Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Ducati monster 600

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    όχι

Εχεις δικιο ητανε πολυ γενικη η ερωτηση μου, λες και δεν εχω ξαναοδηγησει μηχανη. Οπως προανεφερα και ποιο πανω εχω καποια εμπειρεια πανω στους boxer κινητηρες. Τελικα τι πρεπει να προσεξω στο 600 που θα παω να το δω απο κοντα σημερα? Σε ποιο μηχανικο μου προτεινετε να παω, να μου πει αν αξιζει να το παρω?Μπορει δηλαδη να εχει ρυθμισει βαλβιδες αλλα αμα το παω στο μαστορα να μου πει πως θελει service ολο το desmo?

Η μηχανή που πας να πάρεις σε γενικές γραμμές δεν έχει προβλήματα , αποτελείται από ένα απλό μοτέρ . Για να μην έχεις προβλήματα μετά κοίτα αν λειτουργούν τα ηλεκτρικά του όλα . Εκεί πονούσαν γενικά τα Ducati . Τι να σου πω ρε φίλε ας στα πει κάποιος ειδικός .

Εγώ πάω στον Παντελή τον Καρίμαλη hellinservice 001 και νομίζω από τα λίγα που καταλαβαίνω ότι γνωρίζει τη δουλειά του. Γνώμη μου πάντα χωρίς να έχω τρόπο ν αποδείξω το αντίθετο .

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Εγω η μονη συμβουλη που εχω να σου πω σε περιπτωση που τελικα το παρεις καλο θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα κανεις να αλλαξεις με την μια τους ιμαντες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Καλες αγορες οτι και αν αποφασισεις.

Κάνα 100άρι δλδ ...

Πηγα το ειδα το μηχανακι.Πολυ ομορφο, κλασικη γοητεια ducati.Ειχε καποια χτηπηματακια στο μαρπιε και στην εξατμιση απο καποιο πεσιμο μαλλον.Επισης η πισω αναρτηση ειχε ξεφλουδισει το χρωμα σε καποια σημεια και ειχε τραβιξει σκουρια.Αυτο λετε να ειναι μεγαλο προβλημα η να θελει αλλαγη η πισω αναρτηση?Επισης τα οργανα ητανε καινουργια αλλα δεν ητανε σε χιλιομετρα αλλα σε μιλια.Εγραφε 156 μιλια πως ειχε γραψει το μηχανακι αλλα αυτος μου ειπε πως το μηχανακι γενικα εχει γραψει καμια 30.000 χιλιομετρα.Μαλλον τα ειχε αλλαξει ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν ξερω για ποιο λογο.Λετε να ειναι πολυ ανησηχητικο γεγονος αυτο?Τελος απο καπου εχανε λιγη βενζινα λογω καποιας υπερχειλισεης που εκανε, κατι τετοιο μου ειπε, αλλα δηλωσε πως θα το φτιαξει αυτος μεσα στη τιμη.Τελικα η τιμη εκλεισε στα 2000 ευρω.Γενικα φαινοτανε κοπλε το μηχανακι στα υπολοιπα.Το εβαλα και μπροστα και δεν ακουσα καποια αρυθμια η οτιδηποτε αλλο βαση των λιγοστων γνωσεων που εχω.Τελος ενω το ειχα βαλει μπρος διαπιστωσα πως με πολυ δυσκολια εβρισκα νεκρα ενω ημουνα ακινητος(βολτα δεν το εκανα), βασικα δεν εβρισκα με τιποτα και επρεπε να βαλω πολυ δυναμη στις ταχυτητες για να αλλαξει απο 1η σε 2α αλλα μου ειπανε πως αυτο ειναι κλασικο φαινομενο στα ducati.Ισχυει κατι τετοιο, δηλαδη πως εχουνε περιεργο σασμαν και θελει εξοικειωση?Ακουω γνωμες επι οσων σας ανεφερα! Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε ενα ducatoμαστορα οσο ποιο κοντα γινετε στο Νεο ηρακλειο να παω να το ελενξει αμεσα αυριο. Ευχαριστω και θα δεχτω με χαρα την γνωμη σας επι του θεματος. Συγνωμη για το ζαλισμα :P .

Γνώμη πρώτη , μηχανάκι από το 97 με 30000χλμ δεν υπάρχει ... Το ότι έχει κοντέρ σε μίλια σημαίνει ότι το αγόρασε από κανένα e-shop/bay και προφανώς μηδενισμένο . Η υπερχείλιση δεν ξέρω να σου πω τι είναι , τα χτυπηματάκια δεν μου ακούγονται καλά καθώς βέβαια και το σασμάν . Τόσο έντονο πρόβλημα όπως το περιγράφεις δεν έχει κανένα νορμάλ μηχανάκι .Λεωφόρος Κύμης , Θωμάς , αυτό ξέρω μόνο .

Ευχαριστω για την βοηθεια σου. Καμια αλλη γνωμη παιδια?Μαλλον θα το παω αυριο στο θωμα να μου πει τι γνωμη του.

Αν μιλας για το σσ βενζινουλα χανουνε μερικα και απο το ντεποζιτο, ειτε στη ραφη του ειτε στον μεντεσε του προς το μερος της σελας.
    Το κιβωτιο τους δεν ειναι βουτηρο αλλα νεκρα θα επρεπε να βρισκεις.

Πηγαινε το στον θωμα να το δει αλλα να εχεις στο νου σου οτι μεσα στην πολη δεν θα το ευχαριστηθεις - θα σε κουρασει (πολυ μακρυα πρωτη, δεν κοβει το τιμονι, σκληρος συμπλεκτης, σκληρες αναρτησεις).

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Για 2 χιλιαρικα δεν ακουγεται κακο...

...ex 88 SS 600 GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtzanos
    ...

Πηγαινε το στον θωμα να το δει αλλα να εχεις στο νου σου οτι μεσα στην πολη δεν θα το ευχαριστηθεις - θα σε κουρασει (πολυ μακρυα πρωτη, δεν κοβει το τιμονι, σκληρος συμπλεκτης, σκληρες αναρτησεις).

Εγώ θεωρώ το μονστεράκι ταμάμ και για την πόλη ... μόνο αν το λυπάσαι το καλοκαίρι λόγω αερόψυκτου μοτέρ δεν θα το βάλεις μέσα στην κίνηση ...

σωστός ότι το τιμόνι δεν κόβει πολύ αλλά το μαθαίνεις αμέσως -όπως και το σκορτσάρισμα χαμηλά- οι αναρτήσεις σε κάποιο που οδήγησα μου φάνηκαν οκ και ειδικά ο συμπλέκτης δεν με κούρασε καθόλου ...

το βασικό ... ακόμα και δέκα χρόνια μετά πάλι όμορφο είναι ...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Παιδια εγω οποιο Ducati και να εχω οδηγησει παντως η αλλαγη απο 1η σε 2α εχει ενα θεμα το οποιο ξενιζει τους περισσοτερους.Συγκεκριμενα ακουγεται ενα χαρακτηριστικο "γκουπ".Και το δικο μου ετσι ηταν.Τωρα για το οτι δεν βρισκεις ευκολα την νεκρα δεν ξερω...μπορει να ειναι καποιο προβλημα.Ισως με αλλαγη λαδιων να στρωσει αλλα μπορει να ειναι και θεμα συνηθειας...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε παιδια τα ντουκατι εχουν αντρικα κιβωτια θελουν κλωτσιδια για τις ταχυτητες, δεν ειναι για φλωρους που σκεφτεσαι να κουμπωσεις αλλη ταχυτητα και εχει μπει ηδη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γενικα μολις μαθεις το κιβωτιο πως δουλευει, σταματας να αλλαζεις ταχυτητες με κοπανηματα και θορυβους...

εντιτ:νεκρα βρισκες ευκολα και παντα, απλα το λαμπακι καμια φορα μπορει να μην αναψει και θελει λιγο ''παιχνιδι'' με τον επιλογεα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε παιδια τα ντουκατι εχουν αντρικα κιβωτια θελουν κλωτσιδια για τις ταχυτητες, δεν ειναι για φλωρους που σκεφτεσαι να κουμπωσεις αλλη ταχυτητα και εχει μπει ηδη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γενικα μολις μαθεις το κιβωτιο πως δουλευει, σταματας να αλλαζεις ταχυτητες με κοπανηματα και θορυβους...

Πάνο δεν ισχύει πλέον αυτό για όλα τα Ducati ... στο παλιό Pantah που είχα (αιωνία του η μνήμη) το κοπάναγες το σασμάν για να κουμπωσει η πρώτη και στην αλλαγή σε δευτέρα έκανε λες και μεσα βαράγαν ιταλικά κατσαρολικά ... αλλά αυτές οι εποχές έχουν περάσει ευτυχώς

το Gt 1000 που ζαχάρωνα για κάτι φεγγάρια είχε μια χαρά σασμάν και έτυχε και καβάλησα ενα Monster προχτές και ήταν λες και το οδηγούσα χρόνια ... ούτε κράπα κρούπα ούτε τίποτα .... (τα λ7 τα καργιόλια που θα βρούμε ρπμ)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    γκραπα γκρουπα μιλαω σε σχεση με ενα χονδα ας πουμε...οντως μια χαρα ειναι το κιβωτιο, και στις πρωτες φορες που το οδηγας ακους τα κοπανηματα, μιας και μετα το μαθαινεις και κανεις τις αλλαγες σωστα και δεν ακουγεται τιποτα, και οι ταχυτητες μπαινουν σα βουτηρακι, με η χωρις συμπλεκτη...

για αυτο το πανταχ ολο ακουω, ακουω αλλα δε το βλεπω...μακαρι να το χες ακομα...πρεπει να παραδεχτεις πως σε σημαδεψε παντως

τωρα απο τα κλασικα...το sport 1000 ειναι απλα υπεροχο...χαμηλα κλιπ ον για πολεμικη θεση και μονοσελο οπως του αρμοζει...το GT ειναι λιγο μπαρμπαδικο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducatisport1000(1e).jpg 
Προβολές:	368 
Μέγεθος:	78,8 KB 
ID:	199196

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ducati Monster 600 1998-2000
    από mastermastoras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 11:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα