Αφου πεταγονται ολοι ...ασ πεταχτω και γω.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ω τι ευγενής νέος Θεέ μ'!!Πες μου ότι ξέρεις πιάνο και γαλλικά...:rotflmao: :rotflmao:![]()
Τι εγινε με το παληκαρι ,τον βρηκαμε ? Απο τον Πορο λεω. Τον συμαθητη μου.![]()
Αφου πεταγονται ολοι ...ασ πεταχτω και γω.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ω τι ευγενής νέος Θεέ μ'!!Πες μου ότι ξέρεις πιάνο και γαλλικά...:rotflmao: :rotflmao:![]()
8a sou apantousa ala to epipedo mou den mou epitrepiΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
asta mpimpiko mou me aftin tin krisi den mporis oute ton kefte na pisis na mpi sto tigani...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Kalos ta paidia ta dika mas mas ! Edo sti piesi mpoyklakia moy k oxi ktm den exo pia kardia moy mono Kati anamniseis p prospathoyn na moy tis svisoune logo oikonomikis krisis k litotitas file...![]()
den pirazi mpimpiko mou 8a er8oun meres pou 8a anevi i xolisterini mas ke pali...
afrotwin
Δεν έχω πάει ακόμα και με τηλέφωνα δεν βρήκα άκρη.Υπομονή...Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Αφου πεταγονται ολοι ...ασ πεταχτω και γω.![]()
Γαμώτο...και είχα την ελπίδα να το κάνω μπουρδέλο το θρεντ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
8a sou apantousa ala to epipedo mou den mou epitrepi![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μπουρδελο είναι ήδη φίλε αφού υπάρχουν μέσα σε αυτό οι λέξεις κράτος ,Δούκας κ όμιλος ασπις δε θέλει άλλη προσπάθεια
ΟΚ μαν. Σε ευχαρισω προκαταβολικα οτι και να γινει.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν έχω πάει ακόμα και με τηλέφωνα δεν βρήκα άκρη.Υπομονή...Γαμώτο...και είχα την ελπίδα να το κάνω μπουρδέλο το θρεντ.
![]()
Οσο για το θρεντ...Τιποτα νεοτερο απο Τριτη λετε να εχουμε ?
Για την ασφαλιστικη λεω ...να μην ξεχνιομαστε...9.5 χιλιαρικα ειναι αυτα![]()
...Παιδες παω ,τα λεμε .Παιρνω την Βαλεντινα μου και παω στο χωριο να προλαβω το τοπικο καρναβαλι .
Καλη Καθαρη ΔΕυτερα σε ολους.![]()
![]()
![]()
ma ine apo mono tou den diavazis ipo eksetasi leeiΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν έχω πάει ακόμα και με τηλέφωνα δεν βρήκα άκρη.Υπομονή...Γαμώτο...και είχα την ελπίδα να το κάνω μπουρδέλο το θρεντ.
![]()
kolonoskopisis daxtiloskopisis enteroklisis ke lipa sinafi 8eli ke prospa8ia...
anikse ena kenourio thredaki na milame eki re den kani na xalame ton kosmo
den ine sosto
iparxi ke 8eos ke vlepi![]()
afrotwin
Με την Ιντερσαλονικα υπάρχει κάποιο θέμα???
Παντως η commercial ακομα δεν πληρωνει.....απο δικαιολογια σε δικαιολογια.....κανα νεο απο μεσα εχουμε????
ti dikaiologia diladi gia pes?Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
Παντως η commercial ακομα δεν πληρωνει.....απο δικαιολογια σε δικαιολογια.....κανα νεο απο μεσα εχουμε????
na xanapo...
