και οι ταξιτζήδες, σου κόβουν ό,τι απόδειξη γουστάρεις, την περνάς στα έξοδά σου και άμα είσαι και ελ. επαγγελματίας, παρουσιάζεις ΕΞΟΔΑ= ΕΣΟΔΑ:rotflmao:

Μην ειστε τοσο απαισιοδοξοι, κακοπροαιρετοι, δυσπιστοι και... καιιι παλιοχαρακτηρες! Ο Γιωργακης το ειχε πει ξεκαθαρα. Λεφτα υπαρχουν! Απλως εγω πιστευω πως τα κανει εξεπιτηδες αυτα, για να τα βγαλει, μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αποτομα, για να μας κανει εκπληξη και ολοι να αρχισουμε να γελαμε και να πανηγυριζουμε.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δεν ξέρω τι προτείνει ο Σπύρος,αλλά έχετε σκεφτεί να μην πάτε μια φορά στίς κάλπες;Έτσι από περιέργεια...να δούμε τι θα γίνει ρε παιδί μου.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Με τις αποδείξεις το μόνο πράγμα που θα καταργηθεί σίγουρα είναι το αφορολόγητο, απο αυτούς που θα αμελήσουν να μαζεύουν χαρτάκια.
    Η φοροδιαφυγή των ελευθέρων επαγγελματιών θα συνεχίσει κανονικά.
    Μπραβο! Αυτο λεω κι εγω! Αυτα ειναι τα πραγματικα προβληματα κι οχι π.χ. οι υπερογκοι μισθοι της ΕΡΤ. Αλλα με τους παλιοχαρακτηρες που κυκλοφορουν και τολμουν να τα βαλουν με ιερα τερατα σαν το Σπυρο Παπαδοπουλο, περιμενεις προκοπη;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν ξέρω τι προτείνει ο Σπύρος,αλλά έχετε σκεφτεί να μην πάτε μια φορά στίς κάλπες;Έτσι από περιέργεια...να δούμε τι θα γίνει ρε παιδί μου.
    Ναι.
    Θα γινει ακριβως αυτο που γινεται και τωρα.
    Θα ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις τα κομματοσκυλα (μιας και αυτοι θα ειναι μετα οι μονοι που θα πηγαινουν να ψηφισουν)

φυσικα κ δεν εχεις αδικο για την κατασταση στο δημοσιο ΟΜΩΣ
    Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
    α)ειναι τελειως διαφορετικο ενας απλος υπαλληλος πχ καθηγητης που αμειβεται με 15000 ευρω το χρονο με την κυρια-ο του πρωιναδικου που παιρνει 200000 ευρω στην ΝΕΤ
    ή ενας stage ανασφαλιστος εφοριακος με τον εφοριακο που λαδωνεται κ κατακλεβει ή με τους χιλιαδες υπαλληλους των δεκο που εφυγαν με τεραστιες αποζημιωσεις (εθελουσια εξοδος)
    β)Η ελλαδα δεν ειναι Γερμανια η Βελγιο για να εχει την ιδια αναλογια δημοσιων υπαλληλων
    εχει νησια, ορεινες περιοχες, ΕΧΘΡΟΥΣ στα συνορα της, τα οποια ειναι πολυ δυσκολο να φυλαχθουν απο τη λαθρομεταναστευση, αρα χρειαζεται ΔΗΜΟΣΙΟ στρατο κ αστυνομια υγεια κ παιδεια σε τεραστιους αναλογικα αριθμους

Γενικα πιστευω οτι η εξυγιανση πρεπει να γινει στοχευμενα κι οχι με γενικα μετρα επι δικαιων κι αδικων (πχ αυξηση στα ποτα τσιγαρ 20%)
    Ποιον θα πληξει αυτο τον πλουσιο;
    ενα παραδειγμα ειναι ενα κοντινο topic για προστιμο μαμουθ σε πλουσιο στην ελβετια
    φυσικα αυτο απαιτει θεληση
    Σιγουρα δεν την εχει η κλικα του Αμχερστ που μας κυβερναει κ θα μας κυβερναει

Οσο για τους μαμακες απο την ΕΕ ας μας οργανωσουν με την παιδεια κ την υγεια κ τους μισθους που εχουν στις Βρυξελλες με οτι μετρα θελουν
    ticking away the moments that make up a dull day

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    τουμπεκι ψιλοκομένο kyko .... αυτο μας είπαν οι κάλπες

βαρέθηκα πια

γκρινια για την γκρινια,

όπου και να κοιτάξεις γυρω σου όλοι γκρινιαζουν και παραπονιούντε και οταν φτανουμε στο διαταυτα ψηφίζουμε τους ιδιους

ασε που οταν καποιοι πηραν τις πετρες περσυ να τους ριξουν .. ο λαος πάλι μιλησε και τους εστειλε απο εκει που ηρθαν

οποτε τι να λεμε ρε φιλος, αφου ο λαος μιλησε και μιλάει καθε φορα που εχουμε εκλογές

80% των ελλήνων ρε φιλε τι σημασια έχει τι λες εσυ και εγώ

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Από την Ελλάδα με αγάπη !
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 07:20
  2. O ΑΡΗΣ που ενωνει την Ελλαδα...
    από SvsGreek στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2006, 13:03
  3. Επάνοδος από την Ελλάδα
    από tifoefs στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 17:30
  4. Αγαπάς την Ελλάδα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 19:15
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF