Λογω το οτι πρεπει να φυγω για δουλεια και με πιεζει ο χρονος, θα σταθω μονο σε αυτο προς το παρων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η συνοχή του υλικού του κράνους έχει καταγράψει σε ακράιες περιπτώσεις μετά απο ατύχημα οτι κράτησε το κρανίο ανθρώπων παρόλο που αυτό είχε μεγάλη ζημιά και είχε "ανοίξει" όπως λέμε.
Δεν υπαρχει ΟΥΤΕ μια επιστημονικη καταγραφη που να αποδεικνύει την παραπανω προταση.
Οποιος καταφερει να μου βρει εστω και ΜΙΑ μονο αναφορα για το οτι βγαλανε κρανος και ανοιξε σαν καρπουζι στα δυο το κεφαλι, εγω σκιζω εδω τωρα ολα τα πτυχια μου και τα διπλωματα μου!!!
Ειναι ενας urban legend οπως θα μπορουσαμε να πουμε,
Δεν χρειαζεται να βγαλουμε το κρανος μετα απο μια πτωση, χρειαζεται ομως να εξασφαλισουμε επαρκη αερισμο. Και δεν εννοω να κανουμε αερα στο θυμα, αλλα να ειναι ανοιχτοι οι αεραφωροι οδοι του θυματος ωστε να αναπνεει κανονικα.
αυτα και συνεχεια το βραδυ. Εχουμε πολυ κουβεντα να κανουμε![]()
υγ, επισεις ολες οι αναφορες και τα βιντεκια που προσπαθουν να μαθουν σε καποιον πως να αφερει το κρανος απο ενα θυμα, Ειναι ακρως επικινδυνες και δεν εξυπηρετουν κανενα μα κανενα σκοπο, κανονια δεν θα επρεπε να τα δειχνουν καθολου, το γιατι θα σας το πως οταν σχολασω...
υγ, Μην κανετε τους Superhero γιατι μπορει να βρεθειτε πισω απο τα καγκελα σε χρονο dt και να μεινετε για πολυ πολυ καιρο εκει![]()