Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: lc4 640sm 04

Νέο μέλος

lc4 640sm 04

γειασ σας σημερα πηγα ειδα στον ματακο αυτο το motori το γουσταρα ασχημα σεν εχω και τρελη εμπειρια απο μηχανες την θελω ισα ισα για μεσα στην πολη...
    τι λετε αξιζει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: lc4 640sm 04

Αρχικά δημιουργήθηκε από ale3akos
    γειασ σας σημερα πηγα ειδα στον ματακο αυτο το motori το γουσταρα ασχημα σεν εχω και τρελη εμπειρια απο μηχανες την θελω ισα ισα για μεσα στην πολη...
    τι λετε αξιζει?
    Εχουν παιξει απειρα θεματα για το ιδιο μηχανακι...
    Ψαξε λιγακι πριν ανοιξεις καινουργιο ποστ...
    Θα βρεις ΟΛΕΣ τις απαντησεις σου...

Νέο μέλος

Re: Re: lc4 640sm 04

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Εχουν παιξει απειρα θεματα για το ιδιο μηχανακι...
    Ψαξε λιγακι πριν ανοιξεις καινουργιο ποστ...
    Θα βρεις ΟΛΕΣ τις απαντησεις σου...
    ναι φιλε εψαξα και διαβασα... σημερα το πρωι ηταν να παω να το παρω και ξενερωσα τοσο ασχημα με ολα αυτα που διαβασα και ολα οσα μου ειπαν φιλοι μου...που το ακυρωσα...
    κριμα γαμω και παντα ειχα ονειρο να παρω ενα κτμ...

Re: Re: Re: lc4 640sm 04

ναι φιλε εψαξα και διαβασα... σημερα το πρωι ηταν να παω να το παρω και ξενερωσα τοσο ασχημα με ολα αυτα που διαβασα και ολα οσα μου ειπαν φιλοι μου...που το ακυρωσα...
    κριμα γαμω και παντα ειχα ονειρο να παρω ενα κτμ...
    Συγνωμη αλλα τι σε ξενερωσε
    Απο αυτα που διαβασες γτ απο το τι λενε οι φιλοι ειναι αλλο θεμα και ας μην το πιασουμε...

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: lc4 640sm 04

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Συγνωμη αλλα τι σε ξενερωσε
    Απο αυτα που διαβασες γτ απο το τι λενε οι φιλοι ειναι αλλο θεμα και ας μην το πιασουμε...

ηξερα γενικα οτι τα κτμ βγαζουν "μερικα" προβληματακια αλλα οχι και ετσι....
    και απο την αλλη ..θα ηταν η πρωτη μου μηχανη.... αλλα ολοι εσεις εδω απ'οτι διαβαζω έχετε γνώσεις γενικά σε μηχανικα μερη κτλπ.... εγω τι να το κανω το κτμ...ουτε λαδια δεν ξερω απο που αλλαζει... και για ψίλου πηδημα θα πρεπει να πηγενω σε τεχνικο και να φευγουν τα εβρό αερα πατέρα

Re: Re: Re: Re: Re: lc4 640sm 04

ηξερα γενικα οτι τα κτμ βγαζουν "μερικα" προβληματακια αλλα οχι και ετσι....
    και απο την αλλη ..θα ηταν η πρωτη μου μηχανη.... αλλα ολοι εσεις εδω απ'οτι διαβαζω έχετε γνώσεις γενικά σε μηχανικα μερη κτλπ.... εγω τι να το κανω το κτμ...ουτε λαδια δεν ξερω απο που αλλαζει... και για ψίλου πηδημα θα πρεπει να πηγενω σε τεχνικο και να φευγουν τα εβρό αερα πατέρα
    Αν δεν εχεις την παραμικρη εμπειρια απο μηχανακια τοτε καλα εκανες και δεν το πηρες...
    Οτι ειναι λιγο ιδιοτροπα μηχανακια ειναι ΑΛΛΑ αν τους συμπεριφερεσε οπως πρεπει ειναι πιστα...

Απροοπτα εχουν ολα τα μηχανακια πλεον,ποσο μαλλον αυτα που ειναι τοσο πουσαρισμενα για να αποδιδουν οπως αποδιδουν...
    Σου ευχομαι παντως να αποκτησεις καποια στιγμη ενα ΚΤΜ.Ειναι κατι που πρεπει να το ζησεις...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μεταξυ μας βεβαια, το lc4 δεν ειναι και τοσο πουσαρισμενο

:a13: :a13: :a13:

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

περισσοτερο ψιθικα να το παρω επειδη πωλειτε σε αντιπροσωπο κτμ (moto makina) θεσσαλονικη δεν ξερω αν τον γνωριζετε και δινει και 3μηνη εγκυηση (18000 χλμ) εδειχνε το μηχανακι...ψευτικο νουμερο αλλα το παραβλεπουμε για μοντελο του 2003.

περισσοτερο ψιθικα να το παρω επειδη πωλειτε σε αντιπροσωπο κτμ (moto makina) θεσσαλονικη δεν ξερω αν τον γνωριζετε και δινει και 3μηνη εγκυηση (18000 χλμ) εδειχνε το μηχανακι...ψευτικο νουμερο αλλα το παραβλεπουμε για μοντελο του 2003.
    Καθολου ψευτικο νουμερο...Ειναι πολυ πιθανο να εχει τοσα...
    Το δικο μου ειχε 8000 οταν το πηρα.Ασε που αυτα εχουν ψηφιακο κοντερ και ναι μεν μπορουν να ριξουν τα χιλιομετρα αλλα ειναι λιγο μανουρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Τραβα παρε εσυ κανενα παλιο χαλακι απο την λαικη να στρωνεις κατω απο το ιταλικο
    να μην γεμισει η πυλωτη λαδια και ασε μας εμας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Μηχανάκι για πόλη είναι καρντασάκο. Άντε και καμιά χαλκιδική. Πόσα χλμ περίμενες να έχει ?

Το οδήγησες ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μηχανάκι για πόλη είναι καρντασάκο. Άντε και καμιά χαλκιδική. Πόσα χλμ περίμενες να έχει ?

Το οδήγησες ?
    Μπα.....Με αυτα που θα του ειπαν και θα διαβασε θα φοβηθηκε ακομη και να το βαλει μπροστα...
    Σου λεει "Κατσε μην βαρεσει καμια μπιελα και θελουμε να το πληρωνουμε..."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    katarxas xilia sugnwmh gia ta greeklish alla leipw apo to spiti kai grafw apo to kinito.
    Nai xthes piga to eida to mhxanaki kai to odigisa kiolas...h deutera tou einai diaolos i idea mou einai?...
    To thelw mono gia poli kai ante to parapoli to kalokairi kamia xalkidikh...
    Simera to prwi htan na paw na ksekinisw tis diakikasies...kai telika dn piga giati etuxe na diavasw osa grafete
    edw sto forum...
    Allo mhnuma dn tha steilw gia na mhn me kraksoun kai oi admin gia ta greeklish

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ale3akos
    ...h deutera tou einai diaolos i idea mou einai?...

Nα υποθέσω δλδ πως ''τρίτη'' δεν βάλαμε ? Γιατί εγώ ξέρω και για ''τρίτη''... και για ''τετάααρτη''.

Τέλως πάντων, μην το παίρνεις αν άκουσες και διάβασες διάφορα από ΄δω κι από ΄κει. Ούτως ή άλλως, ΚΤΜ δεν αγοράζεις για ''εμπορικούς'' λόγους, ούτε για ''συναισθηματικούς''. Αλλιώς, θα αγόραζες Άφρικα. Και στις δύο περιπτώσεις. :rotflmao:

Εν κατακλείδι... αν το καβάλησες, και δεν σου έκανε το κλικ, εεεε τότε από ΄δω και πέρα θα σε αναλάβει ο LARISEOS.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    ...h deutera tou einai diaolos i idea mou einai?...

Nα υποθέσω δλδ πως ''τρίτη'' δεν βάλαμε ? Γιατί εγώ ξέρω και για ''τρίτη''... και για ''τετάααρτη''.

Τέλως πάντων, μην το παίρνεις αν άκουσες και διάβασες διάφορα από ΄δω κι από ΄κει. Ούτως ή άλλως, ΚΤΜ δεν αγοράζεις για ''εμπορικούς'' λόγους, ούτε για ''συναισθηματικούς''. Αλλιώς, θα αγόραζες Άφρικα. Και στις δύο περιπτώσεις. :rotflmao:

Εν κατακλείδι... αν το καβάλησες, και δεν σου έκανε το κλικ, εεεε τότε από ΄δω και πέρα θα σε αναλάβει ο LARISEOS.

Μη βιάζεσαι ρε Vale...
    Φιλαράκι πάρε Άφρικα... να κοιμάσε μια ζωή...

υ.γ.1 Και τώρα ας μπει και ο Τάσος να κλείσουμε...
    υ.γ.2 εκεί στο "...μια ζωή..." ξεχασα το ήσυχος...?!?! :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. duke ΙΙ.04 - lc4 640 .04
    από kouremenos στο forum KTM
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2009, 21:30
  2. Γνωμες για ΚΤΜ 640 Lc4 motard '04
    από camen στο forum KTM
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2009, 13:46