![]()
![]()
Ευτυχώς, όλα καλα...![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς, όλα καλα...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!
Επεστρεφα με το αμαξι απο Πατρα πριν 2-3 χρονια και στα Goody's εκει στα Μεγαρα, ολα χαλαρα οπως κι εσυ, ενα Corsa στα καλά καθούμενα αρχιζει τα ζιγκ-ζαγκ, εχοντας πλαι του μια νταλικα!!!
Ευτυχως ουτε μπαριερες, ουτε τιποτα! Ο νταλικας το ποαιρνει πρεφα και τραβαει τερμα δεξια και ολοι οι πισω (ευτυχως οχι πολλοι γιατι την ειχαμε την καραμπολα στο τσεπακι) πλακωνωμαστε στα φρενα!
Κλαταρισμα ελαστικου!
Απλα το ακινητοποιησε χεσμενος βεβαια ο τυπος χωρις να γινει τιποτα!
Και αλλη μια φορα, πηγαινοντας για Πατρα (παλι) πριν το Ξυλοκαστρο, πανω στη στροφη, μλκας με CORSA ΠΑΛΙ, το χανει και φερνει σβουρες απο μπαριερα σε χαντακι σε αποσταση "βολης" (εγω πηγαινα, αυτος ερχοταν) και ΙΣΑ που προλαβα να σταματησω!!!!...και απο πισω μου νταλίκα που λογω ύψους το ειδε ΚΛΑΣΜΑΤΑ νωριτερα απο μενα και αρχισε τα φρενα οριακα να μη διπλωσει!!!
ΓΜΣΕ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!
Χ3σμεντεν!!!
![]()
![]()
ευτυχως ολοι καλα...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
χαμός γίνεται τελικά.... πρίν λίγο επέστρεψα γραφείο και διάβασα το θρέντ.... ερχόμενος , στο αντίθετο ρεύμα, κ@ριόλα με toyota carina παρκαρισμένη κάθετη σε φαρδύ πεζοδρόμιο, κάνει όπισθεν και αριστερά για να μπεί στο ρεύμα μου..... εγώ εντάξει πρόλαβα να περάσω, ο παππούς όμως που ήταν πίσω της τα είδε όλα.....συγχρονίστηκε η μ@λάκω και τον κυνηγούσε με όπισθεν για να το ισιώσει και ο παππούς πιο γρήγορα πηδάλι ....αστείο και τραγικό ταυτόχρονα....
![]()
Vstrom 650
PieceLand,Larissa