Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar

Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

Ζαμαν-φού - Ελλάδα έχεις ταλέντο - Greek idol - παρατράγουδα - big brother - dancing with the stars - wipeout - next top montel - super idol - bar - φάρμα - survivor - παταγωνία - η εκδίκηση της ξανθιάς - fame story και άλλα πολλά που δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή.

20 χρόνια Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.20 χρόνια ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.20 χρόνια υπνωτισμού των Ελλήνων.20 χρόνια γαλουχισμού των σημερινών 20άρηδων και 30άρηδων.20 χρόνια διαμόρφωσης συνείδησης.
    20 χρόνια διαμόρφωσης πολιτικής.20 χρόνια μάγκες.......και φτάσαμε στο σήμερα.Σε μια χώρα διαλυμένη,χρεωμένη,ανύπαρκτη,αδύναμη για να διαπραγματευτεί το οτιδήποτε.

Με δυσκολία μπορώ να παραμερίσω την οργή μου για ότι συμβαίνει γύρω μου και να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου.Δεν με φοβίζει,το αντίθετο.Με κάνει να θέλω να βγω και να ουρλιάξω.Για όλα,μα πάνω απ' όλα για την απραξία μας.
    Εύχομαι να μην επαληθευτούν αυτοί που λένε πως τελικά οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα συνοθύλευμα απογόνων βάρβαρων και κατακτητών οι οποίοι περάσαν κατα καιρούς απο τούτο δω τον τόπο.

Χρόνια τώρα είμαστε υπνωτισμένοι (εξού και η αναφορά μου στην ιδιωτική τηλεόραση).Χρόνια τώρα ελάχιστα αξιόλογα έχουν συμβεί στην χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και τη δημοκρατία.Κάποιους τους βολεύει αυτή η κατάσταση.Και τα καταφέραν.Πολύ καλά μάλιστα.Αποδεικνύεται καθημερινά.Κοιτάξτε λίγο γύρω σας και θα το καταλάβετε.

Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά πιστεύω πως πλέον είναι αργά.Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.Το δηλητήριο που μας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια σχεδόν έχει νεκρώσει τα πάντα και η σαπίλα του καθωσπρεπισμού και της ωραιοποίησης μιας κοινωνίας που η βρώμα της έχει σκεπάσει κάθε άρωμα έχει αρπάξει και τις ψυχές μας.

Χρωστάμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας όμως αυτό το ελάχιστο φως που ο καθένας μας βλέπει στην άκρη του δικού του τούνελ να παλέψει για να το φέρει πιό κοντά του,με ότι αγώνα πιστεύει.

Συγχωρέστε με για το spam.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

[i]

Χρωστάμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας όμως αυτό το ελάχιστο φως που ο καθένας μας βλέπει στην άκρη του δικού του τούνελ να παλέψει για να το φέρει πιό κοντά του,με ότι αγώνα πιστεύει.

[/B]

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos

+650

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Το δηλητήριο που μας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια σχεδόν έχει νεκρώσει τα πάντα

Άντε να κάνω εγώ τον λ@λ@κ@/αντιρρησία πάλι.

Συνδυάζω το πρώτο σου κείμενο για την tv με αυτό του δηλητήριου και ερωτώ. Μας το έδωσαν με το ζόρι ? Μας το πότισαν ενδοφλέβια χωρίς τη θέλησή μας ? Μας έπιασαν τέσσερις, μας έστησαν στα 4 και μας το ''φόρεσαν'' ως υπόθετο με το στανιό ? Και φυσικά η απάντηση είναι ΟΧΙ σε όλα.
    Έχει και ωραία πράγματα να δεις στην tv φίλε μου, αλλά όχι όλες τις ώρες, και προ πάντων όχι σε όλα τα κανάλια. Επιπλέον έχεις στα χέρια σου την δύναμη να την κλείσεις. Ή μήπως όχι ?
    Όταν σου ζητάει το παιδί σου να δει ένα από τα ''σκουπίδια'' που προείπες, του είπες ποτέ ''όχι'' ?
    Μπορώ να γράφω τέτοιου είδους παραδείγματα , ώρες ολόκληρες. Ας το τελειώσω όμως λέγοντας... ''Μας πληγώνει το σαμάρι, και χτυπάμε το γαϊδούρι.''

Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Τελικα, αυτο που δεν αλλαζει ειναι η νοοτροπια μας.

Ευχομαι τα καλυτερα
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar

Re: Re: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Το δηλητήριο που μας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια σχεδόν έχει νεκρώσει τα πάντα

Άντε να κάνω εγώ τον λ@λ@κ@/αντιρρησία πάλι.

Συνδυάζω το πρώτο σου κείμενο για την tv με αυτό του δηλητήριου και ερωτώ. Μας το έδωσαν με το ζόρι ? Μας το πότισαν ενδοφλέβια χωρίς τη θέλησή μας ? Μας έπιασαν τέσσερις, μας έστησαν στα 4 και μας το ''φόρεσαν'' ως υπόθετο με το στανιό ? Και φυσικά η απάντηση είναι ΟΧΙ σε όλα.
    Έχει και ωραία πράγματα να δεις στην tv φίλε μου, αλλά όχι όλες τις ώρες, και προ πάντων όχι σε όλα τα κανάλια. Επιπλέον έχεις στα χέρια σου την δύναμη να την κλείσεις. Ή μήπως όχι ?
    Όταν σου ζητάει το παιδί σου να δει ένα από τα ''σκουπίδια'' που προείπες, του είπες ποτέ ''όχι'' ?
    Μπορώ να γράφω τέτοιου είδους παραδείγματα , ώρες ολόκληρες. Ας το τελειώσω όμως λέγοντας... ''Μας πληγώνει το σαμάρι, και χτυπάμε το γαϊδούρι.''

Φίλε μου δυστυχώς η κοινωνία η ίδια είναι αυτή που μας επιβάλει τους κανόνες.Και σε εμάς και στα παιδιά μας.Όταν τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όπου ο μπαμπάς και η μαμά λείπουν 12 ώρες απο το σπίτι λογικό δεν βρίσκεις να αποτελεί η τηλεόραση τον "φίλο" τους?Και πες μου εσύ πόσα είναι αυτά τα 12χρονα που αντί για το next top montel θα δουν ντοκυμαντέρ που αφορά τις πυραμίδες π.χ ή αντί για το "μπορείς να βγεις με τιε τσούλες" της τσούλας θα καθήσουν να ακούσουν Αλεξίου ή κάτι αντίστοιχο ποιοτικό.
    Προσωπική μου γνώμη και επέτρεψέ μου να την υποστηρίζω 100% είναι πως το δηλητήριο που προανέφερα έρχεται σε τέτοιες δόσεις και είναι τόσο γλυκό το πούστικο που απλά δεν καταλαβαίνουμε τη ζημιά που μας κάνει.
    Φυσικά και έχει ωραία πράγματα στην TV να δεις.Στην ΝΕΤ π.χ όταν έχω αυπνίες κατά τις 3 τα ξημερώματα προβάλει φανταστικά ντοκυμαντέρ (Ο κόσμος χωρίς τον άνθρωπο πχ) ή στο πακέτο της NOVA που ππέπει να "σκάσεις" 59 ευρώ το μήνα έχει απίστευτα πράγματα να δεις.Όμως ρε φίλε στις 3 το μεσημέρι που το 80% των τηλεοράσεων είναι ανοιχτές φαντάζομαι έχεις δει το τι σκουπίδι παρελάζει.
    Και κάτι τελευταίο.Καλές οι παροιμίες αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε το σαμάρι και να φροντίσουμε περισσότερο το γαϊδούρι.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Re: Re: Re: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

