Εσύ, εγώ, XT_Billy, Binzis, Peskandritsos, Blueangel...δεν νομίζω να ξεχνάω κάποιον![]()
Εσύ, εγώ, XT_Billy, Binzis, Peskandritsos, Blueangel...δεν νομίζω να ξεχνάω κάποιον![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Έγινε Νικόλα. Καλημέρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
ποιοι ειμαστε για πιτα τελικα![]()
εγω θα ειμαι κατα τις 10 μμ![]()
ΒILLY ριξε κανα τηλ να βρεθουμε εκει![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Την επόμενη φορά φιλαράκι !!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Καλά να περασετε παίδες. Εγώ τελικα δεν μπορώ, και το Σ/Κ δουλεύω. Φάτε ένα κομμάτι πίττα και για μένα.![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Χεχεχε, ενας υποψηφιος λιγοτερος για το φλουρι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Καλά να περασετε παίδες. Εγώ τελικα δεν μπορώ, και το Σ/Κ δουλεύω. Φάτε ένα κομμάτι πίττα και για μένα.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
κοπή πίττας ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Όρε μάγκα μου....να έρθω και εγώ???
![]()
![]()
![]()
Εσύ φρόνιμα γιατί σε βλέπω με τέτοια σουρταφέρτα γρήγορα να χορεύεις τον Ησαϊα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Όρε μάγκα μου....να έρθω και εγώ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
τωρα εληφθειΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έγινε Νικόλα. Καλημέρα!![]()
![]()
αν δεν μου ριξεις εσυ θα σου ριξω εγω................τηλεφωνο![]()
gas......N
Έχουμε γίνει πολύ πονηρίδηδες εδώ μέσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
τωρα εληφθει![]()
αν δεν μου ριξεις εσυ θα σου ριξω εγω................τηλεφωνο![]()
![]()
Το μυαλό στο... καναρίνι...![]()
Τα λέμε από κοντά φίλε !!![]()
XR
XTR
XJR
Κανόνισε να στο αρπάξουνε και μετά ποιός ακούει τον ταρατατάΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Το μυαλό στο... καναρίνι...![]()
:rotflmao:
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Κανόνισε να στο αρπάξουνε και μετά ποιός ακούει τον ταρατατά:rotflmao:
ΕιΙιΙιΙι το καναρίνι ρεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παντοφλοεισπράκτορες περιμένετε με βρεεεεεεεεεεεεεεε![]()
Θα'ρθω κι εγώ κατά τις 09:30
Λίγες κουβέντες με το καναρίνι ΜΟΥ, έτσι?![]()
![]()
XR
XTR
XJR