Africa Queen
καλορίζικη Θάνο και καλοτάξιδη.![]()
Africa Queen
καλορίζικη Θάνο και καλοτάξιδη.![]()
gate 7
red or dead
Ευχαρηστω φιλοι μου για να δω τι πεζει για κυριακη να δοκιμασουμε τις μηχανες μας εγω και paranoid θα την βγαλουμε καθαρη αραγε χαχαχα.
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Θα πάρω καλού κακού 5-6 βιδούλες παραπάνω μήπως χρειαστείς και εσύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Ευχαρηστω φιλοι μου για να δω τι πεζει για κυριακη να δοκιμασουμε τις μηχανες μας εγω και paranoid θα την βγαλουμε καθαρη αραγε χαχαχα.![]()
![]()
Παρε και μια αντλια μεταγγισης για να βγαζουμε βενζινη απο το τενερε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Θα πάρω καλού κακού 5-6 βιδούλες παραπάνω μήπως χρειαστείς και εσύ...![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Άντε ρε αλητάμπουρα που περιμένεις πώς και πώς να πείς τη κακία σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Παρε και μια αντλια μεταγγισης για να βγαζουμε βενζινη απο το τενερε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμ, τί να κάψει το tenere...? 40 γαιδουρια όλα κι όλα.... τη βγάζουν με νηστεία...![]()
![]()
![]()
Προσεχε πως μιλας για τα γαϊδουρια γιατι ξερεις τι εχουν μεγαλο (εκτος απο τα αυτια)!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Άντε ρε αλητάμπουρα που περιμένεις πώς και πώς να πείς τη κακία σου...
Εμ, τί να κάψει το tenere...? 40 γαιδουρια όλα κι όλα.... τη βγάζουν με νηστεία...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Paranoid μην του δίνεις σημασία!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Προσεχε πως μιλας για τα γαϊδουρια γιατι ξερεις τι εχουν μεγαλο (εκτος απο τα αυτια)!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καυχιέται ο ταμίας ότι το εργαλείο του είναι το ποιό ψηλό και μεγάλο αλλά δε μας λέει το ποιό σημαντικό... κάθε πότε το χρησιμοποιεί?![]()
Αράχνες έβγαλε βρεεεεεεεεεεε Φάληρο Μαρούσι και τούμπαλιν![]()
![]()
Ο καιρός θα'ναι "καλός" την Κυριακή.![]()
Αντε να οργανωθούμε![]()
![]()
![]()
Λοιπόν κύριοι...επειδή μουχλιάσαμε...αν την Κυριακή δεν βρέχει εγώ είμαι μέσα!
Που είπαμε πάμε?????![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Jimara έτσι όπως δείχνουν τα σχετικά websites δε θα βρέχειΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Λοιπόν κύριοι...επειδή μουχλιάσαμε...αν την Κυριακή δεν βρέχει εγώ είμαι μέσα!
Που είπαμε πάμε?????![]()
![]()
![]()
![]()
Λέγαμε για Βόρεια Εύβοια αλλά δε ξέρω... θα αποφασίσουν οι γεροντότεροι: peskandritsos & θανος![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Λέγαμε για Βόρεια Εύβοια αλλά δε ξέρω... θα αποφασίσουν οι γεροντότεροι: peskandritsos & θανος![]()
![]()
[/B]
Bρε παππου εκει που ειχαμε την αρχικη κουβεντα για τον αι.γιαννη.!!![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
ναι μαγκες, ο καιρος φαίνεται καλός την Κυριακή.
Άντε να μαζευόμαστε..Ποιοί θα είμαστε?
Να 'μαι και εδώ.![]()
Συγγνώμη που μπαίνω στα οικογενειακά σας, αλλά σας έχω νέα δεδομένα.
1. Το παρόν θρεντ μεταφέρεται στις γενικές.
2. Το παρόν θρεντ σύντομα θα κλειδωθεί γιατί ο αριθμός των μηνυμάτων του αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος για τον server (θα ανοιχτεί όμως καινούριο, πάλι στις γενικές).
3. Όσον αφορά στις βόλτες σας, παρακαλείσθε να τις ποστάρετε (όταν καταλήγετε στο πού και πότε) στην κατηγορία των συναντήσεων -σε νέο θρεντ κάθε φορά, ώστε να είναι σαφείς και εύκολα προσβάσιμες από τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Αυτά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
moto.gr moderation team
safety doesn't happen by accident
ΖΗΤΩ οι επικίνδυνοι παπούδες.!!!!![]()
![]()
Αρα θα πρέπει να ανοίξουμε thread με τον τίτλο
1) Βόλτα ΚΑΠΗ
2) Παντοφλοβόλτες
gate 7
red or dead
Tο να σβηστουν οι πρωτες 100 σελιδες ας πουμε δεν ειναι εφικτο για να μην ψαχνομαστε???Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Να 'μαι και εδώ.![]()
2. Το παρόν θρεντ σύντομα θα κλειδωθεί γιατί ο αριθμός των μηνυμάτων του αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος για τον server (θα ανοιχτεί όμως καινούριο, πάλι στις γενικές).
3. Όσον αφορά στις βόλτες σας, παρακαλείσθε να τις ποστάρετε (όταν καταλήγετε στο πού και πότε) στην κατηγορία των συναντήσεων -σε νέο θρεντ κάθε φορά, ώστε να είναι σαφείς και εύκολα προσβάσιμες από τον κάθε ενδιαφερόμενο.
moto.gr moderation team![]()
![]()
![]()
Πολύ σωστά τα λέει η VANDAΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Να 'μαι και εδώ.![]()
moto.gr moderation team![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον να λέμε τις χαζομάρες στις γενικές και όταν αποφασίζουμε για βόλτα και για φώτο να γράφουμε στο άλλο thread
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)