Αν δεν εχουν τσακισει ή δεν εχουν τρυπησει απλα καθαρισε τα καλα και θα εισαι κομπλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από trelokefaloitis
Αλλα για καλο και κακο λεω να παω να αλλαξω τα σωληνακια...
Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να τα αλλαξεις.
![]()
![]()
Αν δεν εχουν τσακισει ή δεν εχουν τρυπησει απλα καθαρισε τα καλα και θα εισαι κομπλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από trelokefaloitis
Αλλα για καλο και κακο λεω να παω να αλλαξω τα σωληνακια...
Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να τα αλλαξεις.
![]()
![]()
Το θέμα του σβησίματος στο ρελαντί σε πολύ ζέστη στο 950 μου έχει συμβεί πολλές φορές από πλούσιο μίγμα. Υπάρχει μία βίδα στ κάθε καρμπυρατέρ που ρυθμίζει το μίγμα του ρελαντί. Όταν πατάω συμπλέκτη στο φανάρι, σβήνει με το που πέφτουν οι στροφές. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν είναι τραβηγμένο ελαφρά το τσόκ.
Το θέμα με τα σωληνάκια αναπνοής των ρεζερβουάρ είναι συχνό αν τσακίσουν στο κλείσιμο των πλαστικών. Σε αυτό φταίει το συνεργείο, που δεν τα πρόσεξε όσο έπρεπε.
Ηλεκτρικό πρόβλημα σε μηχανάκια αυτής της ηλικίας είναι πιθανό να οφείλονται στον κεντρικό διακόπτη του κλειδιού. Εγώ χρειάστηκε να τον αλλάξω με ίδιας χρονολογίας μηχανή. Μόνο το κάτω μέρος με την πλεξούδα για να κρατήσω το ίδιο κλειδί. Το κόστος είναι στα 80? περίπου.
Ο διακόπτης στον πλαγιοστάτη δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα, εκτός από μία περίοδο που είχε ξεβιδωθεί η βάση του. Κάνε έναν έλεγχο.
Η ασφάλεια στη μανέτα του συμπλέκτη μου "χάλασε" μία φορά και όταν την άλλαξα δεν δούλευε σωστά εξ αρχής. Χρειάστηκε να την τροποποιήσω με ένα καρφάκι στη μύτη του διακόπτη αυτού για να έρθει στη θέση που πρέπει.
Εν κατακλείδι πιστεύω οτι πιθανή αιτία στο πρόβλημά σου τώρα είναι ο διακόπτης στο κλειδί.
Γειά χαρά.
Φιλε μου με βοηθησες παρα πολυ με αυτα που προτεινες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Το θέμα του σβησίματος στο ρελαντί σε πολύ ζέστη στο 950 μου έχει συμβεί πολλές φορές από πλούσιο μίγμα. Υπάρχει μία βίδα στ κάθε καρμπυρατέρ που ρυθμίζει το μίγμα του ρελαντί. Όταν πατάω συμπλέκτη στο φανάρι, σβήνει με το που πέφτουν οι στροφές. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν είναι τραβηγμένο ελαφρά το τσόκ.
Το θέμα με τα σωληνάκια αναπνοής των ρεζερβουάρ είναι συχνό αν τσακίσουν στο κλείσιμο των πλαστικών. Σε αυτό φταίει το συνεργείο, που δεν τα πρόσεξε όσο έπρεπε.
Ηλεκτρικό πρόβλημα σε μηχανάκια αυτής της ηλικίας είναι πιθανό να οφείλονται στον κεντρικό διακόπτη του κλειδιού. Εγώ χρειάστηκε να τον αλλάξω με ίδιας χρονολογίας μηχανή. Μόνο το κάτω μέρος με την πλεξούδα για να κρατήσω το ίδιο κλειδί. Το κόστος είναι στα 80? περίπου.
Ο διακόπτης στον πλαγιοστάτη δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα, εκτός από μία περίοδο που είχε ξεβιδωθεί η βάση του. Κάνε έναν έλεγχο.
Η ασφάλεια στη μανέτα του συμπλέκτη μου "χάλασε" μία φορά και όταν την άλλαξα δεν δούλευε σωστά εξ αρχής. Χρειάστηκε να την τροποποιήσω με ένα καρφάκι στη μύτη του διακόπτη αυτού για να έρθει στη θέση που πρέπει.
Εν κατακλείδι πιστεύω οτι πιθανή αιτία στο πρόβλημά σου τώρα είναι ο διακόπτης στο κλειδί.
Γειά χαρά.
Και επειδη το προβλημα παραμενει εχω ξεκινηση να φρικαρω...
Το πλαινο σταντ μου ειπε ο μαστορης οτι ειναι κομπλε....δουλευει κανονικα...
Στα καλα καθουμενα και οποτε εκεινο θελει σβηνει....τι εν κινηση πανω στην αλλαγη ταχυτητας
τι σταματημενο σε φαναρι τι κρυο τι ζεστο εκεινο κανει αυτο που θελει..
Τωρα μου ειπε ο μαστορης οτι αν το ξανακανει να κοψω το καλωδιο το κατω που
φευγει απο τον συμπλεκτη και ειναι της βαλβιδας του συμπλεκτη και να το
βραχυκυκλωσω μεταξυ τους για να δω αν θα περει μηπως ειναι λεει η
βαλβιδα του συμπλεχτη....????????
Εμενα μου κανει εντυπωσει που οταν σβησει νεκρωνει η μιζα...
Πρεπει να κλεισω το κλειδι και να το ξαναγυρισω για να λειτουργηση...off-on...
Το πλαινο σταντ το ανοιγοκλεινα επιτηδες να δω μπας και αλλα τιποτα....
Μονο με τι κλειδι επανερχετε....η μιζα σε λειτουργια...
Καμια γνωμη?????
Την Μηχανη Μου Την Σκηνη Μου Και Μια Καλη Παρεα......
Μάλλον για κεντρικό διακόπτη σε κόβω η την καλωδίωση του διακόπτη που αλλάζει ποιο εύκολα για να μην αλλάξεις και το κλειδί. Βρες έναν μεταχείρο και άλλαξε τον στα γρήγορα γιατί σε βλέπω να σπρώχνεις στης ανηφόρες του passo stelvio όπου θα είναι και φορτωμένο σαν γαϊδούρι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κεντρικος διακοπτης, διακοπτης συμπλεκτη, ρελε ρελε ρελεεεεε
Ρε-λε ρε-λε ρελε ρελε ρελεεεεε...
![]()
![]()
![]()
Μου φτιαξατε την μερα ευχαριστω...
Την Μηχανη Μου Την Σκηνη Μου Και Μια Καλη Παρεα......
η λειτουργία, το πρόβλημα φαίνεται να δείχνει στο διακόπτη. Μπορείς να τον βάλεις κάτω να τον μαστορέψεις αλλά να ξέρεις οτι μάλλον κάτι θα σπάσει... αλλά αφού πάς γιακαινούργιο, δεν χάνεις τίποτα... εκτός το παίδεμα. Καλή τύχη.