![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
TI KANEI LEEI ME EXATMISH??AX
XA
XA
XAXA SIGA MH PERNEI KAI KAMIA 20 ARIA..
re sy vale mia foto me ti moto..SOY..GIATI DE PISTEYO KAN OTI EXEIS.
Oριστε απιστε ........ κ προσεχε μη μου ματιασεις το μωρο ...................
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Oριστε απιστε ........ κ προσεχε μη μου ματιασεις το μωρο ...................
Και ενα εγκυροτατο λινκ απο δημοσιογραφους , περιοδικα , μηχανικους , δυναμομετρα κ εμενα κ σε ολα αυτα που αν τα διαβασεις βαλε κ ενα + σε οτι λενε , εγω εβαλα καλητερο εκκεντροφορο απο αυτον που λεει ...........
http://www.theoharis.gr/viewtopic.php?id=13
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Με τις ΚΤΜ το θέμα αξιοπιστία έχει ήδη πάει περίπατο, τουμπανιασμένη ή όχι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειχες δηλαδη ΚΤΜ και μιλας εμπειρικα ε....?
Εχουμε ξεφυγει....παμε να κανουμε μια συζητηση και ο καθενας λεει οτι του κατεβει,ή οτι του ειπε ο ξαδερφος της 8ειας του περιπτερα που ειναι απεναντι απο τον μπατζανακη του θειου του....
ξεχασα τις μπυρες....![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Oριστε απιστε ........ κ προσεχε μη μου ματιασεις το μωρο ...................![]()
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
καλά μην πιάσουμε θέματα αξιοπιστίας... είναι όπως πάντα συνδυασμός μοτέρ, αναβάτη και χρήσης/συντήρησης.
Δεν θα βρούμε άκρη.
Αναρρωτιέμαι τελικά τι αποφάσισε ο φίλος μας , μιας και το θέμα έχει ξεφύγει προ πολλού.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εγω πιστευω οτι εκει που πηγε η συζητηση ,ο φιλος μας σταματησε να ασχολειται με το τι θα του πουμε.....![]()
![]()
Σαν να χάνει λίγα λαδάκια..Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
φφφφ.........![]()
![]()
Αστειεύομαι φιλαράκι να το χαίρεσαι το γκάζι σου..![]()
![]()
Οριστε ......... εχει ενα κιβωτιο ταχυτητων ....... που ταυλωνει το δαχτυλο σου στις αλλαγες .........
Και ενα σοφο που ακουσα , τα ΚΤΜ , αμα τα οδηγησεις η τα λατρευεις η τα μισεις ......... Εγω δε τα γουσταρω σε αισθηση οδηγησης , μου βγαζουν ενα γκειλικι που εγω δε το γουσταρω ........ τινω προς XR 650 meria ...........
![]()
Ωραίο εργαλείο ρε μάγκα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
φφφφ.........![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Γκειλικι αν βγαζει καποιο απο τα δυο θα βγαζει σιγουρα το XR ,γιατι με τετοιο σκελετο και αναρτησεις σιγουρα θα κουναει τον κωλο του και γενικα θα κουνιεται.....:rotflmao: :rotflmao:
Το ότι έχουμε ξεφύγει, γενικώς, δεν είναι καθόλου νέο..Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
ειχες δηλαδη ΚΤΜ και μιλας εμπειρικα ε....?
Εχουμε ξεφυγει....παμε να κανουμε μια συζητηση και ο καθενας λεει οτι του κατεβει,ή οτι του ειπε ο ξαδερφος της 8ειας του περιπτερα που ειναι απεναντι απο τον μπατζανακη του θειου του....![]()
![]()
Πλακίτσα κάνουμε αδερφέ, μην παρεξηγιέσαι.
Ψοφίμια τα ΧΤ, ρημάδια τα ΚΤΜ...![]()
![]()
Προσοχή στα μπυρόνια μεσημεριάτικο !!![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR