Καλημέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μηχανή(v-strom ή varadero) αλλά θέλω να βρώ κάποιον που να μπορώ να κάνω γραμμάτια. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ!
Καλημέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μηχανή(v-strom ή varadero) αλλά θέλω να βρώ κάποιον που να μπορώ να κάνω γραμμάτια. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ!
Dimitris Travlos
Web Designer / Developer
MIA TRAPEZAΑρχικά δημιουργήθηκε από dtravlos
Εκτός από τράπεζα.....
Dimitris Travlos
Web Designer / Developer
αν βρεις καποιον να σου δωσει μοτο με γραμματια..δικα του..γραψε εδω τα στοιχεια του ..Αρχικά δημιουργήθηκε από dtravlos
Εκτός από τράπεζα.....
βρήκα ήδη έναν ο οποίος θέλει τα μισά μπροστά και τα άλλα μισά με γραμμάτια
Dimitris Travlos
Web Designer / Developer
Den nomizo na Yparxei kapoios pou tha edine mixani xoris na parei lefta...
Ta grammatia einai sa na tou dineis mia iposxesi grammeni se xarti PWS tou xrwstas kai tha ton xeplirwseis
Accipere quam facere praestat injuriam
αν δεν πληρώσεις γραμμάτια όμως σου παίρνει και το βρακί που φοράς άμα θέλει.... το θέμα είναι να διευκολύνει κι ο κάθε μαγαζάτορας κάποιον πελάτη και ο πελάτης το ίδιο με όποιον τρόπο μπορεί....
Dimitris Travlos
Web Designer / Developer
αα, για αυτό είναι το θρεντ στα ΝέαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αν βρεις καποιον να σου δωσει μοτο με γραμματια..δικα του..γραψε εδω τα στοιχεια του ..![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από dtravlos
Εκτός από τράπεζα.....
Toκογλύφο... αλλιώς πετάξου μέχρι το ''Ας βγάλουμε τα κράνη'' και βάλε μια φωτό σου πρόσφατη.
Μπορεί να βρούμε καμιά κυρία άνω των δεύτερων ''ήντα'' και να σε βολέψουμε.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Χαχχαχαχαχαχαχααχαχαχααχααχ!!! Γιατί ρε σεις τέτοια αρνητική διάθεση... Τόσο δύσκολα είναι τα πράγματα με γραμμάτια;;;
Dimitris Travlos
Web Designer / Developer
Σαφώς, αλλά το κατάστημα ή ο ιδιώτης είναι καταχειρομένος και μπορεί να κινηθεί μέσω της νομικής οδού αν δε το(ν) πληρώνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Den nomizo na Yparxei kapoios pou tha edine mixani xoris na parei lefta...
Ta grammatia einai sa na tou dineis mia iposxesi grammeni se xarti PWS tou xrwstas kai tha ton xeplirwseis![]()
Στις μέρες μας είναι ελάχιστοι/ελάχιστα καταστήματα ιδιώτες που θα κάνουν γραμμάτεια. Συνήθως τα τρώνε στο....
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Eτσι οπως ζοριζετε η αγορα, κατι κελεπουρια που τα χουν καρφωμενα κανα χρονο, τι καλα σιγα σιγα που θα τα δωσουν και με γραμματια.
Αν καναμε αυτη τη κουβεντα περσι-προπερσι κτλ δεν θα ειχες ελπιδα
Vanda, παλικάρι σε βλέπω που το διαβάζεις και λέω να στο φέρω μια βόλτα
πάμε Γενικές
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ΈδινανΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Eτσι οπως ζοριζετε η αγορα, κατι κελεπουρια που τα χουν καρφωμενα κανα χρονο, τι καλα σιγα σιγα που θα τα δωσουν και με γραμματια.
Αν καναμε αυτη τη κουβεντα περσι-προπερσι κτλ δεν θα ειχες ελπιδα![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ο λόγος που θέλω τα γραμμάτια είναι γιατι δε θέλω να μπλέξω με τράπεζα... Θα με διευκολύνει πιο πολύ και μερικές φορές θα μπορώ να δώσω και 2-3 δόσεις ανά μήνα....
Dimitris Travlos
Web Designer / Developer