Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 224

Θέμα: Αρχάριος για Gsxr-1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Συμφωνω με αυτα που λες αλλα αυτα τα "εμπειρους" και λοιπα... σεμνα,
    Μην βλεπουν οι SS ακιδες κ χαιρονται, οι περισσοτεροι ειναι κουλαδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μ αρεσει που λεμε να παει 600 μπας κ γλυτωσει την σουπα, ρε κ 600 να παρει παλι τουμπα θα φαει καποια στιγμη.
    Φιλε μου το λεω με την εννοια της πραγματικης οδηγησης ενος ss και αυτη την μοναδικη εμπειρια οπως το σκεφτομαι εγω.Τωρα αμα αναφερεσαι στα παιδια που εχουν ss και πανε μεχρι το περιπτερο να παρουνε τσαιγαρα και να το παιξουν μουρη για να πιασουν γκομενα αυτο ειναι αλλο.

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Φιλε μου το λεω με την εννοια της πραγματικης οδηγησης ενος ss και αυτη την μοναδικη εμπειρια οπως το σκεφτομαι εγω.Τωρα αμα αναφερεσαι στα παιδια που εχουν ss και πανε μεχρι το περιπτερο να παρουνε τσαιγαρα και να το παιξουν μουρη για να πιασουν γκομενα αυτο ειναι αλλο.
    Και με beverly+rayban+abecrombie βαρας γκομενακι.......ασε που ποιο ευκολα ανεβενει στο beverly παρα στο gsxr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σου στιχηζει και λιγοτερα ?.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    ολα γινονται για καποιο σκοπο
    νταξ ρε παιδί μου και συ ,μην γίνεσαι μακάβριος.γινε λίγο πιο διακριτικός...πάρε παράδειγμα τον Dukas IΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Και με beverly+rayban+abecrombie βαρας γκομενακι.......ασε που ποιο ευκολα ανεβενει στο beverly παρα στο gsxr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σου στιχηζει και λιγοτερα ?.
    Ρε γκομενα βαρας και με τα ποδια.Απλα αναφερω το πως σκεφτονται μερικοι τυποι

ειναι ομως ενα ατου η μηχανη..................................μη σου πω ακομα και το πετσινο νταινεσε!!!!

εγω παντος το γκομενακι μου το εριξα αξυριστος με μαλι ζουγκλα και σκισμενο τζινακι...........τελικα η βαρβατιλα εχει ακομα περαση :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    νταξ ρε παιδί μου και συ ,μην γίνεσαι μακάβριος.γινε λίγο πιο διακριτικός...πάρε παράδειγμα τον Dukas IΙ...

Ηταν κρυφο μυνημα........για να βαρεσει κατευθειαν το υποσυνειδητο.

Εγώ θα σου πώ το άλλο.

Αν έχεις τα μυαλά σου ειναι πολύ πιθανό να μη τσακιστείς.

Ομως ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ να μάθεις να οδηγείς σωστά. ΠΟΤΕ Δε θα πάρεις τον αέρα απ' το μηχανάκι και θα μάθεις πολλά πράγματα στραβά. Δε θα σε βοηθήσει το μηχανάκι να μάθεις.

Αφου σ' αρέσουν (υποψιάζεσαι) τα SS, πάρε ενα μεταχείρω 600άρι (γιατί 400άρια δεν υπάρχουν πια) και σε κάνα χρόνο το αλλάζεις με το 1000. Η μέχρι τότε θα έχεις αποφασίσει πώς για τον όποιο λόγο δε σου πάνε τα SS . Λεφτά πολύ λίγα θα χάσεις ούτως ή άλλως και κάτι θα έχεις μάθει.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
    [...]
    Τζιξερφρανκ,
    δυό κουβέντες και από μένα.

Πράγματι, πιστεύω ότι δείχνεις να έχεις τα μυαλά σου, στην θέση τους.

Και πράγματι αν είσαι συνετός και μαθαίνεις γρήγορα, θα είσαι ΟΚ, γενικά μιλώντας.

Και είναι πολύ πιθανό να τα πάς πολύ καλά.

Το να οδηγάς σωστά όμως, είναι κάτι που χτίζεται κλιμακωτά.
    Η επόμενη γνώση είναι πάντα σε σύνδεση με την προηγούμενη.
    Και εσένα από την αλυσίδα, θα σου λείπουν αρκετοί κρίκοι.

έχω την εντύπωση πώς πρέπει να καθυστερήσεις λίγο την αγορά του 1000, να επιλέξεις ένα ήπιο 600ράκι, να κάνεις κάμποσα χλμ υπό διάφορες συνθήκες, να πειραματιστείς με εξοπλισμό, να κάνεις και κανά σχολειάκι...

...και θα καταλάβεις αργότερα πότε είσαι έτοιμος για το 1000.

με το καλό ό,τι και να αποφασίσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Τζιξερφρανκ,
    δυό κουβέντες και από μένα.

Πράγματι, πιστεύω ότι δείχνεις να έχεις τα μυαλά σου, στην θέση τους.

Και πράγματι αν είσαι συνετός και μαθαίνεις γρήγορα, θα είσαι ΟΚ, γενικά μιλώντας.

Και είναι πολύ πιθανό να τα πάς πολύ καλά.

Το να οδηγάς σωστά όμως, είναι κάτι που χτίζεται κλιμακωτά.
    Η επόμενη γνώση είναι πάντα σε σύνδεση με την προηγούμενη.
    Και εσένα από την αλυσίδα, θα σου λείπουν αρκετοί κρίκοι.

έχω την εντύπωση πώς πρέπει να καθυστερήσεις λίγο την αγορά του 1000, να επιλέξεις ένα ήπιο 600ράκι, να κάνεις κάμποσα χλμ υπό διάφορες συνθήκες, να πειραματιστείς με εξοπλισμό, να κάνεις και κανά σχολειάκι...

...και θα καταλάβεις αργότερα πότε είσαι έτοιμος για το 1000.

με το καλό ό,τι και να αποφασίσεις.

Στα είπε όλα ο trap.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Μ΄αρέσει που μετά από 7 σελίδες, κατασταλάξαμε στο να πάρει 600ράκι GSXR

Άνοιξε καινούριο θρεντ φίλε μου, και ζήτησε γνώμες για BUSA... έτσι μετά από 5-6 σελίδες, θα καταλήξουμε να σε ψήνουμε να πάρεις 1000.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES

Άνοιξε καινούριο θρεντ φίλε μου, και ζήτησε γνώμες για BUSA... έτσι μετά από 5-6 σελίδες, θα καταλήξουμε να σε ψήνουμε να πάρεις 1000.

Γιατί πιστεύεις πως τον ψήσαμε;;:rotflmao: :rotflmao:

Δαγκωτό 1000, θα πάρει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES

Ακριβως, και το 600 ειναι υπερβολικο αλλα ετσι και αλλιως οτι θελει θα κανει.

Να πω και γω τα δικα μου αν και ξερω πως νιωθεις και οτι και να σου πουνε δυσκολα θα αλλαξεις.Ειμαι 21 χρονων και αν και μπορουσα να παρω κατι μεγαλυτερο και ισχυροτερο εμεινα στο μικρουλι το νιντζα το 250.Ευτυχως αν και ερεθιζομουν σε οψη μεγαλυτερων μηχανων (βλ. zx636 ,gsxr600 ,r6 ktl) ποτε δεν αφησα τον εαυτο μου να πιστεψει οτι θα μπορουσε να τιθασευσει τετια θηρια.Οδηγαω αμαξι 3 χρονια και ευτυχως ζω θεσσαλονικη οπου τα πραγματα ειναι σαφως πιο καλα και 'ειρινικα'.Ειχα μια μικροεμπειρια απο παπακια κτλ αλλα ευτυχως κατι δουλεψε μεσα μου και εκανα αυτη την επιλογη.Βεβαια αν ξαναδιαλεγα θα επερνα κατι σε μεταχειρισμενο και αυτο γιατι επεσα ηδη δυο φορες,απο βλακεια μεν πτωση δε..μου τα λεγανε ' μην παρεις καινουρια θα πεσεις και θα κλαις,δεν πεφτω ελεγα,ξερω που να σταματαω.Και ομως μια απερισκεψια σε ενα κιτρινο φαναρι και μια κηλιδα απο λαδια ηταν αρκετα να φαω τα μουτρα μου δυο φορες χωρις σημαντικες ζημιες για μενα.Με την παραμικρη ευκαιρια το ανοιξα οσο παει φτανει μια ταχυτητα των 180km που ποτε δν πιστευα θα το κανω.Ομως εκεινη την στιγμη που μπορουσα να το ανοιξο δν σκεφτομουν εγω αλλα καποιος αλλος για μενα,ποσο μαλλον οταν οι ταχυτητες ξεπερνανε τα 250.Τωρα μαλλον θα σκεφτεσε ε τι λεει αυτος εδω μιλαμε για 1000αρες και αυτος μου λεει για παπια.Δεν διαφωνω αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το ανοιξεις οταν θα βρεις ευκαιρια και θα το κανεις συχνα και τοτε θα γινει το κακο που ευχομαι να μην σου συμβει ποτε.Δεν ξερω γιατι καθομε και τα γραφω ολα αυτα,αλλα πιστευω το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια 600αρα,θα την καραευχαριστηθεις και σε 2-3 χρονακια ανεβενεις...Ελπιζω να κανεις σωστη επιλογη οποια και αν ειναι αυτη η ζωη ειναι μπροστα σου παρε τα μεγιστα απο αυτην και μην αναλωθεις σε μια βιαστικη επιλογη που κατ'εμε θα σου κοστισει..Καλους δρομους με οτι μηχανακι και αν σε βρουνε
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Μέλος Το avatar του/της cornell
    Είχα παλιότερα μια R6 και εξαιτίας ενός ατυχήματος έκανα αρκετά χρόνια να οδηγήσω μηχανή.Πριν μερικούς μήνες αποφάσισα να ξαναγοράσω μια.Θα μπορούσα να πήγαινα σε μια ss 600αρα,αλλα κάτι μου έλεγε οτι δεν είμαι έτοιμος να ξαναπάω καρφί σε αυτή την κατηγορία,τα χρόνια πέρασαν,τα αντανακλαστικά οταν έχεις να οδηγήσεις αρκετό καιρό σκουριάζουν και η σύνεση είναι ύψιστο αγαθό.
    Η λύση λοιπόν ήταν μία,

Ηonda CBR400RR,
    μεγαλο σχολείο,θα μάθεις να στρίβεις,να φρενάρεις και γενικά να καταλάβεις την οδηγική συμπεριφορά των ss.
    Επίσης υπάρχουν μαθήματα απο σχολές(οπως του 0-300) στις οποίες θα μάθεις αρκετά πραγματάκια.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε 400ρια ss(CBR,GSXR,VFR κτλ,κτλ).Θέλει ψάξιμο αλλα κατι θα βρεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Κατ'αρχην δεν καταλαβαινω τι σου αρεσει στο 1000 και δεν το εχει το 600??εμενα ιδια μου φαινονται εκτος απο το αντιστοιχα αυτοκολλητα!
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι το 1000 ΔΕΝ θα το ευχαριστηθεις και μαλλον θα σε τρομαξει...
    ασε το στησιμο....αλλο νεικεντ 600 η fazer κτλ και ΑΛΛΟ πραγμα ss
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου