τα γραμμάτια ε΄χουν περισσότερους τόκους νομ'ιζω...
τα γραμμάτια ε΄χουν περισσότερους τόκους νομ'ιζω...
Για τόκους δεν ξέρω αλλά θέλουν το 30% - 50% σε μετρητό μπροστά.
παιδια ευχαρηστω για την υποστηρηξη σας στην ορθογραφεια μου και για της απαντησεις σας μαλον θα κοιταξω απο τον Τζηβεριωτη που μου προτηναν καποιοι απο εδω.οσο για τα λαθη μου συγχωρεστε με .ενα θα πω ομος ειμαι ποιο ελληνας απο αυτους που δεν κανουν λαθη και για την πατριδα πεθαινψ 10 φορες.σας ευχαρηστω ολους ηληκρηνα και χερομαι που υπαρχουν ανθρωποι που δεν κρηνουν απο την γραμματικη μορφοση καποιου αλλα απο την ανθρωποια του και το χαραχτηρα του .σας ευχαρηστω
Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.
Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥
απο τον Edited by Catmaster ειθελα να πω
Αρχικά δημιουργήθηκε από simple76
παιδια ευχαρηστω για την υποστηρηξη σας στην ορθογραφεια μου και για της απαντησεις σας μαλον θα κοιταξω απο τον Τζηβεριωτη που μου προτηναν καποιοι απο εδω.οσο για τα λαθη μου συγχωρεστε με .ενα θα πω ομος ειμαι ποιο ελληνας απο αυτους που δεν κανουν λαθη και για την πατριδα πεθαινψ 10 φορες.σας ευχαρηστω ολους ηληκρηνα και χερομαι που υπαρχουν ανθρωποι που δεν κρηνουν απο την γραμματικη μορφοση καποιου αλλα απο την ανθρωποια του και το χαραχτηρα του .σας ευχαρηστω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλαματιανος
γραμμάτια κάνει, μόνο ελπίζω να θέλεις καινούριο και όχι μεταχειρισμένο...Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Με τον Φώτη θα βρεις άκρη![]()
αχ !! ρομαντισμος !! γραμματια !!
Θα ξαναφανουν οι δοσαδες με τη τσαντουλα τους !!!
Με καινουργιο ελληνικο νομισμα ! Το ταλαντο με τους οβολους !
![]()
![]()
![]()
ναι φιλε μου καινουριο θελω το x max 250 2010 το θεμα ειναι να κανη ομως δοσεις με γραμματιο
ο Φωτης και να εχει και αυτο που θελω ευχαρηστω παντος αν εχει καποιος το τηλ του .
Ξεκολλάτε για τα ορθογραφικά. Διάβασα όλα τα ποστ και κανένας δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον. Και το φιλαράκι στη αρχή απλά νόμιζε ότι ο simple κάνει πλάκα. Δεν έγινε τπτ.
Το λοιπόν. Απλά76 τσίμπα νουμεράκι και διεύθυνση και πράξε. Edited by Catmaster Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά. ο Φώτης θα σου κάνει τη δουλειά![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα (για την αγορά μεταχειρισμένου όμως) θέλω να ρωτήσω...
Για να γίνει η αγορά με γραμμάτια τι άλλο θα χρειαστεί εκτός από την προκαταβολή του 30-50%?
Και το κατάστημα για το οποίο μιλάτε στον Πειραιά έχει κάποιο site ίσως? Πουλάει μόνο καινούρια ή και μεταχειρισμένα?
ευχαρηστω hiro ελπηζω να με φιαξη ο Φωτης
Για να σταματήσει το θεματάκι ,ούτε είχα διάθεση να προσβάλω κάποιον ούτε να την πω σε κανέναν.Ούτε εγώ γεννήθηκα τέλειος ούτε κάποιος άλλος.Η γλώσσα μας είναι το μόνο που μας ξεχωρίζει και μας ξεχώριζε ως Έλληνες και της αρμόζει ο ανάλογος σεβασμός από όλους. Και ναι, υπάρχει θέμα, όταν ένας άνθρωπος 34 ετών το 2010 στην Ελλάδα να λέει ότι δεν πήγε σχολείο και δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε και θα πρέπει να υποστηρίζεται από κανέναν μία τέτοια κατάσταση.
Η ορθογραφία απλά δείχνει σεβασμό στην γλώσσα, ούτε χαρακτήρα ούτε μόρφωση δείχνει.Ξέρω ανθρώπους σπουδαγμένους που ακόμα δεν το έχουν με την ορθογραφία και ξέρω και ανθρώπους που πήγαν μόνο στις πρώτες τάξεις του δημοτικού και είναι απόλυτα ορθογράφοι.Κατά τα άλλα τα greeklish μας πειράζουν!!!!!!!!
Το κόβω εδώ γιατί δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν ούτε πειράζει εμένα προσωπικά αν κάποιος θα γράψει το "και" με "ε" ή "αι".Εγώ πίστεψα ότι κάνει πλάκα το παλικάρι.
Σχετικά με τα γραμμάτια τώρα: Πας στην εφορία και αφού πάρεις φορολογική ενημερότητα,πας στο ταμείο και αγοράζεις όσα γραμμάτια θες τα οποία και υπογράφεις αφού γράψεις το ποσό που θέλεις και την ημερομηνία εξόφλησης στο κάθε ένα από αυτά και σου βάζουν και σφραγίδα για το γνήσιο της υπογραφής.Στην συνέχεια δίνεις τα γραμμάτια όπου θες και υπογράφεις συμφωνητικό για το αντικείμενο που αγοράζεις.Σε περίπτωση που θες να αποπληρώσεις νωρίτερα το χρέος σου, πρέπει να εξοφλήσεις το σύνολο τις αξίας των υπολοίπων γραμματίων, αφαιρώντας το ποσό των τόκων που αναλογεί στο κάθε γραμμάτιο ξεχωριστά, αν η αγορά είναι έντοκη.Ο τόκος, το ποσοστό του και η διάρκεια της αποπληρωμής αναφέρονται στο συμφωνητικό που θα υπογράψεις και έχει αξία σύμβασης σύναψης δανείου.Το συμφωνητικό πρέπει να υπογραφεί παρουσία συμβολαιογράφου και να ελεγχθεί για την νομιμότητά του.Αυτό το συμφωνητικό μπορείς μετά να το καταθέσεις στην εφορία ,μαζί με την δήλωση εισοδήματος ,για να δικαιολογήσεις το ποσό της αγοράς.
Έχω την εντύπωση ότι ο καινούριος απλός φίλος μας, όντως κάνει πλάκα! Αλλά δεν πειράζει. Αφού τσιμπάμε καλά κάνει.
Κακώς το συνεχίζω αλλά για να μην στεναχωριέται και ο drspeed, κι εγώ το ίδιο με εκείνον αντιλήφθηκα απο την αρχή.
Οι καλύτεροι είναι αυτοί που είδαν απλά την ερώτηση του απλά76.
σε όλους
Βρε drspeed που τα ξέρεις όλ'αυτά? Εγώ νόμιζα ότι είναι πιο απλά τα πράγματα. Έχει τύχει να είμαι μπροστά σε κουβέντα σχετική και απλά έβγαλε ο πωλητής απ΄το συρτάρι του τα εν' λόγω χαρτάκια, έγραψε το ποσό της δόσης ,που συμφωνήθηκε, στο καθένα απ' αυτά, και αφού έπεσε η υπογραφή, ξαναμπήκαν στο συρτάρι. Είναι απαραίτητο να γίνει με τη διαδικασία που λες εσύ?![]()
Άμα θες να είσαι 100% κατοχυρωμένος ναι πρέπει να γίνουν όλα αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Βρε drspeed που τα ξέρεις όλ'αυτά? Εγώ νόμιζα ότι είναι πιο απλά τα πράγματα. Έχει τύχει να είμαι μπροστά σε κουβέντα σχετική και απλά έβγαλε ο πωλητής απ΄το συρτάρι του τα εν' λόγω χαρτάκια, έγραψε το ποσό της δόσης ,που συμφωνήθηκε, στο καθένα απ' αυτά, και αφού έπεσε η υπογραφή, ξαναμπήκαν στο συρτάρι. Είναι απαραίτητο να γίνει με τη διαδικασία που λες εσύ?![]()
Αυτό που λες εσύ κάνουν πολλές φορές και οι τοκογλύφοι και μετά δεν μπορείς να βρεις άκρη.Τα γραμμάτια είναι 10 φορές πιο σφιχτή θηλιά αν τα αφήσεις και διαμαρτυρηθούν από ότι ένα δάνειο που θα αργήσεις να πληρώσεις 1,2 ή 3 μήνες.
Αν το κάνεις έτσι ούτε απόδειξη για τον λόγο που υπόγραψες τα γραμμάτια έχεις ούτε μπορείς να δικαιολογήσεις το ποσό στην εφορία μπορείς ούτε μπορείς να αποπληρώσεις γρηγορότερα χωρίς να πληρώσεις τους παραπάνω τόκους.
Να σου θυμίσω ότι τα γραμμάτια που θα υπογράψεις εσύ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληρωμές του μαντρά.Πρέπει λοιπόν να είσαι κάπως εξασφαλισμένος και εσύ ότι αν πάει κάτι στραβά και δεν μπορέσεις να πληρώσεις τότε το πολύ πολύ να σου πάρουν αυτό που αγόρασες με τα γραμμάτια και όχι κανένα σπίτι ή να βρεθείς ξαφνικά στον Κορυδαλλό για 1.000?