Βρε ποιό κρύο!!!Γρανίτα και μάλιστα από κίτροΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο...
Για πες στο ξαδερφάκι να κανονίσει... αλλιώς...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι Μπιλάρα γιατί το παράκανε πια η συμμορία με την πάρτυ σου
![]()
![]()
![]()
Βρε ποιό κρύο!!!Γρανίτα και μάλιστα από κίτροΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο...
Για πες στο ξαδερφάκι να κανονίσει... αλλιώς...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι Μπιλάρα γιατί το παράκανε πια η συμμορία με την πάρτυ σου
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εντάξει λοιπόν, αφού το θέτεις έτσι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αμα φτασεις στην ηλικια μου και βγαζεις γκομενες με την ομορφια σου και οχι με τα λεφτα σου, τοτε θα εισαι ενας αποτυχημενος.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ρε την σκρ@φα![]()
![]()
![]()
Μου φαίνεται πως σας κορόιδεψε και τους 2 και σας τσέπωσε τα φράγκα!
Αλλά τι να περιμένεις από 2 πορνόγερους σαν και σας:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Πιστεψε το!!!
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Και που εισαι Μπιλλυ,
Εισαι πολυ αγαθος και με κανεις να γελαω με την βλακεια που σε δερνει!!!
Νομιζεις οτι φοβηθηκα τον ψευτοεκβιασμο σου την στιγμη που μπορουν να βρεθουν 10 αξιοπιστα ατομα να βεβαιωσουν οτι η εν λογω δεσποινις ηταν συνοδεια σου και οτι εγω βρεθηκα εκει τυχαια???:rotflmao: :rotflmao:
Αφου σου εχω πει οτι εχω απλωσει τα διχτια μου παντου.
Ποιος νομιζεις οτι ειχε κανονισει περσυ να σου κρατησουν την μηχανη στο συνεργειο μεχρι να ξοφλησεις τις συνδρομες σου???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ηταν τυχαιο που την πηρες αφου με πληρωσες???![]()
![]()
Αντε μη τσαντιστω και κανονισω να παιρνει και πιο συχνα αδειες η γυναικα σου για να βρισκεται και πιο πολυ ωρα μαζι σου=περισοτερες παντοφλιες...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Μα ποιον μου θυμιζει, ποιον μου θυμιζει?????:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Peskandritsos ταμία, πρόσεχε τους συνεργάτες σου!!!
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η παρακάτω φωτό![]()
:rotflmao:
Ταμία μην τους πιστεύεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Peskandritsos ταμία, πρόσεχε τους συνεργάτες σου!!!
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η παρακάτω φωτό![]()
Έχουν βαλθεί όλοι να μας ρίξουν από τις θέσεις μας και με τρόπους ύπουλους προσπαθούν να φέρουν την διχόνοια![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Οφθαλμόν αντί οφθαλμού...:oΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και που εισαι Μπιλλυ,
Εισαι πολυ αγαθος και με κανεις να γελαω με την βλακεια που σε δερνει!!!
Νομιζεις οτι φοβηθηκα τον ψευτοεκβιασμο σου την στιγμη που μπορουν να βρεθουν 10 αξιοπιστα ατομα να βεβαιωσουν οτι η εν λογω δεσποινις ηταν συνοδεια σου και οτι εγω βρεθηκα εκει τυχαια???:rotflmao: :rotflmao:
Αφου σου εχω πει οτι εχω απλωσει τα διχτια μου παντου.
Ποιος νομιζεις οτι ειχε κανονισει περσυ να σου κρατησουν την μηχανη στο συνεργειο μεχρι να ξοφλησεις τις συνδρομες σου???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ηταν τυχαιο που την πηρες αφου με πληρωσες???![]()
![]()
Αντε μη τσαντιστω και κανονισω να παιρνει και πιο συχνα αδειες η γυναικα σου για να βρισκεται και πιο πολυ ωρα μαζι σου=περισοτερες παντοφλιες...![]()
![]()
![]()
Και όσο πάει παίρνει και περισσότερους η μπάλα...
Ο πύργος καταρρέει κύριοι...
Η επανάσταση των συνδρομητών άρχισε...
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Έχω και άλλα ντοκουμέντα να σου δείξω, αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη να στα αποκαλύψω σήμερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μα ποιον μου θυμιζει, ποιον μου θυμιζει?????:rotflmao::rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=96428![]()
Από βδομάδα θα επανέλθω.
Τώρα το είδα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Έχω και άλλα ντοκουμέντα να σου δείξω, αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη να στα αποκαλύψω σήμερα.
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=96428![]()
Από βδομάδα θα επανέλθω.
Ξενέρωσα![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Και μαλακιζομαστε τοση ωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Τώρα το είδα.....
Ξενέρωσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()