Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Vodafone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Vodafone

απο τον τιτλο και μονο καταλαβετε περιπου περι τεινος προκειτε.
    ξεκιναω λοιπον

φλεβαρη του 2008 παω και κανω αιτηση στην vodafone για σταθερο και adsl,στο καταστημα μουλενε οτι ολη η διαδικασια μεχρι να εχω τις υπηρεσιες σπιτι μου θα παρει 20-25 εργασιμες να μην τα πολυλογω φτανουμε στον μαιο του 2008 και ακομα τιποτα σε τηλεφωνα που ειχα μαζι τους μου λεγανε συνεχεια καποια μουφα οτι αντιμετωπιζουν καποια προβληματα να κανω υπομονη κλπ κλπ μετα απο 1-2 βδομαδες δυστυχως αναγκαζομαι να προβω σε μετακομιση μιας και η σπιτονοικοκυρα ηθελε το σπιτι.αφου λοιπον βρισκω καινουργιο σπιτι παω στην vodafone ωστε να κανω μετα φορα της υπηρεσιας(που μεχρι τοτε δεν ειχα)στη νεα μου διευθυνση,να μην τα πολυλογω ιντερνετ ειδα μεσα ιουλιου 2008 και σκεφτειτε οτι η πρωτη αιτηση ηταν φλεβαρη του 2008.
    τελοσπαντων επιτελους ιντερνετ αλλα η γραμμη να σερνετε με το ζορι να κλειδωνει στα 8mbs ενω σου λεει ιντερνετ εως 24mbs.η τηλεφωνικη γραμμη να εχει προβλημα κλπ κλπ.σε τεχνικη υποστηριξη τα τηλεφωνα ηταν ματαια μιας και το μονο που επερνα ηταν δικαιολογιες.
    οποτε τον νοεμβρη του 2009 αποφασισω να κανω διακοπη.παω στις 28/11/09 λοιπον σε ενα καταστημα vodafone και κανω αιτηση διακοπης,στο μεταξυ γινομαι συνδρομητης στην netone η οποια συνδεση εφτασε μεσα σε 15 εργασιμες και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.
    μεσα δεκεμβρη μου ερχετε λογαριασμος να πληρωσω vodafone ιντερνετ
    τους παιρνω τηλεφωνω λοιπον να ρωτησω και μου λενε δεν βλεπουμε καποια αιτηση διακοπης η γραμμη σας ειναι ενεργη κανονικα,μα πως απανταω αφου ηρθα στο καταστημα σας και εχω και μαρτυρες μια και ημουν με αλλα 2 ατομα μου λενε οτι θα εγινε καποιο λαθος και θα κανουν διακοπη εκεινη τη στιγμη και το ποσο του λογαριασμου θα γινει πιστωση.ολα καλα λεω ας παει στο διαολο φτανουμε μεσα γεναρη λοιπον και μου ρχετε και αλλος λογαριασμος να πληρωσω,παιρνω τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και μου λενε πως δενε χει γινει καμια διακοπη και η γραμμη μου ειναι ενεργη και αν θελω να κανω νεα αιτηση διακοπης,το οποιο σημαινει οτι μεχρι να γινει θα ερθει και αλλος λογαριασμος.
    χωρις λοιπον να συγχιστω αλλο τους ετοιμαζω μια ωραιοτατη καταγγελια και να κοψουν τον λαιμο τους,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΡΑΓΚΟ!!!!
    ΠΙΣΩΩΩ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE τον τελευταιο καιρο εχω ακουσει και αλλες ιστοριες παθοντων.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Συμφωνώ μαζί σου ήμουν και εγώ συνδρομητής στην κινητή τηλεφωνία, κέντρο στην πόλη που είμαι και δεν είχα σήμα επικοινωνώ μαζί τους ναι σήμερα ναι αύριο τίποτα και όσο για την διακοπή μου έκαναν τα ίδια και είναι και επαγγελματικό το νούμερο άλλαξα εταιρία και σώθηκα

Racefit Growler...τελος!!
    HOL
    ισως η καλυτερη αυτη τη στιγμη εταιρεια σε σταθερη τηλεφωνια κ internet

Εγώ πάλι έχω 2 χρόνια συμβόλαιο κινητού vodafone και πλέον και στικάκι για νετ.
    Μακριά από το στικάκι onda το huawai δουλεύει μια χαρά.
    Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    HOL
    ισως η καλυτερη αυτη τη στιγμη εταιρεια σε σταθερη τηλεφωνια κ internet

...και πλέον μαζί με τη vodafone και πάλι μιας και οι ΄΄Αγλλοι εξαγόρασαν το 20% της hol του Κόκαλλη , ο οποίος με τη σειρά του διατηρεί περίπου ένα ποσοστό της τάξης του 10% στη vodafone......MEΓΑΛΕΙΑ!!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ολες αυτες οι εταιριες που λετε

εχουν?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Υπάρχουν κι άλλες τηλεφωνικές μαϊμουδοεταιρίες που ούτε δείχνουν να εξυπηρετούν
    τον πελάτη, ούτε παρέχουν σωστές υπηρεσίες. Μία αντίστοιχη περιπέτεια σαν τη δική
    σου πέρασα πριν 2 χρόνια θυμάμαι με μια άλλη τηλεφωνική εταιρία, που για προφανής
    λόγους δημοσιότητας δεν μπορώ να αναφέρω την ονομασία της. Τώρα είμαι στην Tellas
    στην οποία εδώ κι ένα χρόνο είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με πέρισυ, που στο τεχνικό
    τμήμα χρειαζόμουν πάνω από 50 λεπτά αναμονής στο σταθερό με το ακουστικό
    στο χέρι ώστε να συνδεθώ και να μιλήσω με κάποιον τεχνικό για το πρόβλημά μου που
    συνήθως ήταν η γραμμή του Internet, ενώ επίσης για να συνδεθώ με την Tellas και να
    αποδεσμευτώ από τον ΟΤΕ μου πήρε 10 μήνες από την ημερομηνία της αίτησής μου.
    Τώρα βέβαια όλα λειτουργούν στην εντέλεια και είμαι ευχαριστημένος, οπότε δεν ψάχνομαι
    σε άλλη εταιρία για να μην πάθω πάλι τα ίδια.

Σε καταλαβαίνω πάντως γι'αυτό που περνάς. Λίγο πολύ οι περισσότεροι από εμάς έχουμε
    περάσει αντίστοιχα προβλήματα με μαύρους λογαριασμούς που στόχο είχαν το πορτοφόλι
    μας και τα νεύρα μας... Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ολες αυτες οι εταιριες που λετε

εχουν?
    Εχουν.....σημααααα,σημα καμπαααανα!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Vodafone

Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    απο τον τιτλο και μονο καταλαβετε περιπου περι τεινος προκειτε.
    ξεκιναω λοιπον

φλεβαρη του 2008 παω και κανω αιτηση στην vodafone για σταθερο και adsl,στο καταστημα μουλενε οτι ολη η διαδικασια μεχρι να εχω τις υπηρεσιες σπιτι μου θα παρει 20-25 εργασιμες να μην τα πολυλογω φτανουμε στον μαιο του 2008 και ακομα τιποτα σε τηλεφωνα που ειχα μαζι τους μου λεγανε συνεχεια καποια μουφα οτι αντιμετωπιζουν καποια προβληματα να κανω υπομονη κλπ κλπ μετα απο 1-2 βδομαδες δυστυχως αναγκαζομαι να προβω σε μετακομιση μιας και η σπιτονοικοκυρα ηθελε το σπιτι.αφου λοιπον βρισκω καινουργιο σπιτι παω στην vodafone ωστε να κανω μετα φορα της υπηρεσιας(που μεχρι τοτε δεν ειχα)στη νεα μου διευθυνση,να μην τα πολυλογω ιντερνετ ειδα μεσα ιουλιου 2008 και σκεφτειτε οτι η πρωτη αιτηση ηταν φλεβαρη του 2008.
    τελοσπαντων επιτελους ιντερνετ αλλα η γραμμη να σερνετε με το ζορι να κλειδωνει στα 8mbs ενω σου λεει ιντερνετ εως 24mbs.η τηλεφωνικη γραμμη να εχει προβλημα κλπ κλπ.σε τεχνικη υποστηριξη τα τηλεφωνα ηταν ματαια μιας και το μονο που επερνα ηταν δικαιολογιες.
    οποτε τον νοεμβρη του 2009 αποφασισω να κανω διακοπη.παω στις 28/11/09 λοιπον σε ενα καταστημα vodafone και κανω αιτηση διακοπης,στο μεταξυ γινομαι συνδρομητης στην netone η οποια συνδεση εφτασε μεσα σε 15 εργασιμες και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.
    μεσα δεκεμβρη μου ερχετε λογαριασμος να πληρωσω vodafone ιντερνετ
    τους παιρνω τηλεφωνω λοιπον να ρωτησω και μου λενε δεν βλεπουμε καποια αιτηση διακοπης η γραμμη σας ειναι ενεργη κανονικα,μα πως απανταω αφου ηρθα στο καταστημα σας και εχω και μαρτυρες μια και ημουν με αλλα 2 ατομα μου λενε οτι θα εγινε καποιο λαθος και θα κανουν διακοπη εκεινη τη στιγμη και το ποσο του λογαριασμου θα γινει πιστωση.ολα καλα λεω ας παει στο διαολο φτανουμε μεσα γεναρη λοιπον και μου ρχετε και αλλος λογαριασμος να πληρωσω,παιρνω τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και μου λενε πως δενε χει γινει καμια διακοπη και η γραμμη μου ειναι ενεργη και αν θελω να κανω νεα αιτηση διακοπης,το οποιο σημαινει οτι μεχρι να γινει θα ερθει και αλλος λογαριασμος.
    χωρις λοιπον να συγχιστω αλλο τους ετοιμαζω μια ωραιοτατη καταγγελια και να κοψουν τον λαιμο τους,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΡΑΓΚΟ!!!!
    ΠΙΣΩΩΩ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE τον τελευταιο καιρο εχω ακουσει και αλλες ιστοριες παθοντων.

φίλος αυτά είναι κλασικά φαινόμενα στο Ελάντα ,

επέτρεψε μου να σου εξηγήσω κάποια πράγματα που ισχύουν και μετά θα καταλάβεις ποιος και τι πταιει!!!

1) αν δεν είχες καθόλου τηλεφωνική γραμμή Οτε σπίτι ώστε να γίνει η φορητότητα όντως η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 μήνες και όχι σε 1,5 που σου είπαν ,

2) όταν αλλάζεις διευθηνση και ζητάς από το πάροχο να σου συνδεσει τη γραμμή σε νέα διευθηνση , ή όλη διαδικασία ξεκινάει από την αρχή που σημαίνει αλλα 3 μηνάκια στο περιμενε ,

3) 24 mbps δε θα δεις απο καμμια εκτος αν εισαι κολοφαρδος και το σπιτι σου ειναι πανω στο καφαο , εγω με 24 forthnet μολις 6 εχω , βεβαια και σε αυτο η εταιρειες ειναι ξεκαθαρες μιας και σου λενε εως 24 , το εως 24 δεν χρειαζεται αναλυση ειναι ξεξαθαρο ,

4) τωρα για την αιτηση διακοπης προφανως εχεις πεσει σε κατσαπλια υπαλληλο , και η μονη λυση θα ηταν να πας ξανα στο καταστημα με οση υπομονη σου εχει απομεινει και να τους εξηγησεις με ομορφο τροπο τι εχει συμβει , κατα 99% θα στο λυσουν.

....ετσι εν ολιγοις εχουν τα πραγματα ,

το λαθος το δικο σου ειναι πως εφωσον σου εχουν πει για 1,5 μηνα και βλεπεις να περναει ο καιρος πας τα πραγματακια πισω και ακυρωνεις την αιτηση σου ( μπορεις να το κανεις ) και στη συνεχεια απευθηνεσαι σε αλλον παροχο ,

το να βλεπεις πως αυτα που σου λεει μια εταιρεια δεν πραγματοποιουνται και εσυ να παραμενεις σε αυτη ......ε sorry κιολας αλλα ειναι καπως μαζοχιστικο.

anyway shit happens .....σου ξαναλεω κανε ενα κοπο και πηγαινε στο αρχικο καταστημα για να το λυσεις !!!!

φιλικα

εγω παλι να ρωτησω κατι??
    οταν εκανες αιτηση διακοπης δεν πηρες αντιγραφο με την ημερομηνια καταθεσης??

τωρα για τα υπολοιπα δεν εχω να πω κατι...

ουτος ή αλλιως το ιντερνετ δεν εχει ροδες... και δεν προκειτε να αποκτησει...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Re: Re: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Vodafone

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    ...κανε ενα κοπο και πηγαινε στο αρχικο καταστημα για να το λυσεις !!!!
    +1000! Απόφυγε τις τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις και πήγαινε κατ' ιδίαν στο κατάστημα.
    Απέδωσε ευθύνη στον υπάλληλο που σε εξυπηρέτησε ή έστειλε την αίτηση διακοπής σου.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Kαμμια εταιρεια δεν δινει αντιγραφο των αιτηματων που κανει ,

αυτα αποτελουν εταιρικα εγραφα

τα οποια καταστρεφονται με πρωτοκολα μετα απο 2 με 3 μηνες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Kαμμια εταιρεια δεν δινει αντιγραφο των αιτηματων που κανει ,

αυτα αποτελουν εταιρικα εγραφα

τα οποια καταστρεφονται με πρωτοκολα μετα απο 2 με 3 μηνες.

οκ!

παω να καταστρεψω τα δικα μου...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    οκ!

παω να καταστρεψω τα δικα μου...
    τι αντιγραφα εχεις ρε συ??

εχεις απο αλλαγες προγραμματων ,
    απο αλλαγη διευθηνσης ,
    απο αλλαγη αριθμου ,
    απο αναλυση κλησεων ???

αν εχεις απο το συμβολαιο της συνδεσης ή της επιδοτησης ,

αυτα καλως τα εχεις μιας και ειναι συμβολαια και περνεις αντιγραφο
    αλλα για τα υπολοιπα δε περνεις !!!

Επειδή ήμουν εργαζόμενος στην Wind πριν 2 χρόνια εχω να πω το εξής:
    Ο πελάτης όταν κάνει αίτηση διακοπής συμβολαίου (είτε είναι για κινητή , είτε για internet) υπογράφει στο κάτω μέρος της διακοπής συμβολαίου και παίρνει αντίγραφο μαζί του!!!
    Μάλιστα στην δική σου περίπτωση , θα πλήρωνες άλλο ενα ακόμα πάγιο αφού το συμβόλαιο δεν διακόπτεται αμέσως , χρειάζονται 30 μέρες και του ότι δεν είχες ακόμα κλείσει χρόνο.

Αυτό που σου προτείνω όπως και οι προλαλήσαντες είναι να πας στο κατάστημα που έκανες την αίτηση διακοπής και να ζητήσεις κάποιες εξηγήσεις.

Αυτά και καλό κουράγιο....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ On Telecoms.‏
    από requiem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 15:24
  2. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  3. Απαντήσεις: 1