Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    το wipeout ειναι ωραιο...αμα δεν ηταν αργεντινη θα δηλωνα και συμμετοχη κιολας

τωρα που ξαναβλεπω τους τιτλους...

και το next top model ωραιο επισης...

κοριτσακια με μαγιο και εσωρουχα να τρεχουν...τι αλλο θεμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    το wipeout ειναι ωραιο...αμα δεν ηταν αργεντινη θα δηλωνα και συμμετοχη κιολας

ξεχασα...αυτο εχει και ωραια παρουσιαστρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Re: Re: Re: Re: Re: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Το έχω και αυτό πετάξει εδώ και καιρό μαζί με το κουτί και καταλαβαίνω τι εννοείς.
    Ό,τι κάνει κανείς μοναχός του βάση βιωμάτων, εσωτερικής ανησυχίας και αλληλεπιδράσεων...

Αυτά κρατάω εγώ φίλε μου.

Είναι ανευθυνότητα να κατηγορώ την ΕΛ.Β.Ο. επειδή ο γιος μου αγόρασε όπλο και ''έφαγε'' 5-6 ανθρώπους, ενώ μεγάλωσε με έναν πατέρα με τα πιστόλια στο ζωνάρι.
    Είναι αποφυγή ευθύνης να κατηγορώ την camel επειδή ο γιος μου άρχισε το κάπνισμα, και ταυτόχρονα καπνίζω ΚΑΙ ΕΓΩ.
    Είναι γελοίο να λέω ''Είναι πολύ έξυπνο το παιδί μου, αλλά έμπλεξε με κάτι αλήτες και δεν διαβάζει''.
    Ας ασχοληθούμε επιτέλους με τα παιδιά μας. Τους αξίζουν καλύτεροι γονείς.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

παντως πλακα εχετε ωρες ωρες

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παντως πλακα εχετε ωρες ωρες

Εσύ ανήκεις στα παιδιά ακόμη...γι΄αυτό και δεν έχω παράλογες απαιτήσεις.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Εσύ ανήκεις στα παιδιά ακόμη...γι΄αυτό και δεν έχω παράλογες απαιτήσεις.

μωρε...θα μπορουσα να γραψω πααααααρα πολλα, αλλα αφενως βαριεμαι το σεντονι, και αφετερου, θελω να δω πως θα εξεληχθει η συζητηση...

ΥΓ:ανθρωποι που πηγαν απο ktm se honda, δεν εχουν ουτε δικαιομα λογου, ουτε δικαιομα αποψης...μαλλον θα επρεπε να τους αφερουσαν και το δικαιομα ψηφου τωρα που στο σκεφτομαι, καθως επισης να τους γινοταν και υποχρεωτικη στειρωση:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    [B]μωρε...θα μπορουσα να γραψω πααααααρα πολλα, αλλα αφενως βαριεμαι το σεντονι, και αφετερου, θελω να δω πως θα εξεληχθει η συζητηση...

Έχει και τη Ναταλία τέτοια ώρα στον Άλφα...

Όσο για το υστερόγραφο, μία φορά ψήφισα στα 18 και ποτέ ξανά. Στείρωση έκανα μόνος μου αφού έκανα το χρέος μου 2 φορές. Όλα βάση σχεδίου Πανούλη...όλα.

Άντε γεια... Blog

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    την τηλεόραση την έχω για καμιά καλή ταινία, αθλητικά , κάτι πολύ καλά documantair απο τον ΣΚΑΙ και για κάποια παιδικά με cartoon και τραγουδάκια για την μικρή μου. Απο εκεί και μετά κλείνει και έχω ενημέρωση απο web (χωρίς μουσικές υποκρούσεις και κραυγές γαβγίσματα), και ψυχαγωγία (μουσική κτλ. ) απο web.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις εκπομπών που θα δώ αλλά είναι κατά κύριο λόγο συγκεκριμένης μορφής και υφής και έχουν να κάνουν και με τον χρονισμό των γεγονότων. Αλλά είναι εξαίρεση σπάνια.

Τι κέρδισα;

Πολύ ελεύθερο χρόνο για γυμναστήριο , βόλτα με μοτό, ανάγνωση βιβλίων πολύ ενδιαφέροντων, πάρα πολύ χρόνο με το παιδί μου (όποτε το βλέπω)...

Το κόκκινο κουμπάκι (ΟΝ/OFF) στο telecontrol έχει τεράστια δύναμη. Αρκεί να το καταλάβουμε.

Όσον αφορά το παιδί και το τι πρέπει να μαθαίνει... αν έχει ώς πρότυπο τους γονείς του , τότε θα κάνει και θα μάθει ακριβώς οτι και εκείνοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Re: Re: Re: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Mία, και την ονόμασαν τηλεχειρηστήριο.
    Επιλογή δεν σε δίνει κανένας. Η μόνη επιλογή που έχουμε είναι ο πελτές που βρίσκεται μέσα στο κεφάλι μας και το βάφτισαν εγκέφαλο.
    Στα υπόλοιπα συμφωνούμε σε όλα.

Και μια παρατήρηση σε έναν δυο που έγραψαν για πληροφόρηση μέσω internet: Τα ίδια και χειρότερα είναι εκεί.
    Κάποτε ήταν οι τελάληδες, μετά οι εφημερίδες, ύστερα το ραδιόφωνο, ήρθε και η τηλεόραση, τώρα το internet, αύριο .... μάλλον εμφυτεύματα για on line ενημέρωση. Τρέμω.
    Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ και σταματήστε να θεοποιήτε το net. Χρησιμοποιήστε το μόνο.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κανένα μήνυμα και καμία δημοσίευση σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δεν είναι για απευθείας κατανάλωση... ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ... παρόλα αυτά, στο web αποφεύγεις κορώνες, αποφεύγεις μουσικές υποκρούσεις και άλλα πολύ μελετημένα ψυχοτεχνικά κόλπα που υποβάλλουν συναισθήματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειμαστε αξιοι και της τηλεορασης μας και των πολιτικων μας και των δρομων μας και του συστηματος μας...ακριβως επειδη ολα αυτα ειμαστε ΕΜΕΙΣ!

δεν θα υπηρχαν αυτα τα προγραμματα στην τηλεοραση αν δεν τα βλεπαμε γιατι ακριβως δεν θα εφερναν τα επιθυματα νουμερα και κανεις δεν θα ηθελε να διαφημιστει.

δεν θα υπηρχαν αυτοι οι πολιτικοι αν εμεις δεν τους ειχαμε ψηφισει.

δεν θα υπηρχαν αυτοι οι δρομοι αν εμεις δεν ειμαστε παρτακηδες και βαζουμε 1 εκατοστο ασφαλτο,ενω θελει 5.

απο την στιγμη που ειμαστε απληστοι και θελουμε τα παντα, αυτο γυρναει μπουμερανγκ πισω.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ρε παιδες....εχω να δω τηλεοραση 7 μηνες..και εννοοω κανονικο προγραμμα...μαθαινω τα νεα απο το ιντερνετ(ολων των ειδων τα νεα και τα διασταυρνωνω και αμεσως με πηγες απο εδω κι απο εκει)...ο,τι νεο κυκλοφορει απο μουσικη,ταινιες κλπ κλπ κλπ τα μαθαινω απο το ιντερνετ πρωτα και πιο αξιοπιστα...champions league μονο στην τιβι και αυτο εξω απο το σπιτι(μιας και σπιτι δεν υπαρχει δεκτης σηματος ουτε και καν τηλεοραση)...και δε μου χει λειψει
    ειναι επιλογη μας,απλα η τηλεοραση ειναι τεμπελια γιατι δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.πατας το κουμπι και πεφτεις στον βοθρο...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Υπάρχει και ένα εξάρτημα που λέγεται ...

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

που αν πατήσεις το κατάλληλο κουμπί του βγάζει και ΣΟΒΑΡΑ προγράμματα.

και βέβαια υπάρχει πάντα το γνωστό κουμπί ..... on/off

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    κανένα μήνυμα και καμία δημοσίευση σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δεν είναι για απευθείας κατανάλωση... ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ... παρόλα αυτά, στο web αποφεύγεις κορώνες, αποφεύγεις μουσικές υποκρούσεις και άλλα πολύ μελετημένα ψυχοτεχνικά κόλπα που υποβάλλουν συναισθήματα.

Gandalf
    Δεν είν' έτσι.Από παντού δεχόμαστε μηνύματα.Είτε οπτικά είτε ακουστικά ειτε οπτιακουστικά.
    Προσωπικά θεωρώ τα ακουστικά σαν πιο επικύνδινα γιατί δεν φιλτράρονται.Μπαίνουν στον εγκέφαλο ανεπεξέργαστα,αυτούσια.
    Γι' αυτό κι έχει πολύ σημασία η μουσική που ακούμε.Η οποία μουσική έχει τεράστια δύναμη αλλά δεν το γνωρίζουμε-προσέχουμε αυτό.

Και τα οπτικά όμως ασκούν επιρροή πάνω μας.Με συνεχή επανάληψη,με κρυφά νοήματα...Κι όσο κι αν εσύ(ο καθένας)πιστεύεις ότι έχεις κρίση και άποψη και δεν μασάς,η δουλειά τους γίνεται μια χαρά.

Όποιος έχει μάθει να χειρίζεται το υποσυνείδητο,σε κάνει μαριονέτα κι εσύ πάντα θα πιστεύεις ότι τά'χεις καλά με τον εαυτό σου,
    ότι κάνεις το σωστό και ότι το χάλι στο οποίο έχει φτάσει η ζωή μας,είναι αποτέλεσμα τής βλακείας τών άλλων.Ή όχι;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2010, 07:58
  2. Πίστα Motocross διπλα στην Aττικη Οδο
    από christosyz στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2009, 16:58
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2007, 09:07
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 23:29
  5. Πωσ Να Περνατε Την Μερα Σασ Στην Δουλεια!!!!!
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF