δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο site,αλλα οι ανακριβειες του αφορουν περισσοτερο νουμερα και οχι χαρακτηριστικα.
http://www.bikez.com/motorcycles/hus...rmoto_2007.php
δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο site,αλλα οι ανακριβειες του αφορουν περισσοτερο νουμερα και οχι χαρακτηριστικα.
http://www.bikez.com/motorcycles/hus...rmoto_2007.php
Επιβεβαιωνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
οχι FCR φορουσε σιγουρα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Δλδ ποσο εχει αυτο ρε Πανο?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και τη διαφορα της τιμης τους
![]()
![]()
Παντως δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο απο επιδοσεις.Εγω νομιζα οτι θα εχει καμαι 60αρια αλογα τουλαχιστον,ετσι οπως το ειπες.Αλλα με 50 αλογα και 5.3 κιλα ροπη σιγα το πριονι.Κ ουτε πιο ελαφρυ ειναι,τουλαχιστον στα επισημα νουμερα.Αλλα και να ειναι τι να το κανω.Αφου εσυ εισαι 100 και εγω 70.Οποτε χεστηκα αν τα μηχανακια μας εχουν και 5 κιλα διαφορα.Παλι σε εχω...![]()
Απο τιμη δεν εχω ιδεα αλλα και παλι 6-7 χιλιαρικα θα τα εχει πιστευω...
Η ομορφια ειναι υποκειμενικη.Μου αρεσει,αλλα δεντρελενομαι κιολας...
πανω απο 1κ διαφορα ειχαν...
και στατικα που το χα καβαλησει, μου χε φανει αρκετα πιο ελαφρυ απο το lc4...
σε εχει ρε μλκ παρτο χαμπαρι
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:70 κιλα εισαι ρε μλκ?![]()
![]()
![]()
μην μασας μικρε...με ενα fcr και κεφαλη κανεις με το μπρικι σου πλακα στα tdm μεχρι τα 180...![]()
![]()
το 510 οντως σπερνει και φτιαχνεται και πολυ καλα...
για του devils το xr ας αφησουμε καλυτερα τι θα γινει μολις φτιαχτει...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αυτο ηθελα να ακουσω,φευγω ευτυχισμενος να γιορτασω την 1Μαγια...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μην μασας μικρε...με ενα fcr και κεφαλη κανεις με το μπρικι σου πλακα στα tdm μεχρι τα 180...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
70 και κατω...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ΥΓ:70 κιλα εισαι ρε μλκ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
70 και κατω...![]()
![]()
pω πωωωωω
καλε λιγοτερα σε εκανα
![]()
![]()
Καπου το χασατε παιδες..κοιταξτε και λιγο το τιτλο του τοπικ....![]()
Να ανοιχθει ενα θεμα TDM 900 vs ktm lc4 640 na ta peite me tην ησυχια σας... :rotflmao:
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
Μια χαρα στο θεμα ειμαστε...Αναφερει και αλλαγη μηχανηςΑρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
Καπου το χασατε παιδες..κοιταξτε και λιγο το τιτλο του τοπικ....![]()
Να ανοιχθει ενα θεμα TDM 900 vs ktm lc4 640 na ta peite me tην ησυχια σας... :rotflmao:![]()
Κ μεσα απο την συζητηση μας καταλαβαινει οτι δεν θα παρει TDM γιατι δεν αξιζει...![]()
![]()
Μετα απο το θεμα βασικα και τα ως τωρα που βλεπω δεν πουλαω με τιποτα το ΧΤΧ!!!το κραταω οπως ειναι και βλεπουμε![]()
Super motard και ξερο ψωμι!
κρατα το δεν υπαρχει πιο καλο μονοκυλινδρο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Μετα απο το θεμα βασικα και τα ως τωρα που βλεπω δεν πουλαω με τιποτα το ΧΤΧ!!!το κραταω οπως ειναι και βλεπουμε![]()
Koita , ο καθενας τραβαει το δρομο του ............ η πας χτχ , φτιαγμενο χτχ kai καταληγεις με tdm οπως πολλοι .......... μπορει να μην ειναι οι τοπ μηχανες αλλα για ελλαδα δεν εχεις και αλλες επιλογες .
Η αρχιζεις τα 690 κ 990 οι οποιες εχουν καλητερα περηφεριακα κ γκαζι αλλα δεν ειναι για μενα οι καθημερινες μηχανες να κανεις τη δουλεια σου ......... κ υπαρχει περιπτωση να μπλεξεις κ να μπεις σε λουκι..............
Η καλητερη μηχανη ειναι τελικα αυτη που ξερεις γιατι την πηρες κ σου κανει αυτο που υποσχεται....
πχ Εγω ηθελα 50 αλογα να παιζω στην πολη και αξιοπιστια μεχρι αηδιας , φτηνα service , το βρηκα στο FMX κ για μενα ειναι η καλητερη μηχανη........ ολα τα αλλα για το ποιος την εχει πιο μεγαλη ειναι θεωρητικα κ ανηποστατα...........
love will save the planet,hate is a good start.
ξερω εγω..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Με μαμα 640 οχι ρε ,σιγουρα δεν μπορω.Αλλα δεν θα μου εξαφανιστεις κιολας.
Κ αφου δεν θα μου εξαφανιστεις ειμαι υπερηφανος.Με ενα 990 φυσικα,που ειναι στα κυβικα σου και μαλλον πιο δικαιο,θα σου ριξει στα αυτια.
Τωρα με καποιο 640 που βγαζει τροχο 60-65 αλογα δεν ξερω τι μπορει να γινει...![]()
μετα τα 400 μ θα περασει το γιαμαχα.
και στα πρωτα 400 μ παλι αν δε το "εχεις" θα στε στα ιδια.
με μαμα..δε το ζυζηταμε καν.
χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,το fmx σου ειναι 45-46 ροδα...με τοσα λοιπον παιζεις αξιοπρεπως,τρωγεστε δηλαδη, με 640 και xtx 660...μαμα ε...
απο κει και περα,αν θες να ριχνεις ξυλο σε σοβαρα μοταρντ πρεπει να περασεις για τα καλα τα 55...
frankly my dear, i dont give a damn...