Και γω εχω γνωστους που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα με 700?x2 με 3 παιδια αλλα απεργια δεν εχουν κανει ακομη, οπως ειπε και ο TheFace...:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι εφοριακοί,οι τελωνειακοί και γενικότερα οι Δ.Υ .Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με την μείωση των μισθών των Δ.Υ.Το μόνο πρόβλημα όσο αφορά την οικονομία (κατά την γνώμη μου) είναι η φοροδιαφυγή και μόνο η φοροδιαφυγή και από το εργατικό δυναμικό της χώρας,είναι σίγουρο ότι οι μόνοι που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν είναι οι υπάλληλοι και δη οι Δ.Υ.Όσο για αυτό που λες ότι χαλάνε το πρόγραμμά τους σκέψου κάτι απλό.Έχω έναν γνωστό μου που είναι εφοριακός,παίρνει 2400 ? το μήνα.Η γυναίκα του δεν δουλεύει,έχει πάρει λοιπόν το σπίτι του με δάνει που είναι 700? τον μήνα και σπουδάζει 2 κόρες,μία Αθήνα και μία Θεσσαλονίκη.Αυτός ο άνθρωπος που είχε σαν δεδομένο τα 2400? είδε ότι τα φέρνει τσίμα τσίμα με αυτά που παίρνει χωρίς φυσικά να υπολογίζει αύξηση και ξαφνικά του λένε θα σου κόψουμε όχι 100,όχι 200 αλλά 700 ευρώ...Δεν θα πρέπει να διαμαρτυρηθεί δηλαδή;Άλλο να λες σε κάποιον ότι δεν θα πάρει αύξηση και άλλο να λες ότι δεν θα πάρεις αύξηση αλλά στα κεκτημένα σου θα φας και μία μείωση 25%.Μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα...
"Δυστυχως αυτη η χωρα εχει αλλη μια παγκοσμια πρωτοτυπια, να διαμαρτυρονται/απεργουν οι... βολεμενοι/προνομιουχοι..."
Και για να μη φαινεται πως λοιδορω δεξια και αριστερα το προβλημα για μενα δεν ειναι τα χρηματα που περνουν αλλα η δουλεια που βγαζουν.