Φίλε μου δυστυχώς η κοινωνία η ίδια είναι αυτή που μας επιβάλει τους κανόνες.Και σε εμάς και στα παιδιά μας.Όταν τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όπου ο μπαμπάς και η μαμά λείπουν 12 ώρες απο το σπίτι λογικό δεν βρίσκεις να αποτελεί η τηλεόραση τον "φίλο" τους?Και πες μου εσύ πόσα είναι αυτά τα 12χρονα που αντί για το next top montel θα δουν ντοκυμαντέρ που αφορά τις πυραμίδες π.χ ή αντί για το "μπορείς να βγεις με τιε τσούλες" της τσούλας θα καθήσουν να ακούσουν Αλεξίου ή κάτι αντίστοιχο ποιοτικό.
    Προσωπική μου γνώμη και επέτρεψέ μου να την υποστηρίζω 100% είναι πως το δηλητήριο που προανέφερα έρχεται σε τέτοιες δόσεις και είναι τόσο γλυκό το πούστικο που απλά δεν καταλαβαίνουμε τη ζημιά που μας κάνει.
    Φυσικά και έχει ωραία πράγματα στην TV να δεις.Στην ΝΕΤ π.χ όταν έχω αυπνίες κατά τις 3 τα ξημερώματα προβάλει φανταστικά ντοκυμαντέρ (Ο κόσμος χωρίς τον άνθρωπο πχ) ή στο πακέτο της NOVA που ππέπει να "σκάσεις" 59 ευρώ το μήνα έχει απίστευτα πράγματα να δεις.Όμως ρε φίλε στις 3 το μεσημέρι που το 80% των τηλεοράσεων είναι ανοιχτές φαντάζομαι έχεις δει το τι σκουπίδι παρελάζει.
    Και κάτι τελευταίο.Καλές οι παροιμίες αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε το σαμάρι και να φροντίσουμε περισσότερο το γαϊδούρι.

Δεν είχα σκοπό να απαντήσω γιατί θέλει πολύ ώρα και μεγάλο κείμενο, αλλά θα το κάνω 1ον γιατί αφορά τα παιδιά μας, και 2ον γιατί δεν υπάρχει καλύτερο θέμα αυτή τη στιγμή στο φόρουμ.
    Πάμε λοιπόν.
    Η κοινωνία φίλε roufiane είναι εσύ κι εγώ. Είναι ''τα νούμερα'' της τηλεθέασης που κρατάνε ζωντανές τέτοιες εκπομπές.Τώρα θα μου πεις πως ΕΣΥ δεν βλέπεις τέτοιες. Οκ. Έχεις δώσει όμως 2 ''ψήφους'' τηλεθέασης (και εννοώ τα παιδιά σου) αμαχητή. Ή μάλλον τις έδωσες γιατί λείπεις 12 ώρες από το σπίτι. Μπορείς όμως να τους απαγορεύσεις να δουν tv. Μπορείς επίσης να την σπάσεις. Μικρό το κακό ή μάλλον μικρότερο από το να γράφεις αυτή τη στιγμή αυτά που γράφεις με τόση απελπησία. Δεν νομίζεις ?
    Οσο για το ''φίλο τους'', μπορώ να σου πω δεκάδες άλλους καλύτερους από αυτόν που έχουν.
    Ένα μουσικό όργανο π.χ. Ένα παζλ, ζωγραφική, Τα Μαθήματά τους, ένα εξωσχολικό βιβλίο ή ό,τι άλλο τους ευχαριστεί. Γιατί αποκλείεται το μόνο που τους ευχαριστεί να είναι τα σκουπίδια της tv.
    Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε κάτι δεν έχει γίνει σωστά από το ξεκίνημά τους, και πίστεψέ με δεν φταίνε τα παιδιά σου.
    Τώρα, αν το δηλητήριο είναι ύπουλο και γλυκό, θα σου πω το εξής. Όλοι μας το έχουμε γευτεί, κακά τα ψέματα. Η διαφορά είναι πως κάποιοι δοκίμασαν και το έφτυσαν, ενώ κάποιοι άλλοι δοκίμασαν, και ξαναδοκίμασαν, και ματαξαναδοκίμασαν απλά για να κατηγορούν αυτούς που τους το πρόσφεραν. Με λίγα λόγια φίλε roufiane, είναι ανόητο να κατηγορώ ένα έπιπλο για την ανατροφή των παιδιών μου.
    Τελικά δεν ήταν και τόσο μεγάλο το κείμενο.:smilea:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme

Ζαμαν-φού - Ελλάδα έχεις ταλέντο - Greek idol - παρατράγουδα - big brother - dancing with the stars - wipeout - next top montel - super idol - bar - φάρμα - survivor - παταγωνία - η εκδίκηση της ξανθιάς - fame story και άλλα πολλά που δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή.

20 χρόνια Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.20 χρόνια ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.20 χρόνια υπνωτισμού των Ελλήνων.20 χρόνια γαλουχισμού των σημερινών 20άρηδων και 30άρηδων.20 χρόνια διαμόρφωσης συνείδησης.
    20 χρόνια διαμόρφωσης πολιτικής.20 χρόνια μάγκες.......και φτάσαμε στο σήμερα.Σε μια χώρα διαλυμένη,χρεωμένη,ανύπαρκτη,αδύναμη για να διαπραγματευτεί το οτιδήποτε.

Με δυσκολία μπορώ να παραμερίσω την οργή μου για ότι συμβαίνει γύρω μου και να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου.Δεν με φοβίζει,το αντίθετο.Με κάνει να θέλω να βγω και να ουρλιάξω.Για όλα,μα πάνω απ' όλα για την απραξία μας.
    Εύχομαι να μην επαληθευτούν αυτοί που λένε πως τελικά οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα συνοθύλευμα απογόνων βάρβαρων και κατακτητών οι οποίοι περάσαν κατα καιρούς απο τούτο δω τον τόπο.

Χρόνια τώρα είμαστε υπνωτισμένοι (εξού και η αναφορά μου στην ιδιωτική τηλεόραση).Χρόνια τώρα ελάχιστα αξιόλογα έχουν συμβεί στην χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και τη δημοκρατία.Κάποιους τους βολεύει αυτή η κατάσταση.Και τα καταφέραν.Πολύ καλά μάλιστα.Αποδεικνύεται καθημερινά.Κοιτάξτε λίγο γύρω σας και θα το καταλάβετε.

Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά πιστεύω πως πλέον είναι αργά.Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.Το δηλητήριο που μας έχουν ποτίσει τόσα χρόνια σχεδόν έχει νεκρώσει τα πάντα και η σαπίλα του καθωσπρεπισμού και της ωραιοποίησης μιας κοινωνίας που η βρώμα της έχει σκεπάσει κάθε άρωμα έχει αρπάξει και τις ψυχές μας.

Συγχωρέστε με για το spam.

+600 και οσα αλλα θες φιλε μου.
    καντε μια χαρη στους εαυτους σας κ χρησιμοιποιηστε τηλερορασεις μονο για κανα πλαυστατιον κ καμια ταινια απο βιντεο κλαμπ. ολα τα υπολοιπα σκουπιδια.
    θελετε ενημερωση? πατε στα απειρα μπλογκς στο νετ
    θελετε αθλητικα? δοξα το θεο τοσα σαιτ υπαρχουν
    το ιντερνετ ειναι η αρχη του τελους της τβ.
    μια τβ που χαλιναγωγει τοσα χρονια τον ανθρωπινου νου κ τον ψυχαγωγει ωστε να φτασει στο σημειο να μη σκεφτετε.
    μια τβ που καθε φορα ρε π@$%$τη που την ανοιγω νιωθω γελοιος,οτι αυτο που βλεπω ειναι τοσο γελοιο που γινομαι κ γω γελοιος που το παρακολουθω.

την κανουν κ ψηφιακη τωρα :rotflmao: :rotflmao:
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Άντε γεια... Blog

Παντα υπαρχει αυτη η ελπιδα που θα μας κανει να προχωραμε μπροστα παρα τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Σωστά,η απάντηση είναι ΟΧΙ σε όλα,αφού σκέφτεσαι ορθολογιστικά και ξεχνάς έναν καταλυτικό παράγοντα.Τον ψυχαναγκασμό.

Το οποίον βλέπεις τηλεόραση.Κι εκεί που βλέπεις είτε μια ηλίθια σειρά είτε ένα ντοκυμαντέρ,πετάγεται ο μαλάκας με την κατάλληλη φωνή και τη σωστή μουσική υπόκρουση και σού λέει
    αγόρασε ΤΩΡΑ,τηλεφώνησε ΤΩΡΑ,ψήφισε ΤΩΡΑ κλπ κι εσύ,που κάθεσαι αποχαυνωμένος,κουρασμένος και χωρίς άμυνες μπροστά στον υποβολέα,παίρνεις ένα σωρό μηνύματα που σε εθίζουν χωρίς να παίρνεις χαμπάρι.

Πώς γέμισε ο τόπος αυτοκίνητα;Πώς έμαθαν όλοι τα τραπεζοδάνεια και τίς πιστωτικές;

Πώς απομονωνόμαστε και μισούμε τον συνάνθρωπο;Παραδείγματα άπειρα.Στην οδήγηση πρέπει να τσαγιάσουμε τον τύπο που την είδε με την πάρτη μας,
    να είμαστε πρώτοι στο φανάρι ΠΑΝΩ στη διάβαση τών πεζών(ποιός τούς γαμεί αυτούς άλλωστε)
    Να παρκάρουμε πάντα εκεί που μάς βολεύει(νταξ έβγαλα αλάρμ)να κορνάρουμε στο "μαλάκα" που δεν διακτινίστηκε όταν άναψε πράσινο...

Τέλος πάντων,έχουμε πειστεί ότι ο κόσμος γυρνάει γύρω από τον ασήμαντο εαυτούλη μας,τον οποίο εαυτούλη μας παίρνουμε πολύ στα σοβαρά,
    τόσο που δεν δεχόμαστε ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στον πλανήτη κι έχουν κι αυτοί ανάγκες και δουλειές.

Οχι μόνο μάς το φόρεσαν με το στανιό φίλε μου αλλά μάς έπεισαν ότι έχουμε και ελεύθερη βούληση.
    Έτσι λειτουργεί η εξουσία άλλωστε.Αλλά ντάξει...έχουμε το δικαίωμα τής διαμαρτυρίας-πορείας και απεργίας.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Re: Re: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

Μας το έδωσαν με το ζόρι ? Μας το πότισαν ενδοφλέβια χωρίς τη θέλησή μας ? Μας έπιασαν τέσσερις, μας έστησαν στα 4 και μας το ''φόρεσαν'' ως υπόθετο με το στανιό ?
    Eναλλακτικές μας έδωσαν πολλές;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Re: Re: Re: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Eναλλακτικές μας έδωσαν πολλές;

Mία, και την ονόμασαν τηλεχειρηστήριο.

Άντε γεια... Blog

Re: Re: Re: Re: Περιμένοντας την παύλα (δίπλα στην τελεία)

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Mία, και λέγετε τηλεχειρηστήριο.
    Το έχω και αυτό πετάξει εδώ και καιρό μαζί με το κουτί και καταλαβαίνω τι εννοείς.
    Ομιλώ για εναλλακτικές επιλογές ΖΩΗΣ. Υπάρχουν, και μάλιστα πολλές (μην αρχίσω να αναφέρω, θα βραδυάσουμε).
    Είδες όμως να προωθούνται από κάποιον με τη θέρμη που το κουτί προωθεί τη χωματερή;
    Ό,τι κάνει κανείς μοναχός του βάση βιωμάτων, εσωτερικής ανησυχίας και αλληλεπιδράσεων...

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2010, 07:58
  2. Πίστα Motocross διπλα στην Aττικη Οδο
    από christosyz στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2009, 16:58
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2007, 09:07
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 23:29
  5. Πωσ Να Περνατε Την Μερα Σασ Στην Δουλεια!!!!!
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF