Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 105

Θέμα: Είμαστε τελικά ρατσιστές?

οπως λεει και το γνωμικο δεν ειμαστε ιδιοι...
    ειμαστε ισοι...

πολλα μπορουν να μην μας αρεσουν (τοσο σε ημεδαπους οσο και σε αλλοδαπους) το θεμα ειναι πως τα κατηγοριοποιουμε...

αυτοι οι ανθρωποι δεν ηρθαν για τουρισμο ουτε για να κανουν χαβαλε... απο αναγκη ηρθαν... πολοι απο αυτους δουλευουν τιμια απο 15 χρονο μακρια απο οικογαινια και φιλους...

το προβλημα ειναι οτι βρικανε ενα κρατος μπαχαλο (για να μην πω την αλλη λεξη απο μπ..) και προσαρμοστικανε οπως βρικανε...

για ρωτηστε ποσους πρεπει να λαδωσουν για να βγαλουν μια αδεια παραμονης...

εξακολουθω να πιστευω οτι ως συνολο ελαχιστοι λαοι ειναι καλυτεροι απο αλλους...

ειναι θεμα ατομων και οχι κατηγοριας κοινωνικης ή φιλετικης

υ.γ.στην Αμερικη μερικα χρονια πριν δεν μας ελλεγαν Ελληνες αλλα βρομοελληνες...

και κατι σχετικο με τον τιτλο του ποστ...

για τις αλλες κοινωνιες δεν ξερω αλλα στην ελλαδα ειμαστε πολυ φανατικοι ρατσιστες (και εξερετικα φιλοξενοι οταν ημαστε εκτος ελλαδας)

ειναι πιο ευκολω να βρουμε καποιο γεω-φυλετικο γνωρισμα και να το κανουμε κοινωνικο ζητημα...

ακομα και αναμεσα σε ελληνες (Βοριοελλαδητες νοτιοελλαδητες)
    ακομα και μεσα στην ιδια πολη (Β. και Ν προαστια)
    ακομα και στην ιδια γητονια να μην πω πολυκατοικια...

δεν ξερω αν ειναι γνωρισμα εξαιρετικα Ελληνικο αλλα τρογωμασταν με τα ρουχα μας... τωρα ηρθαν και απο εξω θα τα φαμε ολα...

(σκοροι ημαστε??:wacko: :wacko: )

εγώ πάντως δεν είμαι ρατσιστής.Εγώ τους μισώ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ!!!!:a29: :a015:
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    AFTER : Η Ελλαδα ανεκαθεν ειχε μεταναστες,ομως κανεις δεν δημιουργουσε προβλημα!

Απ’ όσο ξέρουμε φίλε μου. Σίγουρα όμως δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι Ελληνες μετανάστες της Αμερικής είχαν κάτι αντίστοιχο της Ιταλικής Μαφίας ή οι μετανάστες της Γερμανίας και του Βελγίου δημιουργούσαν κάτι παρόμοιο με που δημιουργείται σήμερα. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μας το πει

AFTER : Το οτι ομως καποιος συγκεκριμενος λαος(ειναι?) δημιουργει και θα συνεχισει να δημιουργει προβλημα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ,τοτε πειτε με και ρατσιστη

Νομίζω πως αυτό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, Τα εγκλήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα έχουν συνήθως δράστες κυρίως (και το τονίζω) κυρίως αλβανούς.
    Είμαι σίγουρος ότι στο παρασκήνιο και ρώσικη μαφία υπάρχει και κινέζικη μαφία υπάρχει (αυτά βάσει δημοσιευμάτων). Αυτά που ακούμε όμως και μαθαίνουμε είναι τα πεπραγμένα των ‘γειτόνων’ μας.

Katanas : Eίναι ανταγωνιστικοί και δε νομίζω πως θα νοίωσουν ποτέ την χώρα μασ σαν χώρα τους

Δεν είναι χώρα τους είναι χώρα μας και είναι φιλοξενούμενοι για κάποιο λόγο.

Katanas : δεν ευχαριστούν που ανακάμφθηκαν κάπως οικονομικά απο την δικιά μας χώρα και τις δικές μας θέσεις εργασίας, παρά έχουν αισθήαμτα μίσους διότη θεωρούν τυς εαυτούς τους εκμεταλευόμενους απο τους έλληνες καπιτάλες που τους πίνουν το αίμα ξυλοδαρμένοι αδίκως απο τους συνοριοφύλακες παλαιότερα!.

Η αλήθεια είναι ότι δέχονται να κάνουν δουλειές που κανένας Ελληνας δεν δέχεται να κάνει. Το ίδιο όμως κάνουν και οι πακιστανοί και οι ινδοί που έχουν κατακλύσει τον Μαραθώνα. Για αυτούς γιατί δεν ακούμε;
    παιδια 17 και 18 περνάγαν τα σύνορα με κίνδυνο της ζωής τους, τρώγαν ξύλο πραγματικά χωρίς αιτία , και κατεβαίναν επαρχία και αθήνα με τα πόδια για να φλανε ενα ψωμί και ντομάτα,

Katanas : μέναν σε παράγκες απο τσιμεντόλιθους και λαμαρίνες, δίπλα απο ρέμματα με απόβλητα.
    επίναν νερό και πλενόντουσαν απο νερό απο γεωτρήσις με νερό αμφιβόλου περιεκτικότητας.
    απο παιδί δουλεύω ασπρόπυργο και αυτά τα έχω ζήσει.
    ότι βγάζαν τα στέλναν πάνω στους δικούς τους.
    δεχόντουσαν επιθέσεις απο ομοεθνείς τους τα βρλαδυα με καραμπίνες και μαχαιρια για να τοπυς ληστέψουν.

Δεν τους ανάγκασε κανένας να το κάνουν αυτό. Ας πήγαιναν στην Ιταλία ή οπουδήποτε αλλού.

Sniper: Δεν αφήνουμε τα παιδιά μας να κάνουν παρέα με τα παιδάκια τους και άρα τους απομωνόνουμε από μόνοι μας....

Χαίρομαι που το γεγονός του εάν σου πει ένα παιδί σου (εάν έχεις παιδια) ότι θέλει να παντρευτεί Αλβανή θα το αντιμετωπίσεις τόσο ψύχραιμα. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι τέτοιοι

Και τέλος πάντων γιατί τόσο βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς; (Ξιπασμένοι Μαλάκες, φανατικοι ρατσιστες).

By the way δεν έχω δει κανέναν άλλον ‘φιλοξενούμενο’ να καίει τη σημαία της χώρας που τον φιλοξενεί στην μέση της πλατείας. Μήπως έχετε δει εσείς (Ρουμάνους, πολωνούς, Πακιστανούς). Αντίθετα έχω δει Ελληνα να καίει την Ελληνική σημαία.

Σίγουρα αυτή η χώρα όπως κάθε χώρα έχει και καλά και κακά. Κάποιοι θα πουν ότι έχει περισσότερα καλά και λιγότερα κακά. Κάποιοι άλλοι θα πουν το αντίθετο. Ας κοιτάξουμε τι μπορεί να κάνει καθένας σε προσωπικό επίπεδο για να τα βελτιώσει και μετά βλέπουμε. Στο τέλος τέλος όποιον δεν τον εκφράζει ή αισθάνεται άβολα μπορεί να αναζητήσει την τύχη του και άλλού.

Δεν νομίζω ότι κρατάμε κανέναν με το ζόρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
    Στο τέλος τέλος όποιον δεν τον εκφράζει ή αισθάνεται άβολα μπορεί να αναζητήσει την τύχη του και άλλού.

Δεν νομίζω ότι κρατάμε κανέναν με το ζόρι.
    με ολα (σχεδον) οσα παραθεσες εχω ατνιθετη αποψη...

αλλ ας πουμε οτι αυτη ειναι η δικια σου αποψη-ετσι τα βλεπεις εσυ... οκ δεν μπορω να κανω (ή να κανεις εσυ) κατι γι αυτες...

αλλα αυτο το τελευταιο πολυ κυκλοφορει...

δλδ εσενα σου αρεσουν ολα στο Ελλαδισταν ε? ολα δουλευουν οπως πρεπει και δεν εχουμε λογο να αντιδραμε...

τι καινουρια πειραματικα χαπια σε ποτιζουν εσενα ειπαμε? αμα ειναι τοσο καλα θελω και εγω...

ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕΕΕΕ!!!!

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    με ολα (σχεδον) οσα παραθεσες εχω ατνιθετη αποψη...

αλλ ας πουμε οτι αυτη ειναι η δικια σου αποψη-ετσι τα βλεπεις εσυ... οκ δεν μπορω να κανω (ή να κανεις εσυ) κατι γι αυτες...

αλλα αυτο το τελευταιο πολυ κυκλοφορει...

δλδ εσενα σου αρεσουν ολα στο Ελλαδισταν ε? ολα δουλευουν οπως πρεπει και δεν εχουμε λογο να αντιδραμε...

τι καινουρια πειραματικα χαπια σε ποτιζουν εσενα ειπαμε? αμα ειναι τοσο καλα θελω και εγω...

ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕΕΕΕ!!!!
    Φιλική συμβουλή!!! Κάτσε και διάβασε καλύτερα και κυρίως τις τελευταίες παραγράφους και όταν καταλάβεις το ξανασυζητάμε!!

