ποσο καλος μπορει να ειμαι ρπμ?![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Καλος δεν ξερω...Ομορφος πολυ παντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
Καταλαβαίνεις τώρα και εσύ camen τη διαφορά του "μάστορα" με τον rein που διέγνωσε την πιθανότερη αιτία προβλήματος βασιζόμενος μόνο στη συμπεριφορά της μηχανής;
![]()
ακομη ΚΑΙ στα κτμ ειμαι κορυφη...χαραμιζομαι τελικα εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλος δεν ξερω...Ομορφος πολυ παντως...![]()
![]()
![]()
με πρόλαβες!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
Ρε συ ειναι αλλο να κανεις υποθεσεις και αλλο να πρεπει να το φτιαξεις.Το πρωτο δεν κοστιζει.Το δευτερο κοστιζει και αρκετα ορισμενες φορες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Καταλαβαίνεις τώρα και εσύ camen τη διαφορά του "μάστορα" με τον rein που διέγνωσε την πιθανότερη αιτία προβλήματος βασιζόμενος μόνο στη συμπεριφορά της μηχανής;
![]()
Τωρα ηταν κατι απλο μπορει να ηταν ομως και κατι πολυ πολυπλοκο.Κ οταν θα πηγαινε να το παρει να του ελεγε ο μηχανικος οτι θελει 400Ε εργατικα γτ για να το φτιαξει το εκανε ολο βιδες και το ειχε 15 ωρες...![]()
Μπορει να το πετυχει με το πρωτο μπορει και οχι.Εκει μετραει η εμπειρια για αυτο ρωτησα αν πηγε σε καποιο εξουσιοδοτημενο ή σε καποιον τυχαιο...Δυστυχως,δεν ζουμε σε ιδανικο κοσμο.
Τελος παντων,λογικα ολα καλα τωρα οποτε οκ...![]()
![]()
![]()
περαν του χαβαλε μακαρι να ειναι οντως αυτο και να χει ξεμπερδεψει ο ανθρωπος...
![]()
ξαναπειτε μου ποσο καλος ειμαι...μ'αρεσει να το ακουω...![]()
![]()
Το οτι ασχολησε με bmw ειναι λιγο ανησυχητικο αλλα κανεις δεν ειναι τελειος...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ακομη ΚΑΙ στα κτμ ειμαι κορυφη...χαραμιζομαι τελικα εγω...![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε συ ειναι αλλο να κανεις υποθεσεις και αλλο να πρεπει να το φτιαξεις.Το πρωτο δεν κοστιζει.Το δευτερο κοστιζει και αρκετα ορισμενες φορες.
Τωρα ηταν κατι απλο μπορει να ηταν ομως και κατι πολυ πολυπλοκο.Κ οταν θα πηγαινε να το παρει να του ελεγε ο μηχανικος οτι θελει 400Ε εργατικα γτ για να το φτιαξει το εκανε ολο βιδες και το ειχε 15 ωρες...![]()
Μπορει να το πετυχει με το πρωτο μπορει και οχι.Εκει μετραει η εμπειρια για αυτο ρωτησα αν πηγε σε καποιο εξουσιοδοτημενο ή σε καποιον τυχαιο...Δυστυχως,δεν ζουμε σε ιδανικο κοσμο.
Τελος παντων,λογικα ολα καλα τωρα οποτε οκ...![]()
![]()
![]()
Αλλά ο σωστός μάστορας κάνει σωστές υποθέσεις και δεν χρειάζεται δηλώσεις του στυλ αν δεν μου το κάνει δεν μπορώ να σου πω...
Τέσπα, καλές βόλτες στο φίλο!
![]()
Δε σου λέμε τίποτα παραπάνω γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μας: Θα μας σβήσουν κι αυτό το thread!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ξαναπειτε μου ποσο καλος ειμαι...μ'αρεσει να το ακουω...![]()
[/B]
Αυτά πλέον, μόνο στα Δ.Σ.:rotflmao:
Dura lex, sed lex.
Ας μην το αναλυσουμε τωρα γτ βαριεμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Αλλά ο σωστός μάστορας κάνει σωστές υποθέσεις και δεν χρειάζεται δηλώσεις του στυλ αν δεν μου το κάνει δεν μπορώ να σου πω...
![]()
![]()
Μην παραμυθιαζεστε δεν λυθηκε το προβλημα απλα εντοπιστηκε μαλλον....
Κατσε να παμε την βολτα με το καλο να ξαναγεμισουν και τα δυο
ρεζερβουαρ να κανω σταση μετα απο 100 χιλιομετακια να δω την σταθμη και
τα ξανασυζηταμε μετα...
Να σταματησουν και τα γ@@@@να ρεταρισματα πανω στις στροφες..
Ερωτηση απο ασχετο...
Τα δυο δεποζητα επικοινωνουν με κλειστο ή ανοιχτο διακοπτη?????
Υπαρχει καποιο ειδος κλαπετου που ανοιγει και κλεινει με το που το βαλεις μπροστα?
Ή ετσι απλα με την πιεση που ασκει ο αερας απο το σωληνακι ευθυγραμιζετε η σταθμη
βαση της χωριτικοτητας του καυσιμου μεσα????
Την Μηχανη Μου Την Σκηνη Μου Και Μια Καλη Παρεα......
Μαλλον αυτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από trelokefaloitis
Ή ετσι απλα με την πιεση που ασκει ο αερας απο το σωληνακι ευθυγραμιζετε η σταθμη
βαση της χωριτικοτητας του καυσιμου μεσα????
Ωραιος..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μαλλον αυτο....![]()
![]()
![]()
Την Μηχανη Μου Την Σκηνη Μου Και Μια Καλη Παρεα......