Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Αγορα κρανους -κοροιδια

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πας στο μαγαζί που σου έδωσαν το κράνος, του λές "θέλω τα χρήματά μου πίσω για το προϊον που μου δώσατε δεν με καλύπτει (έχεις δικαίωμα μεσα σε 30 μέρες από την αγορά - Κοινωτικός Κανονισμός)". Άν σου αρχίσει την μπουρδολογία, άλλαξε ύφος και πες του ότι αν δεν σου δώσει τα χρήματά σου πίσω επι τόπου θα κινηθείς νομικά και θα τον καταγγείλεις στον ΙΝΚΑ, επίσης θα δημοσιοποιήσεις την ιστορία στα μοτοσυκλετιστικά και όχι μόνο forum, χωρίς όμως να κάνεις τσαμπουκάδες ή κάτι που θα γυρίσει σε βάρος σου. Καλό θα είνα να μην πας μόνος σου ώστε να έχεις και μάρτυρες. Αν μπορείς πάρε ένα τηλ στο υπουργείο εμπορίου, υπάρχει κλιμάκιο που επιλαμβάνεται όλων αυτών των καταστάσεων κι αρκεί ένα τηλεφώνημα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις σας.

Δε θελω αν αναφερω ακομα το ονομα του μαγαζιου, αφου θα ηθελα πρωτα να δω ποια θα ειναι η καταληξη της υποθεσης και μετα να ενεργησω. Δε θα ηταν σωστο αλλωστε εξαιτιας ενος πωλητη να καταδικαστει ολοκληρο μαγαζι. Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι οτι ειναι μεγαλο μαγαζι, με φημη και δεν περιμενα τετοια κοροιδια.

Τουλαχιστον τωρα θα παω προετοιμασμενος. Θα εχω μαζι μου τα τηλεφωνα του ΙΝΚΑ και του υπουργειου εμποριου και νομιζω οτι αν δε με εξυπηρετησουν με το καλο, αυτα θα πιασουν.

ΥΓ...εγω φταιω που ηθελα να μποικοταρω τους Γερμανους και να ενισχυσω την ντοπια αγορα...καλα να παθω.
    Φτάσε όπου δεν μπορείς...

Καζαντζάκης Ν.

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Το κέλυφος σε αυτό το κράνος βγαίνει όντως σε δυο μεγέθη και από εκεί και πέρα αλλάζουν τα μαξιλαράκια αλλά και το εσωτερικό του κράνους γενικότερα, πράγμα που προφανώς δεν άλλαξε (και δεν αλλάζει).

Καλό κουράγιο.
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Το κέλυφος όντως έτσι παίζει. Αλλά δεν είναι μόνο τα μαξιλαράκια που ορίζουν το μέγεθος εσωτερικά αλλά ΟΛΟ το εσωτερικό από πολυστερίνη.

Τα μαξιλαράκια μπορούν και αλλάζουν για να βολέψουν ιδιαιτερότητες του προσώπου (πχ, μεγάλα μάγουλα, μεγάλο μέτωπο με μικρό πηγούνι και τέτοια)

Το μέγεθος του κράνους όμως ορίζεται από την περιφέρεια του μετώπου. Και εκεί δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις με τίποτε. Το κράνος εσωτερικά έχει πολυστερίνη η οποία και στην πράξη σχηματοποιεί το εσωτερικό μέγεθος του κράνους και αυτή δεν αλλάζει.

Να πας και να πεις τον πωλητή ότι είναι καραγκιόζης εαν εξακολουθεί και σου λέει τέτοια πράγματα. Και να πάρει τηλέφωνο ή να στείλει email στην Shark και εαν έχει άδικο να σου δώσει το κράνος τζάμπα. Εαν έχει δίκιο θα του το πληρώσεις διπλά. Για να δω αν έχει αρχ@$%

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Για πολλα μπατσα ο τυπος....Δηλαδη να σου πουλησει αυτο που γουσταρει???Ε οχι ρε μλκ!!!Τα νευρα μου!!!
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Πηγαμε σημερα στο μαγαζι... Παραθετω το διαλογο στο περιπου

Καλημερα. Ηρθαμε να αλλαξουμε ενα κρανος που δεν εφαρμοζει σωστα στο κεφαλι της κοπελας μου.
    Μαλιστα ...ποιο ακριβως ειναι το προβλημα?
    Το προβλημα ειναι οτι παραγγειλαμε XS και μας φερατε S.
    Ma σας εξηγησα και την προηγουμενη φορα κυριε οτι η Shark ετσι βγαζει τα κρανη της, σε δυο μεγεθη κρανων και αλλαζουν μονο τα μαξιλαρακια.
    Ρωτησα σε διαφορα forums και στην εταιρεια και μου ειπαν οτι ναι μεν βγαζουν δυο μεγεθη στο εξωτερικο του κρανους ,αλλα απο εκει και περα καθε μεγεθος δεν εξαρταται μονο απο τα μαξιλαρακια αλλα και απο το εσωτερικο υλικο του κρανους.

Εκει η κοπελα μου τα παιρνει στο κρανιο και βαζει το κρανος στο κεφαλι της και κουνωντας το περα δωθε ενω το ειχε φορεσει του λεει

Ειναι δυνατον ανθρωπε μου να μου λες οτι εγω δοκιμασα αυτο το κρανος, μου εφαρμοζε ετσι και ειπα οτι το θελω??? Θα με τρελλανεις???Τελος παντων για να τελειωνουμε δωσε μου πισω τα λεφτα και παρε πισω το κρανος σου

Κανενα προβλημα κυρια μου. Φερτε την αποδειξη και παρτε τα λεφτα σας.

Του δινει την αποδειξη και με μια βδελυγμια στο υφος του της πεταει κατα καποιιον τροπο τα λεφτα και της λεει "οριστε". Και συμπληρωνει.
    Τοσα χρονια ασχολουμε με τα Shark και ξερω πολυ καλα οτι ειναι σωστα αυτα που σας λεω.

Τοτε λεει η δικια μου γτ δεν του ειπατε οταν ηρθε να παραλαβει το κρανος οτι ειχατε κανει αυτη τη πατεντα και του το ειπατε οταν το εφερε πισω?

Δε σας το ειπαμε τοτε? με ρωταει

Οχι ειπα εγω.

Κασι εμτα αρχισε ενας διαλογος με τη δικια μου περι εξαπατησης κτλ.

Το θεμα ειναι οτι πηραμε στο ακεραιο τα λεφτα μας και τελικα πηγαμε σε αλλα 2 μαγαζια και ψαξαμε αλλα δεν βρηκαμε τιποτα ενδιαφερον. Γυρνωντας σπιτι ειδαμε ενα μαγαζι στην Καλλιροης οπου και σταματησαμε. Οι ανθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι και με μεγαλη ποικιλια σε κρανη Arai, Suomy, AGV kai Daqineseκαι πηραμε απο εκει το AGV K4 σε μωβ χρωματακι και σε 215 ευρω, οσο ακριβως το εχει και το γερμανικο σαιτ.
    http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...-K4-Gecko-0001
    Φτάσε όπου δεν μπορείς...

Καζαντζάκης Ν.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αφού ξεμπερδέψατε, πάλι καλά...

Προς εμπειρία το συγκεκριμένο περιστατικό... καλορίζικο το κρανάκι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Σωστός ο φίλος...έπρεπε να του πεις να πάει να κάνει τούμπες που και καλά έχει χρόνια εμπειρία στα Shark....Εγώ έχω το rsr2 και πίσω το αυτοκόλλητο γράφεις XS...Αυτό πως γίνεται δηλαδή;;; Μάλλον νόμιζε οτι μασάει χόρτο ο κόσμος ακόμα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    α ρε ξυλο.....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ανεξάρτητα από το αν πήρατε τα λεφτά σας, για μένα, όπως σου είπα και παραπάνω, υπάρχει θέμα προσπάθειας παραπλάνησης για να μην πω τίποτε άλλο πιο βαρύ. Για να προστατευτούν λοιπόν και οι υπόλοιποι αγοραστές μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού (εγώ μένω Πάτρα μου είναι αδιάφορο), καλά θα κάνεις ν' αναφέρεις το κατάστημα. Έτσι ο επόμενος αγοραστής θα πάει υποψιασμένος. Έτσι θα έκανα εγώ. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, η BMW που έχω θέλει το service των 6000 χλμ. Ο εδώ εξουσιοδοτημένος - αν και είμαστε συμμαθητές στο λύκειο κι έχουμε μεγαλώσει μαζί, όπως ο ίδιος λέει- δεν με κάλυψε σε θέμα εγγύησης για τα 2 κράνη που αγόρασα μαζί με τη μηχανή μου, κι επειδή έχει κάνει και άλλα μπόλικα, θ' ανέβω την ερχόμενη Παρασκευή στον Πειραιά για service. Από μένα ούτε ?. Και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω.

