Οσο και να εκανε τα αξιζει,να εισαι σιγουρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
ειχα το μυαλο να το βρω μεταχειρισμενο σε κατασταση καινουργιου για να μην δωσω τα γαμισι@ατικα ...ωστοσο εσενα ποσο ειχαμε πει οτι εκανε???Ακομη και καινουργιο
![]()
Οσο και να εκανε τα αξιζει,να εισαι σιγουρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
ειχα το μυαλο να το βρω μεταχειρισμενο σε κατασταση καινουργιου για να μην δωσω τα γαμισι@ατικα ...ωστοσο εσενα ποσο ειχαμε πει οτι εκανε???Ακομη και καινουργιο
![]()
ρε αισχε τι καθεσαι κι ασχολεισαι με μπουρδελιασμενα μονοκιλυνδρα...ετσι κι αλλιως τα εχεις...ειδικα αμα μιλαμε για κτμ που χαλανε καθε τρεις και λιγο...οταν τα lc4 πινουν τσαι λεμε καθονται και λενε οτι εχουν καλες αναρτησεις
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οσο και να εκανε τα αξιζει,να εισαι σιγουρος...Ακομη και καινουργιο
![]()
καλα καινουριο δε τα αξιζει ουτε με σφαιρες τα λεφτα του...
:a13: :a13: :a13:
Γτ ρε φιλαρακ' ?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα καινουριο δε τα αξιζει ουτε με σφαιρες τα λεφτα του...
:a13: :a13: :a13:![]()
Τι του λειπει δλδ και δεν τα αξιζει,για πες μας...
πραγματι εχουν πολυ καλα αμορτισερ αλλα μεχρι εκει...επειδη τα ειχα και τα δυο τα ειδα...προτιμουσα χτχ 2007 παρα το 640 2006..τωρα εαν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι τα κτμ ειναι καλυτερα λαθος ατομο διαλεξε...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε αισχε τι καθεσαι κι ασχολεισαι με μπουρδελιασμενα μονοκιλυνδρα...ετσι κι αλλιως τα εχεις...ειδικα αμα μιλαμε για κτμ που χαλανε καθε τρεις και λιγο...οταν τα lc4 πινουν τσαι λεμε καθονται και λενε οτι εχουν καλες αναρτησεις
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
πραγματι εχουν πολυ καλα αμορτισερ αλλα μεχρι εκει...επειδη τα ειχα και τα δυο τα ειδα...προτιμουσα χτχτ 2007 παρα το 640 2006..τωρα εαν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι τα κτμ ειναι καλυτερα λαθος ατομο διαλεξε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πως ξέρεις εσύ με τι κριτήρια επέλεξα εγώ μηχανή και νομίζεις πως έκανα λάθος επιλογή???Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
επιλογες ειναι αυτες...103 κιλα φιλε μου...???με τετοιο μηχανακι??νομιζω οτι εσυ εκανες λαθος επιλογη..![]()
Γτ ρε φιλαρακ' ?![]()
Τι του λειπει δλδ και δεν τα αξιζει,για πες μας...
re filaraki, sta lefta toy toy loipoun μια 50ρια αλογα, μιας και απο μαμα ουτε πολυ δυνατο ειναι, ουτε πολυ ελαφρυ, ουτε πολυ ομορφο...
![]()
οποτε με αυτα τα δεδομενα, με λιγοτερα ??? παιρνεις street triple κουτα και ουτε που τα κοιτας τα lc4
![]()
πραγματι εχουν πολυ καλα αμορτισερ αλλα μεχρι εκει...επειδη τα ειχα και τα δυο τα ειδα...προτιμουσα χτχ 2007 παρα το 640 2006..τωρα εαν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι τα κτμ ειναι καλυτερα λαθος ατομο διαλεξε...
Tζάμπα 16 σελίδες δλδ.
Άντε καληνύχτα, έχει κι αύριο μέρα.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
δεν ξερω και δεν με ενδιαφερουν...λαθος επιλογη για εμενα...ειναι γνωμη μου και μπορω να την εκφραζω..καταλαβαινω οτι κανεις μας δεν θελει να ακουει οτι εκανε μαλακια αλλα η κοινη λογικη λεει αλλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Και πως ξέρεις εσύ με τι κριτήρια επέλεξα εγώ μηχανή και νομίζεις πως έκανα λάθος επιλογή???![]()
πλακα πλακα ναι....καληνυχτα και απο εμενα..Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Tζάμπα 16 σελίδες δλδ.
Άντε καληνύχτα, έχει κι αύριο μέρα.![]()
![]()
δεν ξερω και δεν με ενδιαφερουν...λαθος επιλογη για εμενα...ειναι γνωμη μου και μπορω να την εκφραζω..καταλαβαινω οτι κανεις μας δεν θελει να ακουει οτι εκανε μαλακια αλλα η κοινη λογικη λεει αλλα..
ρε αισχε κι εγω 100κ ειμαι αλλα το ΧΤ που ειχα μια χαρα με τραβαγε στις ανηφορες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα επισης με αυτα τα λεφτα το γλεντας στις πτανεςΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re filaraki, sta lefta toy toy loipoun μια 50ρια αλογα, μιας και απο μαμα ουτε πολυ δυνατο ειναι, ουτε πολυ ελαφρυ, ουτε πολυ ομορφο...
![]()
οποτε με αυτα τα δεδομενα, με λιγοτερα ??? παιρνεις street triple κουτα και ουτε που τα κοιτας τα lc4
![]()
![]()
Αλλα δε λεει κατι αυτο.Συγκριτικα το κοιτας αυτο...![]()
Τελος παντων,σας αφηνω γτ βαρεθηκα...![]()
![]()
![]()
Τελος παντων,σας αφηνω γτ βαρεθηκα...![]()
![]()
![]()
τι???
δε θα βρισεις λιγο?
διαμαχες...πφφ
![]()
Δε βριζω,ειμαι σεμνο αγορι...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τι???
δε θα βρισεις λιγο?
διαμαχες...πφφ
![]()
![]()