ζήσε λίγο έξω όπως και κάποιοι άλλοι εδω πέρα (και εννοώ ζήσε και όχι να πας και να μου κάνεις τον τουρίστα), και βρες ένα μέτρο σύγκρισης και μετά έλα να μου πεις.

Και ναι σίγουρα εαν δεν σου αρέσει ο τόπος που ζεις καλό ταξίδι και καλή τύχη φίλε μου!

Pros Ratsistes-Ethnikistes:

Exete zhsei pote sto exwteriko?, Exete pote anarwththei gia to pws einai ta pragmata apo thn meria tou metanasth (Alvano opws eseis kynika lete)?, Kserete pws einai na allazei o tropos zwhs sou apo thn mia mera sthn allh? Na zeis se diaforetikh koultoura kai oti gia sena htan dedomeno na prepei, thelei kai mh na to anatrepseis?, kathws den mporeis alliws na zhseis ama den gineis melos ths neas sou koinwnias.Exete anarwththei tipota apo ta parapano?

OXI!!

Kai synexizw...kserete pws einai na proxwras ston dromo me thn kopelas sou kai na se ftynoun katamoutra xwris kanena logo mono kai mono epeidh eisai metanasths? Kserete pws einai na trws mpouketa se nyxterino magazi mono kai mono epeidh tolmhses esy o potapos kai ftwxos metanasths na xwrepseis dipla stous egxwrious? Exete skeftei pws eniwthe o Alvano pou kathotan dipla mou kai evlepe TV se mia kafeteria, otan h Etnikh omada peire to Eyrwpaiko na akouei, to den tha gineis Ellhnas pote Alvane kai egw na ton koitaw kai na vlepw ton eyato mou

OXI!!

Ta parapano( ektos apo to teleuteo) einai viwmata zwntas san foithths ta teleutaia 6 xronia sthn Agglia.

Den thelw na sas kourasw allo exalou den exei shmasia o anthrwpos den allazei kata thn gnwmh mou...

Mono thelw na pw se aytous pou dhlwnoun ratsistes kai se aytous pou fovountai na to dhlwsoun oti na prospathisoun tis idees pou kloironomhsan aytoi apo tous goneis tous kai apo ton kyklo tous na prospatheisoun na mhn tis perasoun sta paidia tous.Etsi gia na exoume mia elpida gia to mellon...

Na eiste oloi kala.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Και ναι σίγουρα εαν δεν σου αρέσει ο τόπος που ζεις καλό ταξίδι και καλή τύχη φίλε μου!
    δεν νομιζω να υπαρχει κανεις (με σοας τα φρενα) που να εχει προβλημα με τον ΤΟΠΟ που ζει και να μην φευγει αλλα να καθετε και να διαμαρτηρετε

το προβλημα ειναι με τον ΤΡΟΠΟ που ζει αλλα το κυριος προβλημα ειναι με το ΠΟΙΟΥΣ ζει... και εκει μονο ενασ δειλος (ή απελπισμενος) φευγει...

SANDERLADOS +1

p.s. marine521 katalavenw pws to ipes to pioparapanw alla merika pragmata den pernun apo to xeri sou... kai to [an sou aresei an den su aresei feuga] den einai lisi... paraeinai atomistiko kai akugete san na to leei kapios volemenos...

Δεν νομίζω ότι κρατάμε κανέναν με το ζόρι. [/B]
    O plithintikos pou xrisimopoieis se poious anaferete ektos apo ton eyatos sou
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Έφτασαν κάποιοι πεινασμένοι, καταπιεσμένοι, με παιδεία ανύπαρκτη, με πολιτισμό κατά πολύ κατώτερο από τον μέσο όρο, περάσανε από το ξύλο, στην εκμετάλλευση που έφτανε στο επίπεδο της δουλείας, και έμαθαν, άκουσαν, τους είπαν, ότι και οι εκμεταλλευτές τους είναι το ίδιο απολίτιστοι βάρβαροι . Ορισμένοι το επιβεβαίωσαν, άλλοι το διέψευσαν. Όσοι χόρτασαν, μαζεύτηκαν, εκπολιτίστηκαν, κάνανε προκοπή και φέρονται σαν αυτούς-εμάς που είναι χορτάτοι. Οι άλλοι, ακόμα φέρονται σαν τα ζώα που τους είχαν σκλάβους. Θέλει χρόνο και υπομονή να εξημερώσεις ένα θηρίο. Ποτέ δεν θα το καταφέρεις με το ξύλο. Έτσι εξαγριώνετε περισσότερο. Η εξημέρωση θέλει αγάπη και πειθαρχία. Αλλά πάνω απ’όλα ΠΑΡΆΔΗΓΜΑ. Κάνε τον να ζηλεύει τον τρόπο σου, μην του επιτρέπεις πισωγυρίσματα στον τρόπο του, και θα έχεις έναν συνάνθρωπο με καλύτερη συμπεριφορά από το αγριεμένο από το ξύλο και την απαξίωση αγρίμι που σε βρίζει στο φανάρι. Μην ξεχνάτε ότι δεν ήταν επιλογή του να γεννηθεί στην συνθήκες που ξέρουμε. Ας τον μάθουμε να ζει καλύτερα ώστε να ζούμε και εμείς καλύτερα δίπλα του. Βάρβαρος δεν είναι αυτός. Βάρβαρος είμαι εγώ που με τόσα μέσα, τόση ιστορία, τόση άνεση, τόσα σχολεία, συμπεριφέρομαι σαν αυτόν. Αυτός έχει δικαιολογία. Εγώ έχω?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Re: Είμαστε τελικά ρατσιστές?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
    Ναι...ειστε !!!

Καλυφθηκα ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

:ZZZ: Ξυπνήστε... ο εχθρός που φοβόσαστε και "πολεμάτε" είναι εσωτερικός.. εδώ και χρόνια... μιλάμε για πολύ πριν έρθουν Αλβανοί, Πακιστανοί ....... εξωγήινοι ... ή δεν ξερω ΄γω ποιοι άλλοι σας ενοχλούν...

υ.γ: αλήθεια εσείς οι "πατριώτες" που τραβάτε ζόρια με όοοοολους τους άλλους εκτός από την πάρτη σας... πόσο χρονων είσαστε???? απλή απορία.. και βαρεμάρα να ψάξω τα προφίλ σας...

get a life... and if you already have προσπαθήστε να την κάνετε καλύτερη ξεκινώντας απο εσάς τους ίδιους..

Καλημέρες.

...χμμμμμμμ....χμμμμμμμμ

..για το όλω..θέμα (περί Λαθρομεταναστών και ιδίως Αλβανών)..
    Αυτοί οι άνθρωποι για περισσότερο απο μισό αιώνα ζούσαν κατω απο ένα ίδιότροπο καθεστώς ψυχικής και σωματικής βίας.Απο την μέρα γέννησης τους προσπαθούσαν να προφυλαχτούν απο ανύπαρκτους κατακτητές εκ νότου!όποιος έχει πάει Αλβανία θα προσέξει οτι όλη η χώρα είναι ένα φρούριο!!!ακόμα και στης παραλίες υπάρχουν σιδερόφραχτες..προκειμένου να μην κάνουν απόβαση οι....¨Ελληνες να πώ?
    Όπως και να έχει η ανέχεια η δυστηχία και η κούραση σε συνάρτηση με την ιστορία που τους μαθαίναν κάναν αυτούς τους ανθρώπους να μισήσουν καθε τι Ελληνικό.
    Το καλό στην όλη ιστορία είναι,οτι υπάρχουν και οι σωστοί....
    Βέβαια το ισοζύγιο καλών και κακόν..δυστηχός τείνη υπέρ των κακών (¨οπως πάντα).Ουτε αυτοί αλλά ούτε εμείς,είμασταν έτοιμη να συνυπάρξουμε σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον τώσο εύκολα.
    Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι μέν τους δε να τους μισήσουΝ......Εγώ απλά πιστεύω οτι θα πρέπει να εκπαιδευτούμε στο να συζήσουμε αρμονικά..Πως? εμ εδώ είναι το δύσκολο...Οκ δεν λέω, οτι είναι ιδιόρυθμοι και μερικές φορές καχεντρικοί εμένα με βρίσκει σύμφωνο ,απο την άλλη άν σκεφτώ το τί έχουμε κάνει εμείς σε αυτούς πάλι με βάζει σε σκέψης.

Εκπαίδευση,Εκπαίδευση και οργάνωση..εκεί πιστεύω οτι είναι το κλειδί της επιτυχίας.
    Φοράτε παντα κράνος αδέρφια!!!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    (Alvano opws eseis kynika lete)?,

Γιατι ; δεν ειναι αλβανοι ;

Οσο για τα υπολοιπα , ουδεν σχολιο
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Οσο για τα υπολοιπα , ουδεν σχολιο
    Μα αυτό θέλουμε το σχολιό σου...

(ο γίος πόσω είναι??-καλό παιδί φαίνεται αφού είναι γαυράκι.... )
    Φοράτε παντα κράνος αδέρφια!!!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τελικα ποσες σφιγγες ειμαστε?
    από power hornet στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2013, 19:11
  2. τελικα, ειμαστε ...αρκετοι με moto guzzi stelvio?
    από billts στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 10:09
  3. Ποσοι ειμαστε τελικα???
    από hotcarver στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 16:13
  4. Τελικά είμαστε Μπουρ***ο
    από MikeG στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 16:08
  5. Ειμαστε πολυ λιγοι τελικα....
    από AFTER στο forum Off topic