Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Ερώτηση για AX-1 250.

Νέο μέλος Το avatar του/της iole
    Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεα στο φορουμ , και θα ηθελα την γνωμη σας για μια κινηση που θελω να κανω..
    θελω να παρω μια μηχανη AX1 250 , για την ευκολη μετακινηση μου μεσα στην πολη , επισεις εχω να οδηγησω 10 χρονια μοτο αλλα τα τυπου σκουτερ, παπια δεν μου αρεσουν καθολου ..οποτε ειπα να παρω ενα AX1 για αρχη ... και λογο του οτι , βρηκα μια ευκαιρια απο εναν τυπο που μου το αφηνει φιλικα 600 e ... πιστευετε οτι ειναι καλη επιλογη ?
    Εαν το χαμηλωσω πολυ , για να παταει ολο το ποδι κατω υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα στην οδηγηση??

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...!!!
    Η Ελλάδα, η χώρα των παράλληλων μονολόγων...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iole
    Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεα στο φορουμ , και θα ηθελα την γνωμη σας για μια κινηση που θελω να κανω..
    θελω να παρω μια μηχανη AX1 250 , για την ευκολη μετακινηση μου μεσα στην πολη , επισεις εχω να οδηγησω 10 χρονια μοτο αλλα τα τυπου σκουτερ, παπια δεν μου αρεσουν καθολου ..οποτε ειπα να παρω ενα AX1 για αρχη ... και λογο του οτι , βρηκα μια ευκαιρια απο εναν τυπο που μου το αφηνει φιλικα 600 e ... πιστευετε οτι ειναι καλη επιλογη ?
    Εαν το χαμηλωσω πολυ , για να παταει ολο το ποδι κατω υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα στην οδηγηση??
    σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...!!!
    Το ΑΧ 1 είναι ένα πολύ παλιό μηχανάκι .......... σίγουρα αξιόπιστο ........... αλλά πολύ παλιό !!!
    Ποιάς χρονολογίας είναι αυτό που σου πουλάνε και με πόσα χλμ. ;;;
    Τα κυβικά είναι καλά για νέα αρχή ........ το χαμήλωμα μόνο αν πραγματικά το χρειάζεσαι !!!

ειναι του 2001 μοντελο .. βασικα ηθελα να ποσταρω μια φοτο να το δειτε αλλα μαλλον κανω καποιο τεχνικο λαθος....

για να δουμε τωρα.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p3040041.jpg 
Προβολές:	882 
Μέγεθος:	77,2 KB 
ID:	190969

Μάλλον η 1η άδεια στην Ελλάδα είναι το 2001.
    Το μηχανάκι αυτό νομίζω είναι εισαγωγής.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    συμφωνα με αυτο http://dhost.info/ax1/html/the_motorcycle.html η παραγωγη του σταματησε το 1994.τωρα τα 600 ευρω μπορει να ακουγονται λιγα αλλα στην πορεια μπορει να ξεπερασεις το οποιο μπατζετ διαθετεις,σερβις,λαστιχα και οτιδηποτε αλλο μπορει να χρειαζεται ενα μηχανακι 15-20 χρονων.

Tι να πω θα το σκεφτω, απλα εχω ακουσει οτι γενικως δεν βγαζουν προβληματα τα συγκεκριμενα ...και μαλλον ειναι σε καλη κατασταση... θα το παω βεβαια σε καποιον μηχανικο πριν πω το οκ .
    Και βασικα δεν θελω καινουριο , γιατι περισσοτερο μ αρεσει η ιδεα να επεμβω πανω του με αερογραφους..και τα σχετικα...δηλ πιο πολυ για το κεφι μου ... και μεχρι την τραπεζα ή αντε καμια παραλια ...απλα το να μην χρειαζεται συνεχεια συνεργεια και τετοια ειναι πολυ σημαντικο ..δεν θα το αντεξω...
    σορρυ αλλα σας αφηνω για την ωρα...σας ευχαριστω πολυ ...ολες οι συμβουλες σας ειναι καλοδεχουμενες... ευχαρστω πολυ

Αν διαθέτεις κάποια παραπάνω χρηματάκια, πάρε ένα ΧR ή ενα cbf250. Ειδικά το XR θα το καταχαρείς.

