απο τον τιτλο και μονο καταλαβετε περιπου περι τεινος προκειτε.
ξεκιναω λοιπον
φλεβαρη του 2008 παω και κανω αιτηση στην vodafone για σταθερο και adsl,στο καταστημα μουλενε οτι ολη η διαδικασια μεχρι να εχω τις υπηρεσιες σπιτι μου θα παρει 20-25 εργασιμες να μην τα πολυλογω φτανουμε στον μαιο του 2008 και ακομα τιποτα σε τηλεφωνα που ειχα μαζι τους μου λεγανε συνεχεια καποια μουφα οτι αντιμετωπιζουν καποια προβληματα να κανω υπομονη κλπ κλπ μετα απο 1-2 βδομαδες δυστυχως αναγκαζομαι να προβω σε μετακομιση μιας και η σπιτονοικοκυρα ηθελε το σπιτι.αφου λοιπον βρισκω καινουργιο σπιτι παω στην vodafone ωστε να κανω μετα φορα της υπηρεσιας(που μεχρι τοτε δεν ειχα)στη νεα μου διευθυνση,να μην τα πολυλογω ιντερνετ ειδα μεσα ιουλιου 2008 και σκεφτειτε οτι η πρωτη αιτηση ηταν φλεβαρη του 2008.
τελοσπαντων επιτελους ιντερνετ αλλα η γραμμη να σερνετε με το ζορι να κλειδωνει στα 8mbs ενω σου λεει ιντερνετ εως 24mbs.η τηλεφωνικη γραμμη να εχει προβλημα κλπ κλπ.σε τεχνικη υποστηριξη τα τηλεφωνα ηταν ματαια μιας και το μονο που επερνα ηταν δικαιολογιες.
οποτε τον νοεμβρη του 2009 αποφασισω να κανω διακοπη.παω στις 28/11/09 λοιπον σε ενα καταστημα vodafone και κανω αιτηση διακοπης,στο μεταξυ γινομαι συνδρομητης στην netone η οποια συνδεση εφτασε μεσα σε 15 εργασιμες και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.
μεσα δεκεμβρη μου ερχετε λογαριασμος να πληρωσω vodafone ιντερνετ![]()
![]()
![]()
τους παιρνω τηλεφωνω λοιπον να ρωτησω και μου λενε δεν βλεπουμε καποια αιτηση διακοπης η γραμμη σας ειναι ενεργη κανονικα,μα πως απανταω αφου ηρθα στο καταστημα σας και εχω και μαρτυρες μια και ημουν με αλλα 2 ατομα μου λενε οτι θα εγινε καποιο λαθος και θα κανουν διακοπη εκεινη τη στιγμη και το ποσο του λογαριασμου θα γινει πιστωση.ολα καλα λεω ας παει στο διαολο φτανουμε μεσα γεναρη λοιπον και μου ρχετε και αλλος λογαριασμος να πληρωσω,παιρνω τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και μου λενε πως δενε χει γινει καμια διακοπη και η γραμμη μου ειναι ενεργη και αν θελω να κανω νεα αιτηση διακοπης,το οποιο σημαινει οτι μεχρι να γινει θα ερθει και αλλος λογαριασμος.
χωρις λοιπον να συγχιστω αλλο τους ετοιμαζω μια ωραιοτατη καταγγελια και να κοψουν τον λαιμο τους,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΡΑΓΚΟ!!!!
ΠΙΣΩΩΩ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ!!!!!
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE τον τελευταιο καιρο εχω ακουσει και αλλες ιστοριες παθοντων.