Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ

χεχε ρε γελια... τουμπανιασμενα τετρακινητα, στα Μεγαρα, που τα ευνοει λιγο λογο χαμηλης για πιστα ποιοτητας ασφαλτου, και με ιδιωτες που ξερω οτι κανουν αρκετα trackdays, με βελτιωσεις σε αναρτησεις και δυναμη στα ηδη πανακριβα και σπεσιαλ αυτοκινητα.................................

και γυρνανε οι καλυτεροι τους (με slick γληγορα, αλλιως κλαφτα χαραλαμπε)... με τα πολυ γρηγορα λεμε ετσι... οχι σαχλοραλα και λοιπα 2κινητα ιδιωτικα σουργελα με 130-150 hp, και ας ειναι φτιαγμενα (εξαιρουνται αγωνιστικα με αγωνιζομενους)....................................

http://www.tfrc.gr/forums/index.php?showtopic=1144

replay apo tfrc>
    ------------------------------------------------
    QUOTE (TomGeo @ Jun 21 2005, 06:09)
    Subaru Impreza Gt (μοτέρ απο Sti V5 360 hp) με slik 1:09:80
    Subaru Impreza Gt (μοτέρ 330 hp) με slik 1:10:40
    Subaru Impreza Gt (μοτέρ 290 hp) με λάστιχα δρόμου τελειωμένα 1:12:40
    Subaru Impreza Sti (μοτέρ 340 hp) με λάστιχα δρόμου 1:12:80
    Subaru Impreza wrx wagon (μοτέρ 280 hp) με λάστιχα δρόμου 1:14:40

Για πείτε κανένα χρόνο από άλλα αυτοκίνητα.......

Den yparxoun edo aytokinita +280hp re Tom....

O Shroomz pantos me ti Minou8ra gyrizei se 1.35 Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    -----------------------------------------------------------------------

η πλακα ειναι που ρωταει ενας με ενα Subaru 300+ ιπποι (κανει 1:12+) τους υπολοιπους που το παιζουν γληγοροι για τους χρονους τους, και απανταει ενας, Den yparxoun edo aytokinita +280hp re Tom.... δηλαδη γυρνανε 1:16+ 1:25+ θελουν να πουν..................... χεχεχε....
    ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ.....................................

εκτος ψαγμενων και συντακτων, δεν γυρναει κανεις κατω απο 1:12 ... εκτος και εχει slick ελαστικα και σεταρισμενο για Μεγαρα τετρακινητο, η κανα περιεργο μικρο supercar τυπου Lotus-Catherham κλπ........... και αυτο ελαχιστοι, οι υπολοιποι 1:15 φευγα με οτι και εαν εχουν.................................

και ειναι σφιχτη πιστα για τα μετρα τους υποτιθεται......................................
    αλλα ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΧΕΡΙ... ειπαμε, ξερουν μονο 2 στροφες με απαραδεκτη ασφαλτο και αυτο ειναι ολο.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από Haga
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ...ΑΠΛΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΤΟ GP KAI MIA FORMULA 1 TO AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    Μια φορα 2 ομαδες(GP500 τοτε & F1) με κοινο χορηγο,εκανε ενα happening με τα 2 οχηματα σε μια πιστα!

Καποια στιγμοι οι 2 οδηγοι αλλαξαν οχηματα και καναν μερικους γυρους!
    Επειτα οταν τελειωσαν κανανε καποιες δηλωσεις:

Πως σας φανηκε η Φ1?
    Οδηγος gp 500: Ηταν πολυ διασκεδαστικο,παει πολυ καλα για τετρατροχο,στις στροφες πραγματικα το διασκεδαζα

Πως σας φανηκε η gp500?
    Οδηγος Φ1: Ειναι απιστευτα γρηγορη,το βρισκω πολυ επικινδυνο μια μοτοσυκλετα να εχει τοση δυναμη

.......

Σκεφτειτε μονο ποσα εκατοστα ελαστικου εχουν για να περασουν 220+ ιππους των motogp!
    Και μετα σου λεει ειναι ΑΛΛΟΙ οι πιλοτοι....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ,, ΜΗΧΑΝΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΜΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Haga
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ...ΑΠΛΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΤΟ GP KAI MIA FORMULA 1 TO AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    Το μοναδικο οχημα, F1 (και οχι αυτοκινητο επι τις ουσιας) που παει πιο γρηγορα σε μια πιστα και μονο (με στροφες) απο ολα τα αλλα οχηματα...

αλλα οποιος ειδε την παρουσιαση στην Τουρκια, περασε μια F1 την γεφυρα, καλη ασφαλτο κλπ, σηκωμενη να μην βρισκει κατω, και με χαραγμενα ελαστικα, δεν μπορουσε να παει πανω απο 80 χλμ και για να περασει ιδρωσε ο παγκοσμιος..............

και με φτιαγμενο διχρονο σκουτερ θα πηγαινε καποιος πιο γρηγορα.............
    ενα υπερειδικο οχημα (F1) μονο για τελειες ειδικες συνθηκες πιστας παγκοσμιου επιπεδου.........................

σε αυτον τον τομεα ναι... ειναι πιο το πιο γρηγορο οχημα.................................

απο εκει και κατω αναλογως τις συνθηκες, η πιστα, καθενα εχει υπερ και κατα... σε καλες συνθηκες ομως, ασφαλτο, καιρικες, πιστα κλπ, η μοτοσυκλετα ειναι τις περισσοτερες φορες ταχυτερη, η' εστω ισαξια με πολυ ακριβες σε τρελα νουμερα κοστους αγορας και συντηρησης, και ειδικες σπορ κατασκευες αυτοκινητων, υπεραυτοκινητα δηλαδη κλπ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Το μοναδικο οχημα, F1 (και οχι αυτοκινητο επι τις ουσιας) που παει πιο γρηγορα σε μια πιστα και μονο (με στροφες) απο ολα τα αλλα οχηματα...

αλλα οποιος ειδε την παρουσιαση στην Τουρκια, περασε μια F1 την γεφυρα, καλη ασφαλτο κλπ, σηκωμενη να μην βρισκει κατω, και με χαραγμενα ελαστικα, δεν μπορουσε να παει πανω απο 80 χλμ και για να περασει ιδρωσε ο παγκοσμιος..............

και με φτιαγμενο διχρονο σκουτερ θα πηγαινε καποιος πιο γρηγορα.............
    ενα υπερειδικο οχημα (F1) μονο για τελειες ειδικες συνθηκες πιστας παγκοσμιου επιπεδου.........................

σε αυτον τον τομεα ναι... ειναι πιο το πιο γρηγορο οχημα.................................

απο εκει και κατω αναλογως τις συνθηκες, η πιστα, καθενα εχει υπερ και κατα... σε καλες συνθηκες ομως, ασφαλτο, καιρικες, πιστα κλπ, η μοτοσυκλετα ειναι τις περισσοτερες φορες ταχυτερη, η' εστω ισαξια με πολυ ακριβες σε τρελα νουμερα κοστους αγορας και συντηρησης, και ειδικες σπορ κατασκευες αυτοκινητων, υπεραυτοκινητα δηλαδη κλπ........

ΣΥΜΦΩΝΩ Η F1 EINAI ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ SEC LIGOTERA ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΤΟ GP ,ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΜΕ 4G

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    .Kai epeidi polli to kourasame..kai epeidi kaneis den exei ta @@ na tous valei se mia taksi tous pi8ikes me ta grigora kotetsia..O dianomeus o eikosidios...sikwnei to ganti kai prokalei vts,Gti,Gt me anaptira,WRC,kai den simazevete se agria metamesoniktia kodra sto pio IN dromo tis evrwpis

..Strofy louna park kai o xamenos kernaei sigrooumena

..Para8etw kai to oxima pou 8a tous dropiasei kai 8a tous odigisei pisw sto ipourgio gia ekdosi adias gia trakter

To paron oxima..foraei slick lastixaxia made in china me maximum taxytita ta 301 klmmmm
    To kouti mi sas ksegela..ekei mesa einai oi nitroboukales
    Stamataei me 6pistones brembo tis xrises parakalw
    Kai panw se timoni iparxei kai magnitiki eikona tis megaloxaris gia ta frenarismata panikou!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

O stavlos tou Eikosidiou

...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dom.jpg 
Προβολές:	167 
Μέγεθος:	46,9 KB 
ID:	22131
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    .Kai epeidi polli to kourasame..kai epeidi kaneis den exei ta @@ na tous valei se mia taksi tous pi8ikes me ta grigora kotetsia..O dianomeus o eikosidios...sikwnei to ganti kai prokalei vts,Gti,Gt me anaptira,WRC,kai den simazevete se agria metamesoniktia kodra sto pio IN dromo tis evrwpis

..Strofy louna park kai o xamenos kernaei sigrooumena

..Para8etw kai to oxima pou 8a tous dropiasei kai 8a tous odigisei pisw sto ipourgio gia ekdosi adias gia trakter

To paron oxima..foraei slick lastixaxia made in china me maximum taxytita ta 301 klmmmm
    To kouti mi sas ksegela..ekei mesa einai oi nitroboukales
    Stamataei me 6pistones brembo tis xrises parakalw
    Kai panw se timoni iparxei kai magnitiki eikona tis megaloxaris gia ta frenarismata panikou!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μαλακα σηκω αυριο πρωι και δηλωσε παραιτηση μας ξεφτιλισες, ρεντικολο με εκανες, κανω πως δεν σε ξερω ρε απο δω και στο εξης
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    τι cosmopolitan και παπα$@#ες λεγατε ρε αυτο ειναι γελιο.

ηξερα πως ολοι αυτοι ζουν σε ενα φανταστικο κοσμο αλλα οχι και τοσο ονειρικο.......

αληθεια το cosmopolitan το παρακολουθει κανει για να μην χανουμε τις εξελιξεις....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

μπλα μπλα
    και στο κεντρο της Αθηνας με το μποτιλιαρισμα εχω την εντυπωση οτι πας πιο γρηγορα με αμαξι απ'οτι με μια μηχανη..

Έχω φρικάρει λέμε...να παρεδέχεται κάποιος τη καφρίλα-ηλιθιότητα-κομπλεξισμό-βλαχομπαροκιά-αμάθεια-αμορφωσιά-ανυπαρξία μηχανοκίνητης κουλτουρας του και να είναι και περήφανος κιόλας

Χαίρομαι πολύ ρε παιδιά που στα μοτοσυκλετιστικά forums δεν έχω πετύχει posts του στυλ, "ανοίξαμε τα αργαλεία χθες με τον Σούλη τον μονόφθαλμο ρολαριστοί με 50 στα λιμανάκια αλλά ο Σούλης είναι πολύ κότα, μπήκα ντριφτάροντας ξύνοντας τη μύτη μου στο πέταλο και πήρε τα @@ μου, θα ξαναπάμε σήμερα ελάτε θα σκάσει και ο Τάκης με το GSXR που του το χει φτιάξει ο Μπάμπης 350 γαιδούρια μπροστινή ρόδα"

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΓΥΡΟΣ ΗΤΑΝ 1.20 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΙΩΝ ΓΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ 1.19.
    ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΜΕ 120+hp ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.
    Ο ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΡΝΑΓΕ 1,14-1,16 ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΥΡΝΑΓΑΝΕ 1,12+-1,13.

ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΟΥΛΗ ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΓΕΣ ΤΟΟΟΣΟ ΑΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΕΓΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.

ΤΕΛΟΣ, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΠΟΛΥ COMPETITION ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΝΟΗΤΑΙ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ 4 ,ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΜΙΚΟΣ.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    οκ πολυ ενδιαφερον το ποστ αυτο και συμφωνω οτι οι ραλλακιδες ειναι στον κοσμου τους γενικα ααααλλλα:

σορρυ ρε παιδια τα τετρατροχα εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα εισοδου σε στροφη και μεγαλυτερη ταχυτητα μεσα στην στροφη απλα και μονο γιατι εχουν καλλιτερη προσφηση απο τα δικυκλα.

απο εκει και περα μια μοτο με την υπεροχη που εχει στην αναλογια κιλων ανα ιππων σαφως επιταχυνει πιο γρηγορα, λογο αδρανιας υποθετω οτι φρεναρει και καλλιτερα (δεν το ξερω αυτο)

οποτε σε μια δεδομενη διαδρομη, σε μια υποτηθεμενη κοντρα μεταξυ μοτο και κουτιου (ισοδυναμα,ισαξια κτλ) πιστευω οτι η μοτο θα κερδισει! αλλα το τουτου θα υπερεχει σαφως σε ταχυτητα εισοδου και εντος στροφης! απλα η μοτο στην εξοδο μαζευει ανετα την οποια διαφορα.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΠΙΠΙΕΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ TURBO!
    ΑΪ @@@@ΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ

".......Με το μηχανακι η μαλακια θα γινει ΜΙΑ φορα. και αν δεν υπαρχει χοραφι η δρομος να συρθεις αλλα κρασπεδο να σκασεις και αν οι συνθηκες δεν ειναι ιδανικες αλλα τα παντα πανε σκατα.... τοτε ή θα καταλυξεις "φυτο" ή θα σε πανε 4 φιλαρακια σου, με τα ποδια μπροστα.... στην τελευταια σου κατοικια.
    Με το αυτοκινητο.... εχω κανει ΑΠΕΙΡΕΣ μαλακιες. Μου χουν κατσει ΑΠΕΙΡΕΣ στραβες, τις οποιες ειτε τις προκαλεσα εγω ειτε καποιος αλλος και παρ ολα αυτα, περα απο κατι προβληματακια με την μεση μου (εσκασε ταριφας με 60χαω καθετα στην πορτα μου), δεν εχω παθει τιποτα.
    Βγαλε τις παροπιδες και σε θεματα ενεργιτικης ή/και παθιτικης ασφαλειας, τα αυτοκινητα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τις μηχανες. "
    Απίθανος ... κι εμέίς ακόμα περισσότερο που καθόμαστε και διαβάζουμε τις μαλακίες πέντε βλαμμένων.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    αγορα τετρατροχου καινουργιου= 10.000€
    φταιξιμο =αλλα 8.000€
    ηχοσυστημα=3.000€

αποτελσμα:
    FIAT PUNTO αξιας 21.000€ με 300+αλογα και εναν γαιδαρο(οδηγος) να πινει τσαι στο φαναρι απο ταπεινο και εντελος μαμα transalp μαλιστα δικαβαλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πραγματικη ιστορια και εχω μαρτυρες!

ρε τι μαγλαμαδες ειναι τουτοι ρεεεεεεε! :a029: :a14: :a04:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κλεψτε αφοβα
    από iosif στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 09:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2008, 11:40
  3. Διαβάστε και γελάστε ...
    από TokTok στο forum Στραβά κι ανάποδα