OI LOGARIASMOI THS COMMERCIAL EINAI DESMEYMENOI APO THN EPEIA..DE PLHRONEI H COMMERCIAL PLEON..ALLA OTI APODESMEYEI H EPEIA.!!
kaneis esy aitisi gia exagora as poyme?stelnoyme to fakelo soy stin epeia..otan deisei na to egrinei k na apodesmeysei ta xrimata poy dikaioyse KAI YPARXOYNE plironese esy k opoios allos.
tora bebea..poy tin epeia tin kleinoyne meta apo ypoyrgiki apofasi tha exoyme extra kathisteriseis.
pantos xthes pou elige i dioria gia tin ayxisi metoxikoy kefalaioy de mas kleisane.yparxei agliko ependitiko group poy ontos endiaferete kai einai edo ellada kai ginonte oi giapragmateyseis.
opote mallon paei gia paratasi to olo thema.
Η δικαιολογια πλεον (γιατι μεχρι σημερα μου λεγανε να περιμενω μεχρι 18/2 που βγαινει η αποφαση της επιεα) ειναι οτι επαψε να λειτουργει η επιεα και το ρολο της τον εχει αναλαβει η εθνικη τραπεζα.Λογο της κινησης αυτης οι εργαζομενοι στην επιεα κανουν απεργια γιατι χανουν τη δουλεια τους με αποτελεσμα να μην εχουν στη commercial απο κανεναν ενημερωση για την ενεργοποιηση των λογαριασμων τους....
Εγω παντως δεν καταλαβαινω το εξης με την απλη λογικη μου:
Ή πληρωνουν ή κλεινουν για να μπορεσουμε να παμε στο επικουρικο.Να μενει η κατασταση ετσι 2 μηνες και να μην γινεται τπτ ειναι εγκληματικο και για τους πελατες τους αλλα και για αυτους που ειναι να αποζημιωθουν....Γιατι πρεπει να ειμαι υποχρεωμενος να χανω χρονο και χρημα μεχρι να κανονισουν ποιος ειναι υπευθυνος,σε ποιον θα πουληθει η εταιρεια,ποιος παιρνει αποφασεις κτλπ
![]()
![]()
![]()
ti na soy po ego tora esy ta lefta soy thes k oti k na akoys de soy kanei k logiko.Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
Η δικαιολογια πλεον (γιατι μεχρι σημερα μου λεγανε να περιμενω μεχρι 18/2 που βγαινει η αποφαση της επιεα) ειναι οτι επαψε να λειτουργει η επιεα και το ρολο της τον εχει αναλαβει η εθνικη τραπεζα.Λογο της κινησης αυτης οι εργαζομενοι στην επιεα κανουν απεργια γιατι χανουν τη δουλεια τους με αποτελεσμα να μην εχουν στη commercial απο κανεναν ενημερωση για την ενεργοποιηση των λογαριασμων τους....
Εγω παντως δεν καταλαβαινω το εξης με την απλη λογικη μου:
Ή πληρωνουν ή κλεινουν για να μπορεσουμε να παμε στο επικουρικο.Να μενει η κατασταση ετσι 2 μηνες και να μην γινεται τπτ ειναι εγκληματικο και για τους πελατες τους αλλα και για αυτους που ειναι να αποζημιωθουν....Γιατι πρεπει να ειμαι υποχρεωμενος να χανω χρονο και χρημα μεχρι να κανονισουν ποιος ειναι υπευθυνος,σε ποιον θα πουληθει η εταιρεια,ποιος παιρνει αποφασεις κτλπ
![]()
![]()
![]()
pantos de sto lene gia dikaiologia giati de theloyme na se plirosoyne gia na glitosoyne ta lefta soy etsi>?tin alithia soy lene.
Greek please.
...Παλι στο περιμενε δηλαδη...Μ@λ@κ@ μου ..ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙ.
Φραφε σε παρακαλω ρε συ Δουκα οτι νεοτερα εχεις .
Παιδια η υπομονη μου εξαντληται.Οπως ειπε και ο φιλος ....να δουμε τι θα γινει .
Επικουρικο η κατι αλλο ,αλλα Γρηγορα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()