Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και μολις το φτιαξει ξερει...εδω ειμαστε...![]()
![]()
Είμαστε παλιοφάρα οι Έλληνες, παραδέξου το.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και μολις το φτιαξει ξερει...εδω ειμαστε...![]()
![]()
Είμαστε παλιοφάρα οι Έλληνες, παραδέξου το.![]()
ntax ego filarak plakitsa na oyme ekana mi peismoseis tora kai pas kai kaneis kamia tetoia malakia me kana grigoro moteri kai kana plaisio papioy...
kai ginei kamia malakia.
![]()
![]()
με το παπι ασχοληθηκα επειδη απλα δεν μου κοστισε ουτε 1ευρω...![]()
εχω μετατρεψει τρακαρισμενο R1 2006 σε streetfighter αλλα λογο supersport μοτερ δεν ηταν και οτι πιο ροπατο και το ανταλαξα με το οπλο SPEED TRIPLE....:a015: :a015: :a015: επεισης δεν ειμαστε και οι μοναδικοι που το εχουν κανει βεβαια φορεσαμε μοτερ cr500 σε πλαισιο crf450 οπως επεισης φορεσαμε μοτερ fzr600 genesis σε τετραροδο PGO bugster με εκπληκτικα αποτελεσματα...!!! παντα μ αρεσε και μαρεσει και γι αυτο θα συνεχισω να το κανω και οποιος δεν γουσταρει να πα να :a31: :a31: :a31: μπας και του περασει....
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
nai ok..Αρχικά δημιουργήθηκε από tripleloup
με το παπι ασχοληθηκα επειδη απλα δεν μου κοστισε ουτε 1ευρω...![]()
εχω μετατρεψει τρακαρισμενο R1 2006 σε streetfighter αλλα λογο supersport μοτερ δεν ηταν και οτι πιο ροπατο και το ανταλαξα με το οπλο SPEED TRIPLE....:a015: :a015: :a015: επεισης δεν ειμαστε και οι μοναδικοι που το εχουν κανει βεβαια φορεσαμε μοτερ cr500 σε πλαισιο crf450 οπως επεισης φορεσαμε μοτερ fzr600 genesis σε τετραροδο PGO bugster με εκπληκτικα αποτελεσματα...!!! παντα μ αρεσε και μαρεσει και γι αυτο θα συνεχισω να το κανω και οποιος δεν γουσταρει να πα να :a31: :a31: :a31: μπας και του περασει....
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
na soy po exo ena nsr 250 gull arm paratimeno stin apothiki...
thelei pistoni k genika diafora mias k to xo paratimeno ekei kana 5ari xronia..
mpas na to kanoyme eduraki tipota?
Hill climber !!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
nai ok..
na soy po exo ena nsr 250 gull arm paratimeno stin apothiki...
thelei pistoni k genika diafora mias k to xo paratimeno ekei kana 5ari xronia..
mpas na to kanoyme eduraki tipota?
![]()
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
αλήτες μηχανόβιοι, έχει καθαρισθεί ήδη μια φορά το θρεντ από σπαμ ... δεν θα παίξει 2η, με έχει βαρέσει και ο πυρετός κατακέφαλα, θα κατέβει όλο το θρεντ![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις