Εχω και αλλα, κανε κρατει...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αμέσως εσύ... μη χάσεις![]()
![]()
![]()
Εχω και αλλα, κανε κρατει...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αμέσως εσύ... μη χάσεις![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Κάθαρμα έβγαλες photo τη φαλάκρα μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εχω και αλλα, κανε κρατει...:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αλλά μάλλον για άλλον χτυπάει η καμπάνα :a13:
Ωραίοι οι κύριοι !!!
Είχε και φοβερή μέρα σήμερα...![]()
Εγώ το άλλο Σάββατο πετάω για Σόφια και γυρίζω Κυριακή οπότε δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω. Καλές βόλτες όπου πάτε και επιφυλάσσομαι για Απρίλιο...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Άμα έχεις βίσμα τη γυναίκα του ξαδέλφου του τρίτου μπατζανάκι της αδελφής του θυρωρού στο Υπουργείο όλα γίνονται...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Υπάρχει ακόμα ΔΟΚ πινακίδα, βρε απατεώνες;...
Τελευταία φορά είχα χρησιμοποιήσει τέτοια πινακίδα το 1997 σε ενα TDM 850 που είχε έρθει στο μαγαζί και έπρεπε να το πάω για παράδοση... απο όσο θυμάμαι είχε περιορισμό στο να την έχεις Σ/Κ μαζί καθώς ήταν μόνο για εργάσιμες ημέρες.
Ποιός είχε το "δόντι" και κατάφερε να την έχει;
Gandalf![]()
![]()
:rotflmao:
Inpas πολύ ωραίες η φωτό ρε φίλε...Μπράβο..άντε εκκολαπτόμενε μεγαλοφωτογράφε σου έυχομαι στο μέλλον να φωτογραφίζεις και μοντέλα... (μηχανές ε...)..
Ταμία...είσαι μεγάλο κάθαρμα...αλλά να πώ ότι δεν το περίμενα...![]()
Welcome to the club mate...:a47:Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Ταμία...είσαι μεγάλο κάθαρμα...αλλά να πώ ότι δεν το περίμενα...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μπραβο παιδια ετσι κανει ο κοσμος μωλις εφυγα πιασατε χωμα ουουου να μην πω τιποτα παλιοπαιδα??Παντος ωραιος πρωινος καφες ητανε και καλο καιρο ειχε οτι επρεπε για να ξεφυγουμε και λιγο απο την καθημερηνοτητα και απο την παντοφλα.??
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Λιγο ητανε αλλα ηθελες εντουρο με το ΧΧ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Μπραβο παιδια ετσι κανει ο κοσμος μωλις εφυγα πιασατε χωμα ουουου να μην πω τιποτα παλιοπαιδα??Παντος ωραιος πρωινος καφες ητανε και καλο καιρο ειχε οτι επρεπε για να ξεφυγουμε και λιγο απο την καθημερηνοτητα και απο την παντοφλα.??
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αφου ξερεις μπενω παντου ??![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Μπράβο ρε παίδες γαμ@τη βόλτα![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Ξεσαλωσατε παλι το ΣΚ πουλακια μου![]()
μπραβο ρε και εις ανωτερα![]()
εγω πεταω Πεμπτη Αμβουργο για 5 μερες
οποτε τα λεμε μετα το Πασχα απο κοντα
και διαδικτυακα ενδιαμεσα
gas......N