Αλλά στο ΑΧ είναι σίγουρα τέλειο για παραλίες απόμακρες! Tested από μία φίλη μου που σκυλομετάνοιωσε που το έδωσε!
    Καλή αγορά !

Μανιβελάτο μέλος
    Θες υποχρεωτικά on-off, trailάκι? Ακόμα και έτσι να είναι καλύτερα να δεις κάποιο XR 125..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Συγνώμη κοπελιά, μία ερώτησή μου στο φόρουμ.

Τα 125 τα ονοφακια, τι καταναλώσεις παίζουν? Δηλαδή, στο ερώτημα, modenas (π.χ.) 125 με ΧR 125, ως προς τη κατανάλωση, ποιο ειναι οικονομικότερο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater

Τα 125 τα ονοφακια, τι καταναλώσεις παίζουν? Δηλαδή, στο ερώτημα, modenas (π.χ.) 125 με ΧR 125, ως προς τη κατανάλωση, ποιο ειναι οικονομικότερο?
    χωρις να ειμαι κατοχος, στα τεστ που διαβαζω xr125 26km/lt,xt125r 30km/lt,modenas kriss 115 30/lt μεση καταναλωση.πανω κατω τα ιδια ειναι

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    χωρις να ειμαι κατοχος, στα τεστ που διαβαζω xr125 26km/lt,xt125r 30km/lt,modenas kriss 115 30/lt μεση καταναλωση.πανω κατω τα ιδια ειναι
    Πολλά μου φαίνονται παιδιά.. Το ybr μου φοράει το ίδιο μοτεράκι με το xt 125 και μου δίνει περίπου 40 κm στο λίτρο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Πολλά μου φαίνονται παιδιά.. Το ybr μου φοράει το ίδιο μοτεράκι με το xt 125 και μου δίνει περίπου 40 κm στο λίτρο..
    ειναι και αναλογα την χρηση,στα τεστ επισης τα μοτο ειναι καινουργια(σχεδον αστρωτα)και μπορει να καινε περισσοτερο.παιζει να ειναι και το γραναζωμα στο xt πιο κοντο λογω 'χωματινης' καταγωγης.βεβαια οι τιμες που εδωσα παραπανω ειναι απο τεστ ελληνικων μοτοπεριοδικων(με οτι αυτο συνεπαγεται)

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    ειναι και αναλογα την χρηση,στα τεστ επισης τα μοτο ειναι καινουργια(σχεδον αστρωτα)και μπορει να καινε περισσοτερο.παιζει να ειναι και το γραναζωμα στο xt πιο κοντο λογω 'χωματινης' καταγωγης.βεβαια οι τιμες που εδωσα παραπανω ειναι απο τεστ ελληνικων μοτοπεριοδικων(με οτι αυτο συνεπαγεται)
    σίγουρα.. δεν φημίζομαι και για το αίμα που βράζει..

Re: Astrea ή AX-1 ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrLo
    Ως παλιός κάτοχος Astrea σκέφτομαι να ξαναπάρω ένα τέτοιο παπάκι για τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη κυρίως για λόγους οικονομίας. Όμως διαβάζοντας άλλα posts εδώ μέσα αρχίζει να μου μπαίνει και η ιδεά του Ax-1. Εσεις τι θα προτείνατε ?

Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος ΑΧ-1 μπορεί να με πληροφορήσει για το κόστος συντήρησής του (κατανάλωση - ανταλλακτικά - srvice κλπ) ? Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ
    Για το λογο που το θελεις παντως (ευκολη και οικονομικη μετακινηση εντος πολεως) ειχα ενα astrea, το οποιο πουλησα... και το εχω ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!!
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια ερωτηση για το Klx 250
    από loukia slomanco στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2011, 10:44
  2. Ερώτηση για aftermarket fairing σε CBF-250
    από spurosk στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2009, 09:52
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Jonway 250