Φιλικά
    Βασίλης
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Μα δεν είναι απλά παραπλάνηση και κοροϊδία.

Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να προσπαθείς να πουλήσεις κράνος ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ σε κάποιον.

Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.

Ακόμη κι αν ο ίδιος ο πελάτης επιμένει να το πάρει, εσύ σαν πωλητής πρέπει να του λες ΟΧΙ και όχι να προσπαθείς να του το πλασάρεις για να φύγει από το μαγαζί σου.

Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ το ξαναλέω και ξεφεύγει από το θέμα πώλησης.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Καλησπέρα,

ασχέτως αν πήρες τα λεφτά σου πίσω καλό θα ήταν να καταγγείλεις το συγκεκριμένο μαγαζί στον ΙΝΚΑ (γνώμη μου),γιατί ίσως να υπάρξει πελάτης που πιθανότατα δεν είναι τόσο ψαγμένος όσο εσύ και να την πατήσει.

Το Κ4 είναι πάρα πολύ κράνος, θα μείνει ικανοποιημένη η κοπελιά σου.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eidolara
    Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις σας.

Δε θελω αν αναφερω ακομα το ονομα του μαγαζιου, αφου θα ηθελα πρωτα να δω ποια θα ειναι η καταληξη της υποθεσης και μετα να ενεργησω. Δε θα ηταν σωστο αλλωστε εξαιτιας ενος πωλητη να καταδικαστει ολοκληρο μαγαζι. Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι οτι ειναι μεγαλο μαγαζι, με φημη και δεν περιμενα τετοια κοροιδια.
    Φιλε μου δε συμφωνω μαζι σου. Τι σημαινει αυτο ¨εξαιτιας ενος πωλητη να καταδικαστει ολοκληρο μαγαζι¨? Δηλ ποιος τον προσελαβε, ποιος τον εκπαιδευσε, ποιος τον ελεγξε αν κανει για τη δουλεια ωστε να πουλαει και οχι να κοροιδευει, να αφηνει πελατες ευχαριστημενους και οχι τετοιο χαλι που περιγραφεις, ποιος του υπαγορευσε την πολιτικη της επιχειρησης, ποιος τον αξιολογει για τις υπηρεσιες που παρεχει?
    Αν δεν ειναι υπευθυνο το μαγαζι ποιος ειναι?
    ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ αυτη η απαραδεκτη και εξοργιστικη πρακτικη πολλων καταστηματων.
    Λεφτα δινουμε και απαιτουμε αριστη τεχνογνωσια, ευγενεια και εξυπηρετηση. Ξερετε τι αξια εχουν τα χρηματα σημερα? Σε λιγο θα δουμε ολοι τι αξια θα αποκτησουν....
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Γιατί μου φαινεται ότι ξέρω σε ποιο μαγαζί και σε ποιο πωλητή αναφέρεσαι???

Τέλος καλό όλα καλά, αλλά κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να καταγγείλεις το μαγαζί γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Κάποιος άλλος με λιγότερη εμπειρία στη θέση σου θα την είχε πατήσει.

Κι εγώ ήθελα να αγοράσω το Shark RSI και σε διάφορα μαγαζιά που πήγα μου έλεγαν αρλούμπες. Τελικά πήγα στη Μοτοδυναμική στην Καλλιρόης, που κάποια απογεύματα πηγαίνει κάποιος ειδικός στα κράνη της Shark, με σεμινάρια κ.τ.λ. Δοκίμασα όλα τα μοντέλα της Shark και ο ίδιος μου είπε ότι κανένα από αυτά δεν είναι το σωστό για μένα και να δοκιμάσω κράνη από άλλες μάρκες. Αυτό θα πει επαγγελματισμός...

αν δεν κανω λαθος εχει μονο ενα μεγεθος το κελυφος ουτε καν δυο που ειπε ενα αλλο παιδι..

το κρανος αυτο το εχω σε M
    και της κοπελας μου S

το θεμα ειναι τα αλλαξαν οντως η στο εδωσε οπως ηταν λες και δεν θα το καταλαβαινε..

απλα προσεξε το θεμα παραπανω και τι μαξιλαρακια σου εδωσε γιατι καθονται αρκετα μετα απο καιρο...να φανταστεις ηθελα να αλλαξω τα μαξιλαρακια μου σε S
    --και ειδα μια κορη με δορυ και ασπιδα--

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF