Φιλε μου δεν με καταλαβαινεις απολυτα.Δεν τα βαζω με τους εργαζομενους στην commercial που δεν μου φταινε τιποτα οι ανθρωποι αλλα με το ολο συστημα που δεν προστατευει καθολου τον ασφαλισμενο.Γι'αυτο και παντα ειμαι πολυ ευγενικος μαζι τους στις 15 φορες που εχω παει απο εκει και στα 1.000.000 τηλεφωνα που εχω κανει.Οταν εχουν κλειδωμενους λογαριασμους καταλαβαινω πως δεν μπορω να παω και να πληρωθω μεχρι να αλλαξει η κατασταση.Τα παιρνω στην κρανα ομως οταν ολοι οι υπευθυνοι αυτης της καταστασης/καθυστερησης με γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια αφου τραβανε μια διαδικασια οσο δεν παει χωρις να μπορει να κινηθει χρημα.Θα επρεπε σε αναλογες καταστασεις να υπαρχει ενας τροπος ωστε οι ανθρωποι να πληρωνονται αμεσα και χωρις καθυστερηση παρα να καθονται και να περιμενουν εξιγνιασεις,αγοραπωλησιες,συμφωνιες κατω απο το τραπεζι κτλπ που δεν ξερω γω ποσο χρονο θα τραβηξουν ενω ειμαστε υποχρεωμενοι να πληρωνουμε αμεσως τα δικα μας χρεη........Δεν μπορω το αδικο πια με καταλαβαινεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ti na soy po ego tora esy ta lefta soy thes k oti k na akoys de soy kanei k logiko.