Λοιπον εδω και καιρο σκεφτομαι να ανεβω κατηγορια.
Εχω ενα cb400 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος , ομως ηδη απο την αρχη ηθελα hornet. Στα 600αρια πιστευω θα σταματησω μιας και η χρηση που κανω ειναι κυριως μεσα στην πολη, συχνα και με κινηση ενω τα χλμ καπου 500-800 το μηνα λογω του οτι εχω και αμαξι. Τα 600αρια ομως εχουν καλο συνδιασμο βαρους-επιδοσεων-κοστους χρησης.
Τα μοντελα λοιπον που κοιταω ειναι τα εξης:
Honda hornet: μοντελο 2003 κι επειτα με τον ωραιο κωλο. Για μενα honda=αξιοπιστια (εχω και αμαξι honda χρονια) οποτε αποτελει καλη επιλογη. Απο ομορφια το καλυτερο. Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι καρμπυρατερ και οτι διαβαζω οτι καιει πολυ. Το cb παιζει στα 6/100 στην πολη με αρκετο πατημα. Το hornet αν καιει πανω απο 7-8 θα ξενερωσω.
Yamaha fazer. Αυστηρα το γυμνο. Καπου εχω δει οτι εχουν διαφορα προβληματα τα μοντελα προ-facelift αλλα για το s2 δε μ φτανουν τα χρηματα. Ειναι βεβαια το πιο ασχημο απο ολα τα μηχανακια που κοιταω. Καταναλωσεις διαβαζω πολυ καλες 6-7/100. Ισχυουν οντως?
Suzuki bandit. Παλι μιλαω για το γυμνο μοντελο μιας και το αλλο ειναι θεοβαρο. Δυστυχως κι αυτο με καρμπς αν και στο αντιστοιχο υποφορουμ διαβαζω πολυ καλα λογια ακομα και για το προηγουμενο μοντελο. Σε αυτο θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με τα αλλα 3.
Suzuki sv650. Ερωτας αυτη η μηχανη ειδικα αν μιλαμε για το ντυμενο οπως εδω http://www.bikez.com/motorcycles/suz...650sf_2008.php . Δυστυχως πολυ λιγα κομματια στην ελλαδα αφου ειναι παραεισαγωγη νομιζω. Επισης εχω διαβασεικαι εχω ακουσει πολλα προβληματα και σπασμενες μηχανες πραγμα απαραδεκτο για ιαπωνεζικα. Καταναλωση σιγουρα καλυτερη απο τα αλλα. Ο ηχος του τρωγεται επειδη ειανι V αλλιως δεν το κοιταζα καν. Στην πολη παλευεται? Διοτι ειναι και κλιπονατο... Μηπως να το αποφυγω λογω αξιοπιστιας??
Το budget θα κινηθει αυστηρα μεχρι τα 3500ευρω. Οριακα ε??
Καθε αποψη δεκτη. Οπως καταλαβαινετε μου αρεσουν πολυ τα 4κυλ. Πεθαινω για τον ηχο τους. Κι ας μην τραβανε χαμηλα με πορωνουν ψηλα. 2κυλ ελαχιστα τρωγονται. Τρομερο πχ το er6 αλλα κακασχημο!