Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Αγορα κρανους -κοροιδια

Πια

Ελληνικη αγορα και μ@λ@κιες... ρε παιδια.

Μου καηκε το μπροστα δεξιο φλας(λαμπακι) απο το CBR600F4I. Σταματω Νεα Εγνατια Θεσσαλονικη για να ρωτησω για λαμπακι, σε παρα πολυ γνωστο μαγαζι, με το κεντρικο στη Σινδο, ηξερα βεβαια οτι δε θα βρω αλλα ηθελα να δω και τα ζευγη που εχει γιατι λεω να τα αλλαξω.

Βλεπω τις τιμες, απο 10 εως 25 ευρω το ζευγος, καταληξα σε ενα με τιμη 18 ευρω, αλλα ετσι κι αλλιως θα το αλλαξω μετα τις γιορτες, οποτε δε πηρα, ειπα θα βολευτω με το λαμπακι μονο που ελεγα να παρω απο Βαρδαρι.

Αργοτερα περασα απο Βαρδαρι, σταματαω να δω και βλεπω ακριβως τα ιδιο ζεγος φλας,10,60 ευρω παρακαλω.

Ολη η φαση στο καταλαθος βγηκε, οχι οτι την εξαχνα για αγορα.

Αυτο που τους δερνει, δεν εχει ορια, αλλα και εμας που παμε στα κ@λ@μαγαζα τους...
    Χριστοφορος HONDA CBR600F4I
    Motor cycles are safe .... Riders are Dangerous

καλημερα φιλε

Του δινει την αποδειξη και με μια βδελυγμια στο υφος του της πεταει κατα καποιιον τροπο τα λεφτα και της λεει "οριστε". Και συμπληρωνει.
    Τοσα χρονια ασχολουμε με τα Shark και ξερω πολυ καλα οτι ειναι σωστα αυτα που σας λεω.

Τοτε λεει η δικια μου γτ δεν του ειπατε οταν ηρθε να παραλαβει το κρανος οτι ειχατε κανει αυτη τη πατεντα και του το ειπατε οταν το εφερε πισω?

Δε σας το ειπαμε τοτε? με ρωταει

Οχι ειπα εγω.

Κασι εμτα αρχισε ενας διαλογος με τη δικια μου περι εξαπατησης κτλ.

Το θεμα ειναι οτι πηραμε στο ακεραιο τα λεφτα μας και τελικα πηγαμε σε αλλα 2 μαγαζια και ψαξαμε αλλα δεν βρηκαμε τιποτα ενδιαφερον. Γυρνωντας σπιτι ειδαμε ενα μαγαζι στην Καλλιροης οπου και σταματησαμε. Οι ανθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι και με μεγαλη ποικιλια σε κρανη Arai, Suomy, AGV kai Daqineseκαι πηραμε απο εκει το AGV K4 σε μωβ χρωματακι και σε 215 ευρω, οσο ακριβως το εχει και το γερμανικο σαιτ.
    http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...-K4-Gecko-0001

φιλε μου θα πρέπει να μας πεις το ονομα του καταστηματος.Μην φοβάσαι πρέπει να προφυλαξεις αλλους Με τιποτα δεν πρέπει να πατησει καποιος το πόδι του σε ενα μαγαζι που μας θεωρεί μοσχάρια.Επιτέλους με τον παρά μας γαμαμε την κυρά μας.Οχι και με τα δικα μας λεφτα να μας γαμουνε κιόλας οι απατεώνες>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBarbas

Μου καηκε το μπροστα δεξιο φλας(λαμπακι) απο το CBR600F4I. Σταματω Νεα Εγνατια Θεσσαλονικη για να ρωτησω για λαμπακι, σε παρα πολυ γνωστο μαγαζι, με το κεντρικο στη Σινδο, ηξερα βεβαια οτι δε θα βρω αλλα ηθελα να δω και τα ζευγη που εχει γιατι λεω να τα αλλαξω.

Βλεπω τις τιμες, απο 10 εως 25 ευρω το ζευγος, καταληξα σε ενα με τιμη 18 ευρω, αλλα ετσι κι αλλιως θα το αλλαξω μετα τις γιορτες, οποτε δε πηρα, ειπα θα βολευτω με το λαμπακι μονο που ελεγα να παρω απο Βαρδαρι.

Αργοτερα περασα απο Βαρδαρι, σταματαω να δω και βλεπω ακριβως τα ιδιο ζεγος φλας,10,60 ευρω παρακαλω.

Συγνώμη, ?18 για ένα ζευγάρι λαμπάκια για φλας;;; Αυτό εδώ δεν είναι ; -->LINK
    Give me fuel, Give me fire

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    δυστηχως το θεμα παιζει παντου.και σαλονικη και σε ολη τη χωρα.μιλαω για την αντιμετωπιση των πωλητων μαγαζιων με εξοπλισμο απεναντι μας.μας θεωρουν ασχετους και προσπαθουν να μας πλασαρουν οτι γουσταρουν και σε οτι τιμη γουσταρουν.γουσταρω πολυ να ασχολουμε με θεματα εξοπλισμου.ρωταω,μαθαινω,διαβαζω,ενημερωνομαι..και δεν γουσταρω να πηγαινω σε μαγαζι να ακουμπησω τα ωραια μου λεφτουδακια και να εξηγω εγω τα χαρακτηριστικα του αντικειμενου που θελω να αγορασω στον πωλητη!!!!(γεγονος..)

Να πεις το ονομα του μαγαζιου,και να καταλαβουν επιτελους οι κυριοι οτι πρεπει να συμορφοθουν.ειμαστε πελατες,ακουμπαμε ενα σκασμο λεφτα και απαιτουμε σεβασμο,γιατι αγοραζουμε πραγματα που αφορουν την γκ@υλ@ μας,που προστατευουν την σωματικη μας ακαιρεοτητα,και αν μας κοροιδευεις ή δεν μας παρεις σοβαρα μας χανεις.

εχω συναντησει επισης και ανθρωπους που ασχολουνται σοβαρα και παρακολουθουν σεμιναρια και ειναι ενημερωμενοι και ειναι διατεθημενοι να χασουν προκειμενου να κανουν μια σωστη πωληση..

αρα,ψαχνομαστε,το συζηταμε μεταξυ μας,ακολουθουμε τους σωστους και αποκλειουμε τους λακεσμα..
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Περα του οτι βγαλατε ακρη εσεις, το σωστο θα ηταν να τραβηξεις και μια καταγγελιουλα να υπαρχει.
    done.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αυτη η δυναμη που εχουμε μεσα απο τα FORUM μπορει να μας βγει σε καλο αλλα κ σε κακο........
    Μπορει ακομα κ να αδικηθει ενας καλος εππαγγελματιας............. κ εμενα η αδικια μου τη δινει......

Παντως ενα ξερω , οτι οποιος δεν ειναι καλος εππαγγελματιας στις μερες μας , he is fucked........

Ακου εκει 50ε για τοποθετηση τιμονιου ........... καποιος δουλευει 10 ωρες για να βγαλει 50ε ρε καραγκιοζη..............
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Γιατί μου φαινεται ότι ξέρω σε ποιο μαγαζί και σε ποιο πωλητή αναφέρεσαι???

Τέλος καλό όλα καλά, αλλά κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να καταγγείλεις το μαγαζί γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Κάποιος άλλος με λιγότερη εμπειρία στη θέση σου θα την είχε πατήσει.

Κι εγώ ήθελα να αγοράσω το Shark RSI και σε διάφορα μαγαζιά που πήγα μου έλεγαν αρλούμπες. Τελικά πήγα στη Μοτοδυναμική στην Καλλιρόης, που κάποια απογεύματα πηγαίνει κάποιος ειδικός στα κράνη της Shark, με σεμινάρια κ.τ.λ. Δοκίμασα όλα τα μοντέλα της Shark και ο ίδιος μου είπε ότι κανένα από αυτά δεν είναι το σωστό για μένα και να δοκιμάσω κράνη από άλλες μάρκες. Αυτό θα πει επαγγελματισμός...
    Μαλλον φιλε μου δεν καταλαβες σε ποιο μαγαζι αναφερομαι...και μαλλον εσυ σταθηκες απο τους τυχερους στην εξυπηρετηση σου στο συγκεκριμενο μαγαζι. Εγω στη Μιχαλακοπουλου δε σταθηκα και τοσο τυχερος και δε μου φανηκε να πηγαινουν και να τους κανουν σεμιναρια απο τη Shark εκει, αλλιως δε θα ελεγαν τις παπατζες αυτες που μου ειπανε.
    Σας λεω....μας δινει την "πατεντα-κρανος" που ειχε φτιαξει αυτος και το φοραει η κοπελα μου...το κρανος απλα κολυμπουσε πανω στο κεφαλι της. Δοκιμαζουμε και το ιδιο μοντελο ακριβως σε xs σε αλλο μαγαζι ,χωρις να εχει κανει πατεντα ο πωλητης και το κρανος εφαρμοζε ΑΚΡΙΒΩΣ...
    Αν αυτο δεν ειναι εξαπατηση τι ειναι?
    Αν αυτο δε θετει σε κινδυνο τη σωματικη μας ακεραιοτητα τοτε τι την θετει?
    Φτάσε όπου δεν μπορείς...

Καζαντζάκης Ν.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF