Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
8 εμέτρησα εγώ. Είχε και μπροστά!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Θά'ναι μακρύ το ταξίδι Στέλιο, προς το λιμάνι της Σούδας φαίνεται ότι πάει εξάλλου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
8 εμέτρησα εγώ. Είχε και μπροστά!![]()
![]()
κακώς πιστεύω σβήνουμε τους αριθμούς από τις πινακίδες... εγώ σκέφτομαι τις επόμενες που θα ανεβάσω να έχω φάτσα φόρα πινακίδες. Και μάλιστα σκέφτομαι να φτιάξω ένα σιτε με όλες τις κάφρικες φώτο που έχω τραβήξει και θα τραβήξω, με πινακίδες και πρόσωπα να φαίνονται κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να τους κρύβουμε, καθώς οι περισσότεροι είναι εν δυνάμει "φονιάδες".
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
8 εμέτρησα εγώ. Είχε και μπροστά!
ίσαμε 400 κεφάλια κουράδι επαέ λέμε ... τυχερός ο πούστης ... χαρέμι λέμε ...![]()
![]()
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
κακώς πιστεύω σβήνουμε τους αριθμούς από τις πινακίδες... εγώ σκέφτομαι τις επόμενες που θα ανεβάσω να έχω φάτσα φόρα πινακίδες. Και μάλιστα σκέφτομαι να φτιάξω ένα σιτε με όλες τις κάφρικες φώτο που έχω τραβήξει και θα τραβήξω, με πινακίδες και πρόσωπα να φαίνονται κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να τους κρύβουμε, καθώς οι περισσότεροι είναι εν δυνάμει "φονιάδες".
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Aν οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του φόρουμ συμφωνούν, τότε και εγώ, πολύ πρόθυμα θα φανερώσω ότι αριθμούς και φάτσες έχω κρύψει κατά καιρούς. Το πόστ σου με βρίσκει 1000% σύμφωνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Και καλά τα πάει τώρα που είναι άδεια. Όταν αρμέξει πως θα τα φέρει πίσω?
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Γεμάτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Όταν αρμέξει πως θα τα φέρει πίσω?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Και καλά τα πάει τώρα που είναι άδεια. Όταν αρμέξει πως θα τα φέρει πίσω?
δεν πάει για το γάλα ωρέ ... θα ρίξει κανα δυο στις αίγες και θα πεί στη γυναίκα ότι δεν κάνανε τίποτα τα ζα ...
(για να ξαναπάει άυριο)![]()
Μου κάνει εντύπωση πόσα ξέρεις εσυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
δεν πάει για το γάλα ωρέ ... θα ρίξει κανα δυο στις αίγες και θα πεί στη γυναίκα ότι δεν κάνανε τίποτα τα ζα ...
(για να ξαναπάει άυριο)![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μου κάνει εντύπωση πόσα ξέρεις εσυ!![]()
πετυχαίναμε κάτι καλές στάνες στα χώματα κάποτες ρε μάστορα ...![]()
Eχετλαιε το σημειο ειναι λιγο πριν τη Σουδα,στην διασταυρωση που πας για εθνικη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πάω στο άρμεγμα των οζών. Τρέχει πράμα;
The only easy day was yesterday.
ΦυσικάΑρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Eχετλαιε το σημειο ειναι λιγο πριν τη Σουδα,στην διασταυρωση που πας για εθνικη?
![]()