Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Vodafone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker

Re: Re: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Vodafone

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    φίλος αυτά είναι κλασικά φαινόμενα στο Ελάντα ,

επέτρεψε μου να σου εξηγήσω κάποια πράγματα που ισχύουν και μετά θα καταλάβεις ποιος και τι πταιει!!!

1) αν δεν είχες καθόλου τηλεφωνική γραμμή Οτε σπίτι ώστε να γίνει η φορητότητα όντως η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 μήνες και όχι σε 1,5 που σου είπαν ,

2) όταν αλλάζεις διευθηνση και ζητάς από το πάροχο να σου συνδεσει τη γραμμή σε νέα διευθηνση , ή όλη διαδικασία ξεκινάει από την αρχή που σημαίνει αλλα 3 μηνάκια στο περιμενε ,

3) 24 mbps δε θα δεις απο καμμια εκτος αν εισαι κολοφαρδος και το σπιτι σου ειναι πανω στο καφαο , εγω με 24 forthnet μολις 6 εχω , βεβαια και σε αυτο η εταιρειες ειναι ξεκαθαρες μιας και σου λενε εως 24 , το εως 24 δεν χρειαζεται αναλυση ειναι ξεξαθαρο ,

4) τωρα για την αιτηση διακοπης προφανως εχεις πεσει σε κατσαπλια υπαλληλο , και η μονη λυση θα ηταν να πας ξανα στο καταστημα με οση υπομονη σου εχει απομεινει και να τους εξηγησεις με ομορφο τροπο τι εχει συμβει , κατα 99% θα στο λυσουν.

....ετσι εν ολιγοις εχουν τα πραγματα ,

το λαθος το δικο σου ειναι πως εφωσον σου εχουν πει για 1,5 μηνα και βλεπεις να περναει ο καιρος πας τα πραγματακια πισω και ακυρωνεις την αιτηση σου ( μπορεις να το κανεις ) και στη συνεχεια απευθηνεσαι σε αλλον παροχο ,

το να βλεπεις πως αυτα που σου λεει μια εταιρεια δεν πραγματοποιουνται και εσυ να παραμενεις σε αυτη ......ε sorry κιολας αλλα ειναι καπως μαζοχιστικο.

anyway shit happens .....σου ξαναλεω κανε ενα κοπο και πηγαινε στο αρχικο καταστημα για να το λυσεις !!!!

φιλικα

1)και ομως αυτοι μου ειπαν για 20-25 εργασιμες αρα με κοροιδεψαν
    2)αυτο το ξερω αλλα και παλι μου ειπαν για 20-25 εργασιμες
    3)και ομως τωρα με την Netone η γραμμη εχει κλειδωσει στα 15 Mbps και φυσικα πεταω απο την χαρα μου
    4)πηγα εκανα αιτηση διακοπης και τους πηγα και τον εξοπλισμο και στα καπακια εκανα αιτηση στην Netone δεν συνεχισα να παραμενω στην vodafone.στο καταστημα δεν ξαναπαω γιατι δυστυχως δεν θα συγκρατησω τα νευρα μου,με το ζορι συγκρατηθηκα οταν μιλησα μαζι τους τηλεφωνικα+οτι το συγκεκριμενο καταστημα μια ζωη προκαλει προβληματα στα παντα.

καταγγελια θα φανε και θα γουσταρουνε!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Kαμμια εταιρεια δεν δινει αντιγραφο των αιτηματων που κανει ,

αυτα αποτελουν εταιρικα εγραφα

τα οποια καταστρεφονται με πρωτοκολα μετα απο 2 με 3 μηνες.

ακριβως
    και ετσι ουτε εγω πηρα καποιο αντιγραφο,αλλα εχω 2 μαρτυρες που ηταν μαζι μου την ημερα που πηγα να κανω τη διακοπη
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Καλα ειδικα η Voda... το παραεχει χεσει το θεμα.Και η φιλη μου και 2 φιλοι μου τωρα τεραστιο προβλημα...ο ενας μαλιστα πληρωσε 3000 ευρω απο μαλακια τους....μακρια απο τους παλιοαπατεονες.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    τι αντιγραφα εχεις ρε συ??

εχεις απο αλλαγες προγραμματων ,
    απο αλλαγη διευθηνσης ,
    απο αλλαγη αριθμου ,
    απο αναλυση κλησεων ???

αν εχεις απο το συμβολαιο της συνδεσης ή της επιδοτησης ,

αυτα καλως τα εχεις μιας και ειναι συμβολαια και περνεις αντιγραφο
    αλλα για τα υπολοιπα δε περνεις !!!

Oι εταιρείες ειναι υποχρεωμένες να σου δώσουν ότι αντίγραφο έχεις υπογράψει.
    Αυτο που λες ισχύει για τα ενδοεταιρικά έγγραφα.
    Οταν πας σε ενα κατάστημα να κάνεις διακοπή, δεν σου δίνουν αντίγραφο?

Αναφορικά με το πρόβλημα, να πας να κάνεις μια καταγγελία στην ΕΕΤ, και εννοείτε μην πληρώσεις φράγκο, για κανέναν λόγο.
    Και εξ άλλου, σαν αίτηση διακοπής, μπορείς να έχεις μαζί και την αίτηση στην netone, καθώς για να ενεργοποιήθηκες στην netone, διεκόπης απο την vodafone.

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Oι εταιρείες ειναι υποχρεωμένες να σου δώσουν ότι αντίγραφο έχεις υπογράψει.
    Αυτο που λες ισχύει για τα ενδοεταιρικά έγγραφα.
    Οταν πας σε ενα κατάστημα να κάνεις διακοπή, δεν σου δίνουν αντίγραφο?

Αναφορικά με το πρόβλημα, να πας να κάνεις μια καταγγελία στην ΕΕΤ, και εννοείτε μην πληρώσεις φράγκο, για κανέναν λόγο.
    Και εξ άλλου, σαν αίτηση διακοπής, μπορείς να έχεις μαζί και την αίτηση στην netone, καθώς για να ενεργοποιήθηκες στην netone, διεκόπης απο την vodafone.
    +1000
    και επισης απο τη στιγμη που εβαλα αλλη εταιρεια η γραμμη της vodafone δεν συγχρονιζει και αυτο λογικα καπου θα πρεπει να φαινετε,αυτοι στην εξυπηρετηση πελατων μπορει να την βλεπουν ενεργη αλλα ενας τεχνικος καταλαβαινει οτι δεν συγχρονιζει
    ρε θα τους τσακισω λιεμεεε!!!!

Παλαιό μέλος
    μακρια παιδια μακρια!!!!!ειμαι καμενος και πολλη μαλιστα!!!!!ολοκληρη ιστορια!!μακρια απο τους πουστηδες!!!!!
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    μακρια απο τους πουστηδες!!!!!
    Αυτό ξαναπέστο. Μου είχε ριχτεί ένας κάποτε ... αλλά είναι μεγάλη ιστορία.
    # unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    μακρια απο τους πουστηδες!!!!!
    click!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Η μόνη λύση...

Καταγγελία στην ΕΕΤΤ(Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων)
    Αν τους πείς ότι θα κάνεις καταγγελία, και ακόμα καλύτερα αν όντως την κάνεις, θα σε παρακαλάνε και θα σου ζητάνε συγνώμη, και απο εκεί που τους έπαιρνες τηλέφωνο, θα σε τρελάνουν αυτοί στα τηλέφωνα για συγνώμες.

Η ΕΕΤΤ στέλνει τσουχτερά πρόστιμα και πίστεψε με κανείς τους δεν θέλει να τρέχουν με καταγγελίες.
    Το μόνο που σου χρειάζεται είναι να έχεις κρατήσει το χαρτί της διακοπής, που σου δινουν πάντα, γιατί ένα κρατάνε αυτοί και ένα εσύ.
    Τώρα αν δεν το έχεις απλά θα προσκομίσεις ένα χαρτί που δείχνει οτι εσυ τόσο καιρό ήσουν σε άλλη εταιρεία, οπότε θα φανεί οτι η συνδεση της Vodafone, ουδέποτε την χρησιμοποίησες σε αυτό το διάστημα.

σημερα εστειλα την καταγγελια
    εις τριπλουν
    Hellas On Line – Vodafone
    E.E.T.T - Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
    Συνήγορος Του Καταναλωτή

αντε να δουμε!!!

Παλαιό μέλος
    παιδια εμενα η βοταφον απο την στιγμη που τους ειπα οτι αυτοι μου οφειλουν και οχι εγω και να κανουν οτι θελουν με το υπολοιπο λογαριασμου μου [300 ευρω] περιπου δεν με εχουν μεχρι στιγμης ξαναενοχληση...θα δουμαι στην πορεια!μιλαμε οτι ειναι αλητες οι ανθρωποι!4 φορες αμφισβητηση λογαριασμου εκανα μεχρι που εφυγα και πηγα σε αλλη.μου εστελναν 2 πλους λογαριασμους σταθερο και ιντερνετ με διαφορα 5 ημερων!ουξω πουστηδες!!!!!
    καλαματιανος

make love not work Το avatar του/της L.omerta
    Παντως δεν καταλαβαινω γιατι πηγαίνει ακομα κοσμος στην vodafone και σε αλλες εταιριες κινητης για τα πακετα με το ιντερνετ και σταθερη. Με τον εξοπλισμο που σου δίνουν μεχρι και η σταθερη τηλεφωνία γίνεται απο το δικτυο το δικό τους της κινητης με ότι αυτό συνεπάγεται... αν δεν εχει σημα στην περιοχη σου δεν εχεις τηλέφωνο και επίσης ο εξοπλισμός είναι σαν να έχεις μια κεραία κινητης μέσα στο σπίτι σου συνέχεια. σιγα σιγα ψήνεσαι...
    go big or go home!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
    Παντως δεν καταλαβαινω γιατι πηγαίνει ακομα κοσμος στην vodafone και σε αλλες εταιριες κινητης για τα πακετα με το ιντερνετ και σταθερη. Με τον εξοπλισμο που σου δίνουν μεχρι και η σταθερη τηλεφωνία γίνεται απο το δικτυο το δικό τους της κινητης με ότι αυτό συνεπάγεται... αν δεν εχει σημα στην περιοχη σου δεν εχεις τηλέφωνο και επίσης ο εξοπλισμός είναι σαν να έχεις μια κεραία κινητης μέσα στο σπίτι σου συνέχεια. σιγα σιγα ψήνεσαι...

αν καταλαβα διαφωνεις σταθερο και ιντερνετ μαζι?σαν πακετο συμφερει οταν πληρωνω 24 ευρω το μηνα.υπαρχει κατι αλλο?
    καλαματιανος

make love not work Το avatar του/της L.omerta
    μπορει να συμφερει σαν τιμη αλλα το σταθερο σου ειναι μεσω κινητης τηλεφωνιας με κεραια μεσα στο σπιτι σου..Ειναι απο τα πιο ζημιογονα που μπορεις να κανεις για την υγεια σου.. χωρις πλακα ειναι ψιλοεγκληματικο..(μιλαω για τις εταιριες κινητης που δινουν και καλα τα παντα)
    go big or go home!!!

παιδια εμενα η βοταφον απο την στιγμη που τους ειπα οτι αυτοι μου οφειλουν και οχι εγω και να κανουν οτι θελουν με το υπολοιπο λογαριασμου μου [300 ευρω] περιπου δεν με εχουν μεχρι στιγμης ξαναενοχληση...θα δουμαι στην πορεια!μιλαμε οτι ειναι αλητες οι ανθρωποι!4 φορες αμφισβητηση λογαριασμου εκανα μεχρι που εφυγα και πηγα σε αλλη.μου εστελναν 2 πλους λογαριασμους σταθερο και ιντερνετ με διαφορα 5 ημερων!ουξω πουστηδες!!!!!

Τα 300 θα τα πληρώσεις με τον νόμιμο τόκο, να είσαι σίγουρος γι' αυτό, σου γράφει ομοιοπαθής ...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ On Telecoms.‏
    από requiem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 15:24
  2. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42