Και τώρα θες να σε λυπηθούμε και να την γλυτώσεις επειδή έχεις πάει το ohlins γαι service?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
a... που να καταλάβω ρε φίλε;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Σου έχω και νέα... το Ohlins (θυμάσαι γιατί μιλάμε έτσι; ) το έχω στον Τασούλη για service καθώς απο οτι κατάλαβα πάντα κάπου είχε χάσει στεγανοποίηση ή κάτι σχετικό... 150 ευρώ το κοστουμάκι. Έχω βάλει τον σουμιέ και το ΧΤ έχει γίνει σούστα κανονική... η πλάκα είναι βέβαια οτι είμαι τόσο κουλάδι που έτσι και αλλιώς δεν έχει διαφορά... Όταν είχες φτιάξει το δικό σου , πόσο σου είχαν πάρει για κάτι τέτοιο;;; (Αν θυμάμαι καλά εσύ είχες παρόμοια ζημιά έτσι;... ή απο το πολύ πιπίνι δεν μου έχει μείνει φαιά ουσία καθόλου; )
όσο για το 50αρικο... μην ανησυχείς.. μόλις κάνω ταμείο την Κυριακή θα στο δώσω φίλε...![]()
![]()
Gandalf
To 50ρικο δεν το γλυτώνεις...![]()
Θυμάμαι την συζήτηση που είχαμε αλλά δεν ήμουν εγώ...σε φάγανε τα πιπίνια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
ΩΧ ΩΧ ΩΧ...το είδε ο Αρχιταμίας...ετοιμάσου για μεγάλο πρόστιμο:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αυτο σαν να μην το καταλαβα καλα μου φαινεται!!!![]()
Καληνύχτα Μάκη![]()
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Συνάντηση με εμένα στο ίδιο μέρος
Γέφυρα της Επιδαύρου.
Στις 09:30 είναι καλά;
YΓ
Παίζει να φέρουμε τις γκρίνιες μαζί μας:
Μη βαράτε!!!!!
gate 7
red or dead
Αυτό το παιδί μές στη καρδιά μου τό'χω..!!Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Ξέχασες να αναφέρεις ότι θα προτιμήσουμε Π.Ε.Ο. για να το ευχαριστηθούμε κιόλας![]()
![]()
![]()
Γεια σου συνάδελφε!Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Συνάντηση με εμένα στο ίδιο μέρος
Γέφυρα της Επιδαύρου.
Στις 09:30 είναι καλά;
YΓ
Παίζει να φέρουμε τις γκρίνιες μαζί μας:
Μη βαράτε!!!!!
Οι γκρίνιες είναι προαιρετικές και στην κρίση/αντοχή του καθενός.![]()
![]()
Εγώ τη δικιά μου θα την φέρω...![]()
Αν παίζει και καμιά συναδέλφισα (kick-boxing/karate), ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη.
Που ξέρεις, μπορεί να τους αρέσει και να μειωθούν οι τηγανιές...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ωχ...ωχ...το βλέπω εγώ...θα φάμε καμιά ξώφαλτση τηγανιάΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γεια σου συνάδελφε!
Οι γκρίνιες είναι προαιρετικές και στην κρίση/αντοχή του καθενός.![]()
![]()
Εγώ τη δικιά μου θα την φέρω...![]()
Αν παίζει και καμιά συναδέλφισα (kick-boxing/karate), ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη.
Που ξέρεις, μπορεί να τους αρέσει και να μειωθούν οι τηγανιές...![]()
![]()
![]()
Λοιπόν εγώ όμως επειδή θα βαριέμαι να σας περιμένω θα σκάσω μύτη εκεί που θα σας περιμένει ο boldor... ( το γνωστό σημείο που είχαμε συναντηθεί και στην κοπή )
ΟΚ?
Ισχύει αυτό το σημείο για συνάντηση?
Τι να κάνεις ρε Τζίμμυ? Το κορίτσι θέλει μηχανάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ωχ...ωχ...το βλέπω εγώ...θα φάμε καμιά ξώφαλτση τηγανιά![]()
Λοιπόν εγώ όμως επειδή θα βαριέμαι να σας περιμένω θα σκάσω μύτη εκεί που θα σας περιμένει ο boldor... ( το γνωστό σημείο που είχαμε συναντηθεί και στην κοπή )
ΟΚ?
Ισχύει αυτό το σημείο για συνάντηση?
Να τ'αφήσουμε σπίτι μόνο του?![]()
Επειδή δεν ξέρω πως βγαίνουμε Παλαιά εθνική![]()
![]()
, θα προσφερθεί κάποιος να πάμε τουλάχιστον μέχρι εκεί, με τους ξέφρενους ρυθμούς μου
, και μετά συναντιόμαστε Άργος.
Δεν γουστάρω με τίποτα να καθυστερήσω, ούτε να στερήσω τη χαρά του στροφιλικίου σε κανένα φιλαράκο, οπότε με το που βγαίνουμε παλαιά, αναλαμβάνω την οπισθοφυλακή...![]()
Θα σε πάρω τηλέφωνο Τζιμάκο...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κάτσε γιατί στο τέλος θα μπερδέψουμε τα μπούτια μας![]()
Εσείς θα έρθετε από παλιά εθνική έτσι? Δεν θα περάσετε τα διόδια της Ελευσίνας.
Αν είναι και έρθετε από εκεί τότε να κάνουμε την συνάντηση στον ισθμό!
Εσύ Πέτρο τι λες? Εκεί που είχαμε συναντηθεί που πήγαμε Λουτράκι...
Αποφασίστε από που θα έρθετε να ξέρουμε που να περιμένουμε!
Όσο για την οπισθοφυλακή μην τρελαίνεσαι...και εγώ διπλός θα είμαι γιατί θα πάρω και ένα φιλαράκι μαζί μου!
ΥΣ. Ρε o blueangel χάθηκε...δεν έχει απαντήσει ακόμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Από e-mail που μου στείλανε (ένας άλλος παντρεμένος):
Πριν το γάμο...
Αυτός: Ναι, επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.
Αυτή: Θέλεις να φύγω;
Αυτός: Όχι. Ούτε καν να το σκέφτεσαι!
Αυτή : Με αγαπάς;
Αυτός : Φυσικά! Όσο πάει και πιο πολύ!
Αυτή: Με έχεις απατήσει ποτέ;
Αυτός: Όχι βέβαια!
Αυτή: Θα με φιλήσεις;
Αυτός: Οπωσδήποτε!
Αυτή : Θα με χτυπήσεις;
Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος!
Αυτή: Μπορώ να σε εμπιστευτώ;
Αυτός: Ναι.
Αυτή: Αγάπη μου!
Μετά το γάμο....
Απλά ξαναδιάβασε από το τέλος προς την αρχή!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ok... επιτρέψτε μου να προτείνω ενα δρομολόγιο...
Ραντεβού στο Περίπτερο την ώρα που είπαμε. Αναχώρηση μετά απο το ακαδημαϊκό 15-30λεπτο. Πάμε μέχρι τα διόδια και μπαίνουμε απο τον παράδρομο για Π.Ε.Ο.
Κάνουμε ανασυγκρότηση στον Ισθμό μετά την γεφυρά στο parking όπου και χώρο έχει για να σταματήσουμε αλλά και σίγουρα δεν θα χαθεί κανείς ψάχνοντας να το βρεί (απέναντι απο τα Goody's--- GPS 1981 ..:rotflmao: )
Τώρα όσον αφορά την βόλτα αυτή καθαυτή... πρώτο καλό στοπ μετά την ανασυγκρότηση είναι στο γνωστό ΣΤΟΡΚ για ενα καφεδάκι και συνέχεια για Ναύπλιο αμέσως μετά το διάλειμα αυτό.
Επιστροφή απο όπου θέλει και μπορεί ο καθένας , καθώς σίγουρα θα τρέξουν πολλοί να επιστρέψουν λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων (έτσι το λέμε τώρα...![]()
).. οπότε μπορεί να επιλέξουν την Ν.Ε.Ο για πιο γρήγορα.
Πείτε γνώμες...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Πάμε όπου θέλετε...εγώ δεν έχω πρόβλημα!
Αλλά καλύτερα η ανασυγκρότηση λέω να γίνει εδώ, που έχει και χώρο...http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...c9f35679a4bccb
Έτσι κάναμε όταν πήγαμε Λουτράκι.
Αλλιώς κάτω από την γέφυρα όπως γίνεται συνήθως![]()