Ζαμαν-φού - Ελλάδα έχεις ταλέντο - Greek idol - παρατράγουδα - big brother - dancing with the stars - wipeout - next top montel - super idol - bar - φάρμα - survivor - παταγωνία - η εκδίκηση της ξανθιάς - fame story και άλλα πολλά που δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή.
20 χρόνια Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.20 χρόνια ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.20 χρόνια υπνωτισμού των Ελλήνων.20 χρόνια γαλουχισμού των σημερινών 20άρηδων και 30άρηδων.20 χρόνια διαμόρφωσης συνείδησης.
20 χρόνια διαμόρφωσης πολιτικής.20 χρόνια μάγκες.......και φτάσαμε στο σήμερα.Σε μια χώρα διαλυμένη,χρεωμένη,ανύπαρκτη,αδύναμη για να διαπραγματευτεί το οτιδήποτε.
Με δυσκολία μπορώ να παραμερίσω την οργή μου για ότι συμβαίνει γύρω μου και να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου.Δεν με φοβίζει,το αντίθετο.Με κάνει να θέλω να βγω και να ουρλιάξω.Για όλα,μα πάνω απ' όλα για την απραξία μας.
Εύχομαι να μην επαληθευτούν αυτοί που λένε πως τελικά οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα συνοθύλευμα απογόνων βάρβαρων και κατακτητών οι οποίοι περάσαν κατα καιρούς απο τούτο δω τον τόπο.
Χρόνια τώρα είμαστε υπνωτισμένοι (εξού και η αναφορά μου στην ιδιωτική τηλεόραση).Χρόνια τώρα ελάχιστα αξιόλογα έχουν συμβεί στην χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και τη δημοκρατία.Κάποιους τους βολεύει αυτή η κατάσταση.Και τα καταφέραν.Πολύ καλά μάλιστα.Αποδεικνύεται καθημερινά.Κοιτάξτε λίγο γύρω σας και θα το καταλάβετε.
Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά πιστεύω πως πλέον είναι αργά.Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.Το δηλητήριο που μας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια σχεδόν έχει νεκρώσει τα πάντα και η σαπίλα του καθωσπρεπισμού και της ωραιοποίησης μιας κοινωνίας που η βρώμα της έχει σκεπάσει κάθε άρωμα έχει αρπάξει και τις ψυχές μας.
Χρωστάμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας όμως αυτό το ελάχιστο φως που ο καθένας μας βλέπει στην άκρη του δικού του τούνελ να παλέψει για να το φέρει πιό κοντά του,με ότι αγώνα πιστεύει.
Συγχωρέστε με για το spam.