Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 82

Θέμα: Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς: Ελλάδα όπως Αργεντινή;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Φυσικά εμείς τον κάναμε. Για τον ΟΤΕ είμαι κάθετα αντίθετος στην πώληση και μάλιστα σε Γερμανούς. Ας ήταν καθεστός δημοσίου, δεν με νοιάζει, εφόσον δεν πληρώνω εγώ τις ζημιές αλλά είναι ένας υγιής οργανισμός που βγάζει κέρδος και τα δίνει στους υπαλλήλους του. Μέσα με 1000.....
    Για τα ΕΛΠΕ δεν το ήξερα, εφόσον απότι έχω δεί προσλαμβάνουν μέσω ΑΣΕΠ.
    Το καρτέλ πάραυτα είχε δημιουργηθεί πρίν την ιδιοτικοποίηση η οποία έγινε πρίν 2-3 χρόνια. Τα ΕΚΟ πάντα τα θυμάμαι να είναι απο τα πιό ακριβά βενζινάδικα.
    Δεν είναι υγιείς οργανισμός.
    Είναι ένας οργανισμός που εκμεταλεύεται την θέση του στην αγορά και λόγω απουσίας ανταγωνισμού και μονοπωλικής θέσης χρεώνει όσο θέλει και γουστάρει.
    Το ίδιο με όλες τις ιδιωτικές ΔΕΚΟ.
    Αυτό είναι απαράδεκτο απο κάθε πλευρά και όπως να το δείς.
    Τα πληρώνεις εσύ και εγώ αναγκαστικά και εκβιαστικά ΧΩΡΙΣ να έχουμε άλλη επιλογή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ο λογαριασμός είναι ΛΑΘΟΣ...Τα ποσά είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερα....

Καθαρές αποδοχές (μαζί με τα επιδόματα...) κάτω από 1.200 ευρώ δεν υπάρχουν.
    Αυτό σημαίνει (μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές) ένα κόστος μισθοδοσίας τουλάχιστον 2.000 ευρώ...Βάλε και το γεγονός ότι οι αποδοχές μεγάλου τμήματος εξ' αυτών με διάφορα επιδόματα, ωριμάνσεις, ψεύτικες υπερωρίες, πλαστά εκτός έδρας κλπ φθάνει αρκετά πάνω από τα 2.000 (που σημαίνει πάνω από 3.000 μαζί με τις εισφορές) και ξανακάνε τον λογαριασμό...

Αν εξαιρέσεις του συμβασιούχους και κάποιους εντελώς νεοπροσληφθέντες (που αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% του συνόλου των Δ.Υ.) το συνολικό ετήσιο κόστος κάθε υπαλλήλου στον δημόσιο τομέα δεν πέφτει κάτω από 40.000 ευρώ...Και φυσικά υπάρχουν Οργανισμοί και Υπηρεσίες (βλέπε ΕΡΤ, ΟΣΕ, ΕΟΤ, Βουλή και δεκάδες άλλοι "αφανείς") που τα νούμερα είναι πολύ παραπάνω - και ο συνολικός αριθμός που εργάζονται σε αυτούς είναι τεράστιος...Εκεί βρίσκεται και η τρομερή σπατάλη...
    Οπότε είναι λύση σε αυτά τα νούμερα να βάλεις και ένα 50% πάνω για κέρδος του ιδιώτη και να τα κάνεις ιδιωτικά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν είναι υγιείς οργανισμός.
    Είναι ένας οργανισμός που εκμεταλεύεται την θέση του στην αγορά και λόγω απουσίας ανταγωνισμού και μονοπωλικής θέσης χρεώνει όσο θέλει και γουστάρει.
    Το ίδιο με όλες τις ιδιωτικές ΔΕΚΟ.
    Αυτό είναι απαράδεκτο απο κάθε πλευρά και όπως να το δείς.
    Τα πληρώνεις εσύ και εγώ αναγκαστικά και εκβιαστικά ΧΩΡΙΣ να έχουμε άλλη επιλογή.

ή ΔΕΚΟ θα είναι ή ιδιωτική εταιρία....
    Γιατί λές ότι ο ΟΤΕ δεν είναι υγιής εταιρία?
    Το ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς με τους ενναλακτικούς να "χτυπάνε" συνέχεια τις τιμές, πώς εξηγείται??...όποιος θέλει απαλλάσεται απο τον ΟΤΕ και πάει φωνή+data σε έναν άλλο πάροχο.Καρτέλ δεν μπορείς να πείς ότι υπάρχει γιατί απο τιμές & προσφορές καλα κρατεί. Επίσης τα οικονομικά του είναι καλά, άρα όποια bonus, μισθούς κλπ δίνει είναι απο τα κέρδη και όχι απο τη τσέπη μας..

Το να πληρώνουμε αναγκαστικά και εκβιαστικά τους χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους εμένα μου "κάθεται"περισσότερο....Το τηλέφωνο και τη βενζίνη αν είσαι μάγκας τα κόβεις..!!

Οπότε είναι λύση σε αυτά τα νούμερα να βάλεις και ένα 50% πάνω για κέρδος του ιδιώτη και να τα κάνεις ιδιωτικά?
    Αυτό και περρισότερο θα έρθει αφού θα κοπόυν αυτά που λέει ο φίλος παρακάτω

διάφορα επιδόματα, ωριμάνσεις, ψεύτικες υπερωρίες, πλαστά εκτός έδρας κλπ
    Και μιάς και είσαι και πατέρας ξανα πέρνα απο το "οικογενειάρχης & μηχανόβιος" να τα πούμε και εκεί...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    ή ΔΕΚΟ θα είναι ή ιδιωτική εταιρία....
    Γιατί λές ότι ο ΟΤΕ δεν είναι υγιής εταιρία?
    Το ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς με τους ενναλακτικούς να "χτυπάνε" συνέχεια τις τιμές, πώς εξηγείται??...όποιος θέλει απαλλάσεται απο τον ΟΤΕ και πάει φωνή+data σε έναν άλλο πάροχο.Καρτέλ δεν μπορείς να πείς ότι υπάρχει γιατί απο τιμές & προσφορές καλα κρατεί. Επίσης τα οικονομικά του είναι καλά, άρα όποια bonus, μισθούς κλπ δίνει είναι απο τα κέρδη και όχι απο τη τσέπη μας..

Το να πληρώνουμε αναγκαστικά και εκβιαστικά τους χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους εμένα μου "κάθεται"περισσότερο....Το τηλέφωνο και τη βενζίνη αν είσαι μάγκας τα κόβεις..!!
    Ξέρεις κάποιο πάροχο που να έχει δικό του δίκτυο και να μην κρέμεται απο τον ΟΤΕ?
    Γιατί εγώ έχω δεί ίνες που πηγαίνουν απο το ΟΤΕ καλλιθέας στο ΟΤΕ Ν.Σμύρνης και μετά στο ΟΤΕ Παγκρατίου.
    Δεν ξέρω τι παίζει αλλά απο τον ΟΤΕ φεύγει το καλώδιο για το σπίτι μου οχι απο άλλο πάροχο.
    Απο την άλλη σε παράπονα που έχω κάνει κατά καιρούς σε εναλακτικούς η μόνιμη απάντηση είναι "φταίει ο ΟΤΕ" και πάρτε τηλέφωνο τον ΟΤΕ.
    Μπάς και οι εναλλακτικοί κρέμονται απο τον ΟΤΕ και του τα σκάνε κιόλας γι αυτό πάει καλά?
    Πραγματικά δεν ξέρω.
    Τα κέρδη του όμως απο την τσέπη μας τα παίρνει, οπότε πρέπει να σε χαλάνε, είναι οι ίδιοι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν φύγαν όλοι (αν και με τόσα που τους δώσαμε αποζημίωση θά ήθελαν σίγουρα να φύγουν όλοι) αντίθετα πήραν και άλλους, απλά λέγονται ιδιωτικοί υπάλληλοι τώρα,
    και κάνουν την ίδια δουλειά με πρίν αλλά ακόμα ακριβότερα γιατί βγάζουν και το κέρδος του ιδιώτη.
    Με το σκεπτικό αυτό με μιά απλή αύξηση του εισητηρίου στα 3? κάνω κερδοφόρο και τον ΟΑΣΑ και τον ΗΛΠΑΠ και οτι κρατικό θέλεις.

Θα έκανε πολύ καλο, να απόλυαν το 50 % των δημοσίων υπάλληλων…
    Επίσης , να διευκόλυναν και τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα , μιας και οι δουλείες δεν πάνε καλά..
    Όσοι καταφέρουν και περιμείνουν στην «δουλίτσα» τους (δουλεύοντας σαν σκλάβοι και δίνοντας και λιγο κ@λ@ στο αφεντικό) θα μπορέσουν να επιβιώσουν …(αν δεν τους φάνε ζωντανούς οι ορδές των πεινασμένων που έμειναν απ έξω)….

Η πλάκα είναι όταν ένας υπάλληλος/εργατης των 1000€ μιλαει με τους ίδιους όρους και προτείνει τις ίδιες λύσεις για την «ανάκαμψη» της οικονομίας όπως ένας βιομήχανος ….

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Η πλάκα είναι όταν ένας υπάλληλος/εργατης των 1000€ μιλαει με τους ίδιους όρους και προτείνει τις ίδιες λύσεις για την «ανάκαμψη» της οικονομίας όπως ένας βιομήχανος ….

Η πλάκα είναι οτι κανένας απο τους Dr. και τους λοιπούς οικονομολόγους δεν έχει καμιά πρόταση για να βγάζουμε παραπάνω και να γίνουν προσλήψεις και να υπάρξει ανάπτυξη.
    Απορώ τι σπουδάζανε τόσα χρόνια

Ξέρεις κάποιο πάροχο που να έχει δικό του δίκτυο και να μην κρέμεται απο τον ΟΤΕ?
    Γιατί εγώ έχω δεί ίνες που πηγαίνουν απο το ΟΤΕ καλλιθέας στο ΟΤΕ Ν.Σμύρνης και μετά στο ΟΤΕ Παγκρατίου.
    Δεν ξέρω τι παίζει αλλά απο τον ΟΤΕ φεύγει το καλώδιο για το σπίτι μου οχι απο άλλο πάροχο.
    Απο την άλλη σε παράπονα που έχω κάνει κατά καιρούς σε εναλακτικούς η μόνιμη απάντηση είναι "φταίει ο ΟΤΕ" και πάρτε τηλέφωνο τον ΟΤΕ.
    Μπάς και οι εναλλακτικοί κρέμονται απο τον ΟΤΕ και του τα σκάνε κιόλας γι αυτό πάει καλά?
    Πραγματικά δεν ξέρω.
    Τα κέρδη του όμως απο την τσέπη μας τα παίρνει, οπότε πρέπει να σε χαλάνε, είναι οι ίδιοι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν φύγαν όλοι (αν και με τόσα που τους δώσαμε αποζημίωση θά ήθελαν σίγουρα να φύγουν όλοι) αντίθετα πήραν και άλλους, απλά λέγονται ιδιωτικοί υπάλληλοι τώρα,
    και κάνουν την ίδια δουλειά με πρίν αλλά ακόμα ακριβότερα γιατί βγάζουν και το κέρδος του ιδιώτη.
    Με το σκεπτικό αυτό με μιά απλή αύξηση του εισητηρίου στα 3? κάνω κερδοφόρο και τον ΟΑΣΑ και τον ΗΛΠΑΠ και οτι κρατικό θέλεις.
    Σε καμία χώρα δεν έχει κάθε πάροχος τις δικές τους υποδομές. όλοι δανείζοντα απο τον "κρατικό". Αλλιώς θα είχαμε γεμίσει καλώδια , στύλους ΟΤΕ κλπ..Απλά στα κέντρα του ΟΤΕ πάν και στήνουνε τον εξοπλισμό τους. Τέσπα το θέμα είναι ότι αν η τάδε εταιρία σου δίνει με 10€ τις ιδιες υπηρεσίες που σου δίνει η άλλη εταιρία ή ο ΟΤΕ με 15€, κάνεις την επιλογή σου και η εταιρία φροντίζει να βγάζει κέρδος (και τα καταφέρνουν αρκετά καλά).
    Αυτό που λένε ότι φταίει ο Οτε και πάρε τον ΟΤε είναι η μόνιμη καραμέλα που πιπιλίζουν για να καλύψουν τα προβληματά τους.. Εσύ αυτούς πληρώνεις και αυτοί πρέπει να βρούν τη λύση όχι ο προμηθευτής ΟΤΕ. Είναι σαν να έχεις πρόβλημα με το μηχανάκι σου και να σου πούν ."αα δεν φταίμε εμείς αλλά ο κατασκευαστής της βίδας και πήγαινε σε αυτόν να τα πείς..."!!!

Και βέβαια τα κέρδη απο την τσέπη μας τα παίρνει αλλά έχω ΕΠΙΛΟΓΗ...!!σύν το ότι χρόνο με το χρόνο έχω καλύτερες υπηρεσίες.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Το γεγονος οτι οι βιομηχανοι μιλανε με τους ιδιους ορους για την κριση,που οι ιδιοι δημιουργησαν ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο.Μονο που εχουμε ακουσει και καλυτερα...

Ειναι το κλασικο που θα εχετε ακουσει κατα καιρους.

"Εχει δανειστει,εχει ανοικτει και δεν μπορει να αποπληρωσει"

Και παραλληλα απολυει οποιον δεν γουσταρει για να μαζευτει λιγο το χρεος που αυτος δημιουργησε

Ας κανουμε εναν ερανο ρε παιδια τοτε γιατι οι βιομηχανοι περνανε δυσκολα

Αναδρομικη αποδοση ευθυνων σε οσους κατεκλεψαν ειναι η μονη λυση + το ξεκαθαρισμα του δημοσιου

http://www.dentnews.net/?p=1406 Σκανδαλα ΝΔ

http://www.dentnews.net/?p=1429 Σκανδαλα Πασοκ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ δεν είπα αυτό... Απλά έδωσα μια σωστότερη προσέγγιση του κόστους...

Το γεγονός όμως είναι και παραμένει ότι το Ελληνικό κράτος πληρώνει (και πολύ καλά σε πολλές περιπτώσεις...) έναν πολύ μεγάλο αριθμό υπεράριθμων ανθρώπων οι οποίοι δεν παράγουν έργο...αυτό είναι μια από τις 2-3 κύριες αιτίες που μας κατάντησαν να παρακαλάμε γραβατωμένους χαρτογιακάδες τραπεζίτες των Βρυξελλών να μην μας κυρήξουν σε πτώχευση...

Την στιγμή λοιπόν που εκ των πραγμάτων το κράτος δεν μπορεί να προβεί σε απολύσεις, η μόνη λύση είναι ο ορθολογισμός της μισθοδοσίας και η πίεση ώστε τουλάχιστον οι υπάρχοντες υπάλληλοι να παράγουν έργο...

Δεν είναι δυνατόν να αποσχολούνται στην ΕΡΤ 4.500 άνθρωποι (τεράστιο-απίστευτο νούμερο συγκριτικά...), πολλοί από αυτούς υψηλά έως πολύ υψηλά αμοιβόμενοι και το 70% των παραγωγών να δίνονται σε..."εξωτερικούς συνεργάτες"...

Ούτε είναι δυνατόν η μέση μισθοδοσία στον ΟΣΕ να ξεπερνάει τα 60.000 ευρώ κατ' έτος και κατά υπάλληλο...

Ούτε είναι δυνατόν ο ΕΟΤ να έχει έναν προυπολογισμό που αν τον δείτε θα πεσετε ξεροί...

Ούτε είναι δυνατόν στην Βουλή των Ελλήνων να υπάγονται άκουσον-άκουσον 1.500 υπάλληλοι !!! με απίστευτα προνόμια αμοιβών...

Ούτε είναι δυνατόν σε υπηρεσίες "δήθεν" ευαίσθητες (βλέπε πχ Ελεγκτικό Συνέδριο και άλλα παραμάγαζα του Υπ. Οικονομικών) οι υπάλληλοι να αμείβονται με +2πλάσιες αποδοχές σε σχέση με τους κοινούς συναδέλφους τους στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα...

Ούτε είναι δυνατόν να μισθοδοτούνται άνθρωποι που η μόνη τους εργασιακή σχέση με το κράτος είναι η παραλαβή του μισθού τους - δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι αργόμισθοι υπάρχουν που ουσιαστικά κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται...

Ούτε
    Ούτε
    Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά δεν έχει νόημα...

Τελικά αν σε αυτό το κράτος δεν καταφέρουμε να δουλέψουμε κάποια στιγμή με βάση κοινές αρχές, την απλή-κοινή λογική, και κανόνες δικαίου, χαίρι και προκοπή δεν θα δούμε... Στο τέλος θα καταφέρουμε να μας επιβάλλουν άλλοι αυτά τα απλά που είμαστε ανάξιοι να κάνουμε μόνοι μας...

Ούτε είναι δυνατόν η μέση μισθοδοσία στον ΟΣΕ να ξεπερνάει τα 60.000 ευρώ κατ' έτος και κατά υπάλληλο...

Πού να δείς και των ναυτεργατών..!!!
    Έξω οι κινέζοι και η ανατροπή του βολέματος..!!

Εγώ δεν είπα αυτό... Απλά έδωσα μια σωστότερη προσέγγιση του κόστους...

Το γεγονός όμως είναι και παραμένει ότι το Ελληνικό κράτος πληρώνει (και πολύ καλά σε πολλές περιπτώσεις...) έναν πολύ μεγάλο αριθμό υπεράριθμων ανθρώπων οι οποίοι δεν παράγουν έργο...αυτό είναι μια από τις 2-3 κύριες αιτίες που μας κατάντησαν να παρακαλάμε γραβατωμένους χαρτογιακάδες τραπεζίτες των Βρυξελλών να μην μας κυρήξουν σε πτώχευση...

Την στιγμή λοιπόν που εκ των πραγμάτων το κράτος δεν μπορεί να προβεί σε απολύσεις, η μόνη λύση είναι ο ορθολογισμός της μισθοδοσίας και η πίεση ώστε τουλάχιστον οι υπάρχοντες υπάλληλοι να παράγουν έργο...

Δεν είναι δυνατόν να αποσχολούνται στην ΕΡΤ 4.500 άνθρωποι (τεράστιο-απίστευτο νούμερο συγκριτικά...), πολλοί από αυτούς υψηλά έως πολύ υψηλά αμοιβόμενοι και το 70% των παραγωγών να δίνονται σε..."εξωτερικούς συνεργάτες"...

Ούτε είναι δυνατόν ο ΕΟΤ να έχει έναν προυπολογισμό που αν τον δείτε θα πεσετε ξεροί...

Ούτε είναι δυνατόν στην Βουλή των Ελλήνων να υπάγονται άκουσον-άκουσον 1.500 υπάλληλοι !!! με απίστευτα προνόμια αμοιβών...

Ούτε είναι δυνατόν σε υπηρεσίες "δήθεν" ευαίσθητες (βλέπε πχ Ελεγκτικό Συνέδριο και άλλα παραμάγαζα του Υπ. Οικονομικών) οι υπάλληλοι να αμείβονται με +2πλάσιες αποδοχές σε σχέση με τους κοινούς συναδέλφους τους στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα...

Ούτε είναι δυνατόν να μισθοδοτούνται άνθρωποι που η μόνη τους εργασιακή σχέση με το κράτος είναι η παραλαβή του μισθού τους - δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι αργόμισθοι υπάρχουν που ουσιαστικά κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται...

Ούτε
    Ούτε
    Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, αλλά δεν έχει νόημα...

Τελικά αν σε αυτό το κράτος δεν καταφέρουμε να δουλέψουμε κάποια στιγμή με βάση κοινές αρχές, την απλή-κοινή λογική, και κανόνες δικαίου, χαίρι και προκοπή δεν θα δούμε... Στο τέλος θα καταφέρουμε να μας επιβάλλουν άλλοι αυτά τα απλά που είμαστε ανάξιοι να κάνουμε μόνοι μας...
    Ξεκινάς από την ΕΡΤ Α.Ε. πού ΔΕΝ είναι Δημόσιο, πάς στον ΟΣΕ που ΔΕΝ είναι δημόσιο και τελικά την μείωση θα την φάνε οι εφοριακοί οι μπάτσοι οι πυροσβέστες οι νοσοκόμες οι στρατιωτικοί και αυτοί που είναι Δημόσιο και παίρνουν μισθούς ΚΑΤΩ απο το μέσω όρο της πιάτσας στον ιδιωτικό τομέα.
    Τα έχετε μπερδεμένα παιδιά.

Ξεκινάς από την ΕΡΤ Α.Ε. πού ΔΕΝ είναι Δημόσιο, πάς στον ΟΣΕ που ΔΕΝ είναι δημόσιο....
    Φίλε μου κάπου εσύ τα έχεις μπερδέψει...επειδή τυπικά είναι ανώνυμες εταιρίες δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπό την κυριότητα και τον έλεγχο του δημοσίου... Είναι αυτό που λένε "ευρύτερος δημόσιος τομέας" - εκεί γίνεται και η μεγαλύτερη σπατάλη...
    Το κράτος έχει τις μετοχές τους, το κράτος διορίζει ΔΣ, το κράτος τις χρησιμοποιεί για να βολεύει ημέτερους, και κυρίως...το κράτος χρηματοδοτεί τους τεράστιους προυπολογισμούς τους και τα χαώδη ελλείμματά τους...Μην παίζουμε με τις λέξεις...

και τελικά την μείωση θα την φάνε οι εφοριακοί οι μπάτσοι οι πυροσβέστες οι νοσοκόμες οι στρατιωτικοί και αυτοί που είναι Δημόσιο και παίρνουν μισθούς ΚΑΤΩ απο το μέσω όρο της πιάτσας στον ιδιωτικό τομέα.
    Τα έχετε μπερδεμένα παιδιά.
    Ίσα-ίσα...το αντίθετο λέω....Αν το Ελληνικό κράτος ΑΜΕΣΑ δεν σοβαρευτεί και δεν μειώσει δαπάνες -μισθοδοσία εκεί που πραγματικά υπάρχουν προκλητικές αμοιβές και πολύ πεταμένο-φαγωμένο χρήμα, και ταυτόχρονα δεν κάνει μια αναδιάταξη ώστε πολύ πλεονάζων και αργομίσθιο προσωπικό να μετατεθεί εκεί που υπάρχει ανάγκη χωρίς νέες προσλήψεις, τότε σε λίγο τα μέτρα θα μας τα επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και ΤΟΤΕ θα την φάνε την μείωση όλοι - μαζί και αυτοί που είναι στο Δημόσιο και αμείβονται λογικά και παράγουν έργο...

Φίλε μου κάπου εσύ τα έχεις μπερδέψει...επειδή τυπικά είναι ανώνυμες εταιρίες δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπό την κυριότητα και τον έλεγχο του δημοσίου... Είναι αυτό που λένε "ευρύτερος δημόσιος τομέας" - εκεί γίνεται και η μεγαλύτερη σπατάλη...
    Το κράτος έχει τις μετοχές τους, το κράτος διορίζει ΔΣ, το κράτος τις χρησιμοποιεί για να βολεύει ημέτερους, και κυρίως...το κράτος χρηματοδοτεί τους τεράστιους προυπολογισμούς τους και τα χαώδη ελλείμματά τους...Μην παίζουμε με τις λέξεις...
    Φίλε μου δεν παίζω εγώ με τις λέξεις.
    Στις εταιρίες του Δημοσίου οι υπάλληλοι είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ έχουν σύμβαση αορίστου στην καλύτερη και όχι μονιμότητα του Δημοσίου τα επιδόματά τους είναι και φορολογούνται όπως των υπολοίπων ιδιωτικών υπαλλήλων και στην ουσία νομικά είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι.
    Επίσης εάν νομίζεις ότι δεν σού κάνουν μπορείς να τους απολύσεις αφού πρώτα τους αποζημιώσεις όπως όλους τους υπόλοιπους ιδιωτικούς υπαλλήλους, δεν είδα όμως ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο.
    Αντίθετα όλοι μιλάνε για τα επιδόματα των ΔΗΜΟΣΙΩΝ υπαλλήλων και την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ των Δημοσίων υπαλλήλων.

Φίλε μου δεν παίζω εγώ με τις λέξεις.
    Στις εταιρίες του Δημοσίου οι υπάλληλοι είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ έχουν σύμβαση αορίστου στην καλύτερη και όχι μονιμότητα του Δημοσίου τα επιδόματά τους είναι και φορολογούνται όπως των υπολοίπων ιδιωτικών υπαλλήλων και στην ουσία νομικά είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι.
    Επίσης εάν νομίζεις ότι δεν σού κάνουν μπορείς να τους απολύσεις αφού πρώτα τους αποζημιώσεις όπως όλους τους υπόλοιπους ιδιωτικούς υπαλλήλους, δεν είδα όμως ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο.
    Αντίθετα όλοι μιλάνε για τα επιδόματα των ΔΗΜΟΣΙΩΝ υπαλλήλων και την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ των Δημοσίων υπαλλήλων.
    Καλά...το βρήκαμε τώρα....Κολλήσαμε στην νομική έννοια του θέματος... με λίγα λόγια ν' αγαπιόμαστε...
    Το θέμα είναι...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ....

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2011, 11:42
  2. Οπως ακριβως και στην Ελλάδα....
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2010, 08:27
  3. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02
  4. Dr Experts! Περι Πατεντασ...
    από picramenos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2004, 10:36
  5. Πίστα Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα
    από greekshadow στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 20:53

Κανόνες δημοσιεύσεων