Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Εγώ θα τα πάω όλα μια #2

Εγώ θα τα πάω όλα μια #2

Πάω στο άρμεγμα των οζών. Τρέχει πράμα;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα.jpg 
Προβολές:	953 
Μέγεθος:	79,0 KB 
ID:	196928
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Zήλεψε τα τριβάλιτσα κι είπε να βάλει πέντε αυτός;

8 εμέτρησα εγώ. Είχε και μπροστά!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Θά'ναι μακρύ το ταξίδι Στέλιο, προς το λιμάνι της Σούδας φαίνεται ότι πάει εξάλλου..

Banned Το avatar του/της WebD
    κακώς πιστεύω σβήνουμε τους αριθμούς από τις πινακίδες... εγώ σκέφτομαι τις επόμενες που θα ανεβάσω να έχω φάτσα φόρα πινακίδες. Και μάλιστα σκέφτομαι να φτιάξω ένα σιτε με όλες τις κάφρικες φώτο που έχω τραβήξει και θα τραβήξω, με πινακίδες και πρόσωπα να φαίνονται κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να τους κρύβουμε, καθώς οι περισσότεροι είναι εν δυνάμει "φονιάδες".

ίσαμε 400 κεφάλια κουράδι επαέ λέμε ... τυχερός ο πούστης ... χαρέμι λέμε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    κακώς πιστεύω σβήνουμε τους αριθμούς από τις πινακίδες... εγώ σκέφτομαι τις επόμενες που θα ανεβάσω να έχω φάτσα φόρα πινακίδες. Και μάλιστα σκέφτομαι να φτιάξω ένα σιτε με όλες τις κάφρικες φώτο που έχω τραβήξει και θα τραβήξω, με πινακίδες και πρόσωπα να φαίνονται κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να τους κρύβουμε, καθώς οι περισσότεροι είναι εν δυνάμει "φονιάδες".
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Aν οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του φόρουμ συμφωνούν, τότε και εγώ, πολύ πρόθυμα θα φανερώσω ότι αριθμούς και φάτσες έχω κρύψει κατά καιρούς. Το πόστ σου με βρίσκει 1000% σύμφωνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Και καλά τα πάει τώρα που είναι άδεια. Όταν αρμέξει πως θα τα φέρει πίσω?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Όταν αρμέξει πως θα τα φέρει πίσω?
    Γεμάτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Και καλά τα πάει τώρα που είναι άδεια. Όταν αρμέξει πως θα τα φέρει πίσω?

δεν πάει για το γάλα ωρέ ... θα ρίξει κανα δυο στις αίγες και θα πεί στη γυναίκα ότι δεν κάνανε τίποτα τα ζα ...

(για να ξαναπάει άυριο)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    δεν πάει για το γάλα ωρέ ... θα ρίξει κανα δυο στις αίγες και θα πεί στη γυναίκα ότι δεν κάνανε τίποτα τα ζα ...

(για να ξαναπάει άυριο)
    Μου κάνει εντύπωση πόσα ξέρεις εσυ!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μου κάνει εντύπωση πόσα ξέρεις εσυ!

πετυχαίναμε κάτι καλές στάνες στα χώματα κάποτες ρε μάστορα ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider

Re: Εγώ θα τα πάω όλα μια #2

Πάω στο άρμεγμα των οζών. Τρέχει πράμα;
    Eχετλαιε το σημειο ειναι λιγο πριν τη Σουδα,στην διασταυρωση που πας για εθνικη?
    The only easy day was yesterday.

Re: Re: Εγώ θα τα πάω όλα μια #2

Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Eχετλαιε το σημειο ειναι λιγο πριν τη Σουδα,στην διασταυρωση που πας για εθνικη?
    Φυσικά

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εγώ θα τα πάω με μια όλα
    από Εχετλαίος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2010, 15:44
  2. Θα τα κάψουν όλα οι ηλίθιοι
    από tzarot στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2008, 12:32
  3. παλι εγω θα τα βαλω τα καλημερουδια?!
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2007, 10:55
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2007, 17:19
  5. Εγω θα ελεγα.....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 23:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε